top of page

TRANCE CONNECTION @ Red moon

 

Pienen tauon jälkeen kouvolan bile-elämää haistelemaan. Tänä iltana vieraita SÄDE organisaatiosta parin kaverin verran. Onneksi lopulta pääsi lähtemään tänne. Aika hardia saundia oli koko illan ajan tarjolla.

 

Näytti yhdessä vaiheessa alku iltaa siltä että ei pääse paikalle, mutta sitten asiat ratkesi hyvään suuntaan ja pääsi lopulta mestoille. Paikalle saavuttiin vähän yli klo 22. Auto saatiin "paalupaikalle" oven läheisyyteen. Ensimmäiseen tuttuun törmäsi jo lipunmyynnistä. Hänkin oli lahdesta. Meillä oli astetta isompi lahti edustus paikalla.

 

Paikalle tullessa oli soittamassa trance connection dj-kilpailun voittaja Daniel Scroya, Tulin kesken setin paikalle ja semmoinen mielikuva jäi setistä että menevää saundia oli tässä setissä. Suunnilleen puolet kerkesi kuulemaan. Yksi biisi bongattu. Versiointi Praga khan – injected with a poison

 

Olihan aika järkyttävä käry siinä dj kopin kohdalla koko illan. Toivottavasti tämä oli vaan tämän illan ongelma. Meillä oli kouvolan grand old man paikalla. Työ velvotteet seuraavana päivänä sai kaverin poistumaan paikalta aikaisin. Mutta onhan tuo ihan ymmärrettävää. Oli kiva nähdä luovan tauon jälkeen.

 

Tässä tulee vanhat hyvät ajat mieleen kun lahden päästä oli kulkemassa paikalle useampi autokunnan voimin bileisiin. Nyt ei ole enää sitä porukkaa enää kiertämässä lähikyliä. Ovat jättäytyneet taka-alalle seuraamaan tilannetta. Tästä porukasta ei taida enää olla kuin kaksi tyyppiä jotka liikkuu bileissä aktiivisesti.

 

Klo 22.45, Giik, Mun korva kertoi heti että nyt soitellaan "normaalista" poikkeavaa nopeampaa settiä. Menevää saundia tämä setti. Ei biisibongauksia tästä setistä.

 

Klo 23.30, Baty, illan psyke annos tähän väliin. Pari biisibongausta setistä. Alussa 2 unlimited – no limit. Prodigy – voodoo people psyke versioina.

 

Tässä välissä oli aika käydä ravecin pussilla... Mitä te pervot taas luulitte? Eucalyptusta sieltä otettiin pahimman kurkkukivun lievittämiseksi. Sain illan aikana ibizalta tekstiviestejä Seillä on kyllä juomien hinnat kohdallaan. Huh huh.

 

Mietittiin porukassa Yediahin tulevaa settiä että mitä tänä iltana sisältää. Porukkaa taisi parhaimmillaan illan aikana olla siinä puolenyön ja kello 02 väliin. Ei määrätöntä tungosta mutta väkeä oli silti. Sen pistin myös merkille että kouvolan suunnassa ei tanssita siinä määrin kuin esim. lahdessa.

 

Klo 00.30, Yediah, hard trancea oli luvassa. Messevää ja hyvää saundia setti. Jotain bongattu setistä. Armin van buuren – Big sky. Paras setti illassa jaettuna tänään tritonin vedon kanssa. Setissä oli jokunen liian tutun kuuloinen biisi joita ei nyt saanut nimettyä.

 

Taisi olla yediahin setin aikana kun friik kävi dj kopin takana pohtimassa että toivottavasti monitorissa riittää tehot. Klo 02 kuin taika iskusta porukkaa poistui ainakin alakerrasta pois reilusti. Glowstickejä jaossa lipunmyynnissä. Hyvä musiikki, parempi mieli.

 

Klo 01.30, Triton, Tutun kuuloista melodista hard trancea soitettiin tässä setissä. Jotain biisejä bongattu setistä. Veracocha – Carte blanche. Joku erikoisempi versio. Tämä setti jakaa illan parhaan tittelin Yediah setin kanssa. Triton oli liekeissä päätellen eleistä dekkien takana.

 

Klo 02.30, Friik, rankkaa hc mättöä mun korvaani. Ehkä jotain mitä odotti kaverilta tulevankin.

 

Meidän autokunnalle tuli väsy työviikon jälkeen, ei jaksanut olla paikalla ihan loppuun asti. Kotimatkakin kestää tovin. Onneksi kaikkien mutkien kautta pääsi paikalle. Musiikillisesti onnistunut ilta. Illan kruunasi Yediah & Triton setit.

 

Toivotaan että kouvolaan pääsee käymään näissä merkeissä tulevaisuudessakin. Tulen tukemaan toimintaa. Kiitos redmoon ja trance connection, seuraavaan kertaan...

   

  0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page