top of page

V.I.P. Trance spring party 2010 @ UG

 

Satuin olemaan kylillä samaan ajankohtaan. Tiedossa UG bileet. Ei tarvinnut kauaa miettiä että osallistunko! Pitkä viikonloppu hämeenlinnassa. Uusi paikka, uusi tuttavuus järjestely rintamalla. Houstaus toimi yhtä hyvin kuin isossa maailmassa. Viikonlopun etappi 2/3

 

Ensimmäisiä bileitään järjestämässä kaveri. Oli saanut kyllä hyvät apujoukot taakseen. Oman osuutensa ensikertalaiseksi hän hoiti kyllä erittäin hyvällä asenteella. Ei jäänyt huonoa sanottavaa. Houstaus oli aivan erinomaista. Tästä on hyvä jatkaa.

 

Rakentelu vaiheessa porukka sekosi useampaan otteeseen kukin vuorollaan, onneksi positiivisessa mielessä. Tila näytti siltä että tulisi ongelmia kaiun kanssa. Omaan korvaan se ei kuullostanut niin pahalta kuin pelkäsin sen olevan. Tiedä sitten miten soittajia on häirinnyt? Pieniä sähkön saanti ongelmia oli kun tuo imatra ei toimita hyppyvirtaa vielä.

 

Tekniikan toimittaja oli lyhyen puoleisesti toimittanut voimivirta johtoa. Keskuksen päässä oli kanssa ongelmia mutta kaikki sähköntoimitus ongelmat ratkesivat lopulta. Erityis kiitos paikallisille sankareille jotka autoitte välikaapelin ja sähkökeskuksen muodossa ja saitte bileet mahdolliseksi.

 

Oli meillä suunnitelma B mitä nyt ei varmaan kovin vakavasti suunniteltu. Pianolla soitettua konemusaa. Niin tuli tunnistettavasti zombie nation – Kerngraft 400 ja jokunen muukin biisi jotka olen joskus kuullut, tuttu mutta ei saa nimeä puristettua. Tämä olisi ollut kanssa varsin erikoinen kokemus. Mutta onneksi vältyttiin tältä "kärsimykseltä".

 

Hyvä ja osaava porukka oli saatu jelppimään tekniikan ja valojen kanssa. Huomaa että porukka on kasannut aikasemminkin bileet, sen verran rivakasti valot ja tekniikka olivat kasassa. Voimavirran ongelmien kanssa sai puoli kylää soitella että saisi tietyn välipiuhan  mutta lopulta saatiin virta kulkemaan perille asti.

 

Avaimilla kätevästi kasattiin voimavirta pistorasia purun jälkeen. Onneksi tekijä tiesi mitä teki(?) niin saatiin rasia käyttökuntoon takaisin. Tässä kasailu vaiheessa porukka kertoi kommelluksiaan vuosien varrelta mutta on sen verran painokelvotonta tekstiä että jätetään ne omaan arvoonsa. Täytyy myöntää että kyllä lyhyen puoleisella piuhan pätkällä saa ihmeitä aikaan.

 

Pienen tauon jälkeen palattiin mestoille, klo 21.30 tienoilla. Nico b2b Toby aloitteli soitannan. Aika alkuvaiheilla ellei ensimmäinen biisi oli osuva valinta, kova leka. Opus III – It's a fine day. Toimii. Varsinkin näiden kaikkien vaikeuksien jälkeen. Loppu setti liikuttiin trancen maailmassa. Hyviä poimintoja kaverit laittoi soittimiin. Me likes.

 

Äänentoisto oli hyvin optimoitu tilan kokoon nähden. Juuri sopivasti soi. Puhtaasti ja tarpeeksi lujaa. Tila muistutti todella paljon merikaapeli hallia pienoiskoossa. Sekin tuttu efekti mikä kaapelille saavuttaessa on, basso kuului ulos mutta hyvin vaimeasti.

 

Puhuttiin paikalla siitä että miksi porukka ei tule edes UG bileisiin normaalisita poikkeavan ajoissa paikalle. Sehän on lähes sama otatko alkoholia kotona yksin tai pienen kaveri porukan kanssa kun voisi yhtä hyvin tulla pelipaikalle aikaisemmin juomaan niitä samoja juomia mitä kotonakin juo. Tästä puhuttiin useamman kanssa että mikä on? Tätä on samaa on nähty muuallakin ettei tämä ole paikallinen ilmiö...

 

Toby jatkoi hetken soittoa soolona ja sen huomasi. Saundi karkasi heti paikalla lapasesta ihan oudon kuuloiseksi. Kova deadmau5 fani kun on niin ainakin yksi biisi ko herran tuotannosta kuultiin setissä.

 

Tuttu tilanne että porukka valuu mestoille myöhään. Ehkä sitä ihminen on vaan niin tapojensa orja ettei osaa edes UG bileisiin tulla yhtään sen aikaisemmin kuin normaali ravintolaan? Ehkä tämä mysteeri selviää joskus.

 

Valoista ja niiden käytöstä itse en keksi mitään huonoa sanottavaa. Ne vaan toimi. Laitteet ja valojen ohjaaja(t).

 

Kävijämäärää varmaan verotti jonkin verran toinen tapahtuma joka oli samana iltana. Paikallisessa isossa ravintolassakaan ei ollut kovin paljoa väkeä että porukka oli vissiin muutenkin nihkeästi liikkeellä? Goom risteilykin taisi osua samaan ajankohtaan? Paljon oli outoja naamoja paikalla. Puuttui suurin osa tästä hämeenlinnan "bile porukasta" keitä nyt tunnen.

 

Illassa ei ollut mitään sovittuja soitto aikoja että soittajat sopivat ne keskenään. Dekkien taakse dynamic trio, Nico b2b Toby b2b Djani... Setissä soinutta. Ferry Corsten – Beautiful,

Andy Moor ft Meighan Nealon – Faces, Above & Beyond pres Oceanlab – On a good day, above & beyond – Alone tonight.

 

Dekkien takana kävi muutama itselle uusi tuttavuus pyöräyttämässä levyjä.

 

Minua nimitettiin eläväksi legendaksi illassa. Olen tietty kuvannut ja pyörinyt bileissä kauan mutta en nosta itseäni jalustalle. Olen vain yksi bilettäjä muiden joukossa. Käyn bileissä sen fiiliksen takia. Hyvä musiikki on tärkeä osa sitä, niin myös kamera, unohtamatta kavereita. Olen miettinyt että käydään bileissä niin kauan kuin se tuntuu mielekkäältä. Ei oikein osaa olla ilman kameraa enää bileissä. Eräs kaveri tuli juttusille bileissä ja antoi arvonimen. Kaiketi tämä asia on näin kun se noin ponnekkaasti esitettiin?

 

Pääosin illassa soi hyvänkuuloinen trance muutamia lyhyen puoleisia genre loikkauksia lukuunottamatta. Pian klo 02 jälkeen saundi muuttui hardimpaan suuntaan, mikä ei sinänsä haitannut minua yhtään. Toimii!!! Näytti siltä että hardimpi setti houkutteli porukkaa tanssimaan, ainakin mielestäni isoin lauma porukkaa oli näillä hetkillä lattialla tanssimassa.

 

Biisi bongauksia.  Tähän aikaan cosmic gate – Exploration of space. CRW – I feel love (Phatt remix), Prodigy – Smack my bitch up, Chemical brothers – Hey boy, hey girl.

 

Joutui hellittämään ennen bileiden loppua kun väsytti sen verran. Aika pian isäntä tuli perästä eli en varmaan paljoa missannut bileistä.

 

Kiitos isännän uudesta desing naulakosta olohuoneessa joka oli koko viikonlopun kovassa käytössä. Kiittää myös koko viikonlopun kestäneestä houstauksesta. Että kestit katsella kun lahti pilaa tunnelmaa kahden päivän ajan. Oli kiva viikonloppu hämeenlinnassa kaikin puolin. Kiitos kuuluu myös vaimokkeelle.

 

Suuri kiitos kuuluu myös bileen emännälle. Houstauksesta, bileestä itsessään, kaikki toimi. On varmasti monta huonompaakin tapaa viettää viikonloppua, Tosiaan tämä oli viikonlopun bileistä etappi 2/3. Oli vielä paikalliset bileet odottamassa.

 

Minä viihdyin paikalla hienosti, hyvää musaa koko ilta, paikka toimi, valot oli kohdallaan. Toivotaan että paikalla olijatkin viihtyivät yhtä hyvin kuin minäkin.

 

Tässä on minun ajatukset illasta niputettuna. Joskus uudestaan?

  1 view

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page