top of page

WANHAN AJAN UG @ UG

 

Back in the UK, eiku, viisari. Täältähän periaatteessa kaikki alkoi ja ainakin jalostui ajatus escape to dance bileestä. Oli ilo palata tänne paikkaan bileiden merkeissä. Muutamia yllätyksiä tuli eteen illan aikana.

 

Paikalle kerettiin kun "ovet avattiin" klo 18 pintaan. Open decks aikaa neljä ensimmäistä tuntia ja klo 22 alkoi varsinaisen soitto-aikataulun mukaan mennyt soittelu.

 

Täällä satoi tänään lunta. Täällä oli toteutettu askartelemalla. Oli siistin näköistä. Kaksi "hullua" jotka yleensä ovat olleet rentoutumassa täällä aikaisemmissa bileissä niin molemmat heistä oli tänä iltana selvinpäin! Toisella ihan ymmärrettävä syy, töihin seuraavana päivänä.

 

Mutta toinen tapaus, mihin tämä maailma on menossa kun olut tölkki oli vaihtunut battery tölkkiin tänä iltana? Ehkä se on vaihtelu virkistää pohjalta? Olen hämilläni. Jäi paljon tilannekomiikkaa näkemättä kun he eivät olleet "sopivassa mielentilassa" paikalla. Mutta tänään näin.

 

Pipo arvoituksesta hitusen väännetty versio. Jos sinä olet kännissä ja minä olen kännissä niin kenellä on krapula seuraavana päivänä?

 

Kävin klo 21 pintaan pyörähtämässä yömakkarassa tottakai. Vähän syötävää että jaksaa lopun iltaa heilua. Tässä ennen lähtöä ja saapuessani takaisin mestoille soi mukavan kuuloinen melodinen trance.

 

Tuli klo 22, oli aika lopettaa open decks. Ensimmäisenä viralliseen osioon Time ja vierailevana starana Syntse. Hardstylea soittivat. Se tiesi minulle tuskaisia aikoja. Vaikka jälkeenpäin Time sanoi että yrittivät pitää linjan huumoripitoisena tai ainakin vähän kevyempää matskua. Jouduin kuitenkin karkaamaan pitkälle karkuun musiikkia. Viimeinen soitettu biisi oli nukkumatti.

 

Alkuun soittelivat pari cover versiota jotka oli muotoiltu uusiksi hardstyle muotoon. Sanoin heille että menkää ihmeessä hoitoon tai tarkistakaa lääkitys! Eivät luvanneet mennä hoitoon ja lääkitys oli kuullema tarkistettu ja ei ole ollut apua. Vettähän tämä vaan on!

 

Namusetä oli illassa liikekannalla jakaen muumikarkkeja. Myöhemmin illassa havaittu liikkuva sipsi pussi.

 

Klo 23, jonkin verran yli. Polar flash. Palattiin trance saundiin. Melodista laatua. Erittäin hyvää omalle korvalle. Tanssilattialle heilahti reilusti väkeä tämän setin alussa. Trance tuntuu uppoavan täälläpäin.

 

Tänä iltana meni aikaa reippaamman puoleisesti sosialisoidessa. Ymmärtäähän sen kun on pienen porukan kesken järjestetyt bileet. Vähän pikkujoulu mielessä. Mistä tuli mieleen että paikalle ei ollut joulupukki pornotonttuineen. Oli pieniä aikataulu ongelmia. Porot olivat vuosihuollossa ja tontut kurkkimassa ikkunasta, you know...

 

Näin täällä tänään huonojalkaisten reivaajien kokoontumis ajon. Lähes verrattavissa rollaattoreihin. Näinkö tässä häivähdyksen tulevaisuudesta? Syyllinen tämän aloitukseen löytyy mutta kieriköön hän tunnon tuskissaan. Mopo karkasi rotkoon siinä puolenyön aikoihin.

 

Yksi meidän porukasta varautui tulevaan vaihtamalla tanssikengät jalkaan. Lopulta kaveri fiilisteli musiikkia istuen paikallaan tänä iltana. Tänään tämmöinen ilta.

 

00.15, Seuraava soittaja kaksikko kehiin. North beat. Alkupuolella settiä Opus III – It's a fine day. Veracocha – Carte blanche. Täällä paikassa pitäisi jollakin olla enkelin siivet selässä. Sen verran tunnelma on käsin kosketeltavissa.

 

Eräs kaveri manaili kun oli kossupullo tyhjentynyt mystisesti. Hän joutui hakemaan kotoaan lisää juotavaa. Torppa oli kyllä varsin täynnä savua. Yhtä sakea kuin sumu lontoossa. Ellei pahempikin.

 

Klo 01.15, seuraava soittaja kaksikko. Miner b2b Tero A. Hard trance maailmoissa mun korvani mukaan mentiin. Laadukasta saundia mutta ei ollut hirveäasti tanssijoita.

 

Klo 02.15, Vuoroon Xl8r ja hardhouse maailmoissa mentiin. Aivan timanttinen setti kyllä tämä. Tätä saundia kuulee bileissä todella harvoin. Silloin kun sitä kuulee pitää siitä nauttia täysillä. Tämä setti maistui paikalla olleille siitä päätellen millä innolla porukka tanssi. Ensimmäisenä soi U2 – New year's day. Tämän setin aikana tanssittiin pöydällä.

 

Klo 03.15, Allekirjoittanut dekkien taakse. Tuttuun tyyliin soitin oldskool saundia niinkuin aina. Tällä kertaa yritin valikoida muutamilta artisteilta vähemmän soitettuja mutta silti hyviä biisejä. Biisilistan löydät lopusta. Pitänee tunnustaa jotain mitä taisi setin aikana tapahtua, apua, kauheaa, taisin hymyillä useampaan kertaan. Tunnetusti kivikasvoinen kaveri, olen edelleen.

 

Vähäinen porukka joka paikalla oli vielä kun soittelin niin repi ilon irti mun setistä. Tanssi ja nautti henkensä kaupalla. Mulle sanottiin että aiheutan heidän kuolemansa kun soitan näin hyvää musaa ettei pysty olemaan paikallaan. Kyllä se näky kun porukka tanssii niin lämmittää aina mieltä. Suuri kiitos polvea nostaneille ja siitä hengissä selvinneille. Elkeistä päätellen väitän että taisi osua kohdalle.

 

Juteltiin järjestäneen porukan kanssa että tänään porukka oli löytänyt paikalle ajoissa. Ihan kiva näin. Mutta se oli pettymys kun porukka väsähti aikaisessa vaiheessa. Tieto tavoitti illan aikana että leijonat olivat voittaneet tsekin karjalaturnauksessa 4-0. Näin lahtelaisena pitää olla iloinen että Hovinen piti nollan.

 

Oli todella hienoa palata juurille missä alkoi uusi kukoistus bile rintamalla hämeenlinnassa. Sanoisiko että sai semmoisen piristysruiskeen? Täältä se kaikki alkoi. Paljon hyviä muistoja bileistä täällä. Ehkä tulevaisuudessakin saamme jatkoa. Paluumatkalla hemmoteltiin mua semmoisella oldskool setillä että meinasi tirahtaa ilon kyynel.

 

Intro

THE PRODIGY – Out of space

BLUE ALPHABET – Cyber trance

LEGEND B – Lost in love

MEMBERS OF MAYDAY – The religion

SCOOTER – Back in the UK (Tom Wilson RMX)

MADAME-X – Dreaming of better world

DUNE – Hardcore vibes (South bound mix)

MARUSHA – Over the rainbow

RMB – Redemption

WESTBAM – Celebration generation (Westbam RMX)

 

Jotain ihan muuta osasto tänään joululaulu

RAVING BELLS – Jingle bells

 

Soittelin open decksin aikaan noin 45min. Tässä ei välttämättä ole kaikki, vain mitkä muistan soittaneeni.

T99 – Nocture

THE HYPNOTIST – This is my house

COSMIC JAM - Quadrophonia

MOBY - Go

MORY KANTE – Yeke yeke (Hardfloor mix)

THE AGE OF LOVE – Age of love (Watch out Stella club mix)

 

    

  2 views

Comments


bottom of page