top of page

PRIME NUMBER laksiaiset & 30v synttarit @  Aleksandria

 

Kaveri poistuu suomesta pidemmäksi aikaa australiaan. Paluulippua ei ole ostettu.  Samalla vietettiin kaverin pyöreitä vuosia. Tänään kaikki ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Tilanne eli illan aikana. Viikonlopun toinen ja viimeinen etappi.

 

Paikalle saavuin vähän ennen klo 22. Sillä hetkellä oli dekkien takana pusertamassa Steven Hoaks. Housen maailmoissa liikuttiin tässä setissä. Jokunen biisi bongaus setistä. Modjo – Lady (Hear me tonight). Rui Da Silva – Touch me. Tämän biisin nimeen piti hakea apuja kun ei saanut omin voimin nimeä päähänsä. Tuttu oli biisi mutta ei saanut nimeä puserrettua ulos.

 

Ensimmäisenä kun paikalle pääsi niin törmäsin punapukuiseen lenkkeilijään. Paikalla oli paljon väkeä joita ei näe enää hirveän aktiivisesti bileissä. Täällä tänään heitä oli.

 

Klo 22.30, Azar dekkien taakse. Psykeä tarjolla tässä setissä. Illan ensimmäinen lajissaan.

 

Klo 23.15, Cosmo. Trancea oli luvassa, laadukasta semmoista. Aloitus Orkidea – Unity. Kylmät väreet kulki kropassa tämän biisin alettua. Lost tribe – Gamemaster. Binary finary – 1998. Lange vs. Gareth Emery – Another you, another me. Gouryella – Walhalla. Dr. Motte & Westbam – One world, one future. Viimeisenä RMB – Spring.

 

Tuli puoliyö. Odotin tulevan soittoon jotain ihan muuta mitä tuli soittoon. Tästä alkoi muuttunut soittoaikataulu. Verrattuna siihen mitä mulle ilmoitettiin. No, muutoksia tulee aina välillä.

 

Klo 00.45. Aika seuraavan soittajan. Ilmeeni olisi varmaan ollut näkemisen arvoinen kun soitto ei tälläkään hetkellä vastannut saamaani aikataulua. Psykeä taas lisää.

 

Klo 01.30 Piti taas tulla jotain muuta kuin tuli. Taas psykeä. Tässä vaiheessa mulle tuli pahanlaatuinen yliannostus psykeä.

 

Klo 02.15 Viimein saimme soittoon drum'n'bass saundia. Tai hetkittäin oli kyllä ehkä junkkaa, oli sen verran vanhan kuuloista saundia. Tämän setin aikana ihmettelin setissä tapahtuneita mokia joita tuli jatkuvalla syötöllä. Mietin että onko vika tekniikassa vai kenties soittajassa.

 

Kävin vilkaisemassa tilannetta ja totesin että... Hmmm, säätämisen väitetään olevan tärkeää dekkien takana. Mutta joo, ei ihan tämmöisissä mittakaavoissa sentään.

 

Omaa soittovuoroakin olisi saanut odottaa loppuun asti jos ei olisi kaveria suurinpiirtein viety pois soittajan kopista. Mietin tämän kaiken säätämisen jälkeen kaikessa että onko mulla soittovuoroa ollenkaan? Tuli se sieltä lopulta. Se ei mennyt niin kuin oli suunniteltu. Setti jäi aika paljon vajaaksi.

 

Tänä iltana tuli soitettua lyhin settini koskaan. Kolme biisiä kerkesin soittamaan ja tultiin näyttämään että soitto seis 03.25. Olisi siinä ollut vielä aikaa yhdelle biisille. Mutta minä en soittanut enää kun näyettiin että soitto seis. Oli ilo nähdä että porukkaa oli vielä jaksanut vääntäytyä tanssilattialle.

 

Oli kyllä varsin sekava ilta. Sain kyllä illan aikana pahan yliannostuksen psykeä. Pieninä määrinä kyseinen genre menee mutta liika on liikaa. Ennalta ilmoitettu soittoaikataulu oli mukavan monipuolinen genreiltään. Mutta välillä kaikki illassa ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Mutta osaanottoni pyöreiden vuosien johdosta ja onnea tulevaan reissuun. Jos asian voi ilmaista noin.

 

Lahti pilaa tunnelman

 

Rave forever – since 1994

 

Lisää kuvia tapahtumasta

 

Linkki kehto.fi kuvagalleriaan tulee lähipäivinä

 

Lahti, tampere ja jyväskylä huomio! Lahti2ibiza porukka tekee lahden lisäksi vierailun kahteen uuteen kaupunkiin.

 

 

 

Allekirjoittaneen synttärit juhlat vietetään tänä vuonna täällä. http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=101157

 

Nähdään paikalla.

 

Kerkesin soittamaan seuraavat biisit.

Intro

Members of mayday – Forward ever

Nuclear hyde – Running man

Marusha – Deep

Jäi lyhyeksi tämä setti. Tosin olen ollut todistamassa vieläkin lyhyempää settiä. Kaveri pyöritteli sormea play nappulalla ja sitten tuli soiton loppu ennen kuin kerkesi aloittaa.

    

  1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page