top of page

ESCAPE TO DANCE 2nd birthday party @ Sirkus

 

Ensimmäistä kertaa suomessa soittamassa Ummet Ozcan. Tämä tapahtui hämeenlinnassa ja sirkuksessa. Niin kuin aina on tapana hämeenlinnassa niin ilta oli laadukas. Tänä iltana viikonlopun etappi nro 1/2 eli ihan normi viikonloppu tiedossa.

 

Oli taas vaihteen vuoksi aika kettumainen ajokeli. Tiet jäässä ja pikkuisen siihen lunta. Onneksi ihmisillä oli järki päässä asioiden suhteen ja pitivät järkevät välit ja ei liikoja ohitelleet. Näin sitä pitää liikkua.

 

Tänä iltana kuvaaja osasto ei selvinnyt ilman mieliharmia. Yksi kuvaajista teloi jalkansa ja hajosi tärkeitä kuvaus laitteita. Toiselta hävisi navigaattori illan tiimellyksessä. Joskus käy vähän huonommin. Toivotaan että jalka olisi kunnossa hyvin pian.

 

Etkoilut oli muumitalossa tuttuun tyyliin. Tänään toista kertaa kihlajaiset escape to dance etkoilla hämeenlinnassa. Outoa! Ketkä ovat seuraavaksi vuorossa? Oli outoa että huoneiston ahtaimmassa paikassa keittiössä oli eniten väkeä lähes koko illan.

 

Tänään palvelu pelasi etkoilla vanhaan totuttuun tuttuun malliin. Saavuinhan toiseen kotiiini. Sillä poikkeuksella että omassa kämpässä kukaan ei aloita vittuilua kun ovesta tulee sisään. Lahti edustus sai raneja nakkien kera. Että sitten jaksaa illalla.

 

Keksimme etkoilla uuden peli-idean. Angry fish. Mutta se siitä.

 

Bilepaikalle kerettiin vähän klo 22 jälkeen. North beat sai kunnian aloittaa illan soitannan. Hyvä saundista trancea soittelivat. Kelpasi minulle. Sweet dreams saundeja kuultu setin loppuvaiheilla.

 

VJ kärähti TAAS! Irkkaamisesta "työn" lomassa. Tänään ei ollut semmoista tuttua sisääntulo piikkiä heti alkuun mitä aikaisemmin on ollut. Lopulta saimme tutusti tanssilattian täyteen iloista kansaa.

 

Klo 23.30 Nico. Hitusen rankempaa trance saundia kehiin. Kelpaa kuunnella. Pari biisi bongausta. Orkidea – Unity. PPK – Resurection. Soittaja oli todella fiiliksissä dekkien takana. Eläytyi soittoon normaalia enemmän. Tunnetta oli mukana. Ehkä tiedän syyn tähän.

 

Bongattu kepeillä paikalle tullut kaveri. Kuin myös satiaistanssia, vieläkin epidemia riehuu hämeenlinnassa. Sitä ei ole saatu kitkettyä pois. Basso kaappien päällä tanssittiin ja porukka ajettiin pois sieltä aivan aiheesta. Onhan se varmaan bassojen päällä tanssijoista hauskaa mutta ei järin turvallista.

 

Klo 00.30 Ummet Ozcan, illan päätähti. Ei pahan kuuloista saundia alussa. Menevää, rullaavaa trance saundia. Delerium – Silence. Tyyli vaihteli setin sisällä tyylikkään hienosti. Kokonaisuutena onnistunut energinen setti. Ennen klo 01.00 saatiin lattia täyteen väkeä.

 

Klo 02.30 Polarflash. Kaveri spiikattiin kyllä niin legendaarisesti sisään etten ole koskaan kuullut moista. Kaverille luvattiin palkinto jos pitää pokeri naaman koko spiikin ajan. Se ei onnistunut. Yritä itse kuunnella tämä litania ilman naurua.

 

Antakaa isot ablodit  hämeenlinnan omalle pojalle, jani-petterille. No niin kaikki Kappelin pimut ja jallun pihtaajat , polarflash!

 

Itse putosin aika pian kun spiikki alkoi. Ei voinut mitään. VJ oli hajonnut totaalisesti pyödän ääressä kuultuaan tuon.

 

Itse soitettuun settiin. Aloitus oli god is a dj uudelleen lämmitys. Loppuvaiheilla pääsin taas kuuntelu etäisyydelle ja sen mitä lopussa kuulin oli saundi kohdallaan. Aivan loistavaa saundia.

 

Kysyin Ummet Ozcanilta että mitä tykkää olla suomessa ensimmäistä kertaa. Vuolaita kehuja Suomi sai osakseen. Naiset oli kuumia häntä kohtaan. Suorastaan lähes tappelua kaverista.

 

Illasta puuttui jotain. Kaksi, oikestaan kolme tekijää. Puuttui tilanne komiikkaa. Oli "tylsää" kun ette olleet järjestämässä kansalle katsottavaa. Ehkä tunnette pistoksen sisällänne? Kaikesta huolimatta oli onnistunut ilta. Jään odottamaan seuraavaa mielenkiinnolla.

 

Kiitoksia muumitalo majoituksesta ja tarjoiluista. Ensiluokkaisen hienoa palvelua. Lähes samalla tasolla kuin viiden tähden hotelleissa olisi. Tulemme uudestaan. Yömakkaraa ei unohdettu tänäänkään.

 

     

  1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page