top of page

TRANCE CONNECTION @ Red moon

 

Muutaman kuukauden tauon jälkeen kouvola kutsui. Kiva reissu naapuriin. Hyvää musiikkia illan aikana. Eniten lämmitti GIIK trance setti ja JNKS soitanta ja heiluminen illassa. Juhla tapahtuma, 20. kautta historian.

 

Paikalle poikkeuksellisen myöhään tällä kertaa. Vähän ennen klo 23, sen verran myöhään siis että jäi ensimmäinen setti aika pimentoon. Viimeisen biisin kuulin setistä. Mies musiikkia niin kuin soittaja sitä itse kuvailee. Aika rapsakkaa saundia oli kyllä. Dekkien takana Individual.

 

Toinen setti. GIIK. Trancen maailmaan siirryttiin. Hyvää saundia, omaan makuun sopivaa semmoista. Biisi bongauksia tein. Super8 & Tab – Helsinki scorchin' Tässä biisi jota kuulee turhan harvoin bileissä soitettavan. Minun mielestä.

 

Ei ollut tänään kaverin ilta, pari pientä "virhettä" kuulin mutta tavallinen tanssikansa ei  edes tajunnut niitä. Eikä ne minuakaan haitannut, näitä sattuu joskus. Kaverilla oli soitto fiilis kohdallaan, väittäisin että liekeissä. Nautti varmaan tekemisestään.

 

Saatiin tällä erää paikkaan pieni tungos aikaan. Kyllä, täällä oli porukkaa reilusti enemmän kuin tauon jälkeen ensimmäistä kertaa järjestettiin tapahtuma. Toivotaan tapahtumalle jatkoa. Biisin toivojia kävi taas dj kopilla jokunen kappale mutta eivät tänään saaneet toivettaan läpi.

 

Toivotaan että ymmärsivät selityksen että tänään on erikois iltama. Silloin ei pysty täyttämään biisi toiveita.

 

Baty, illan toinen isäntä dekkien taakse. Illan ensimmäinen psyke annos oli tiedossa. Avausraita oli Planet perfecto - Bullet in the gun psyke versio. Tänään tämä psyke setti kuullosti siedettävältä. En välttämättä kotioloissa kuuntelisi tämmöistä pidempään. Bileissä tämmöinen pikainen "pyrähdys" oli ihan ok.

 

Viimeisten biisien joukossa Prodigy – No good psykeily. Tämän biisin kohdalla tunnistin sen heti parin sekunnin päästä kun oli ruvennut soimaan alla. Ei turhaan ole bändiä fanittanut vuodesta 1992. Meidän seurueesta yksi henkilö tunnisti biisin 'bout puolen minuutin kohdalla. Jinkso ilmeisesti ei ollut kovin tarkkaan kuuntelulla kun ei reagoinut biisin alkuun ollenkaan.

 

Tästä aasinsillalla seuraavaan soittajaan. JNKS, illan rankin setti oli luvassa, "Jinkso show". Aloitus biisi oli jokseenkin hämärä. Jotenkin herra aloitti rauhallisemmalla soitolla kuin olen tottunut. Setissä kuultiin myös levyn raapimista, useampaan otteeseen. Niin taidokkaasti kuin herran sen osaa. Herra heilui kyllä kopissa koko rahan edestä. Ei hetkeäkään paikallaan.

 

Tämän setin aikana nähty toinen isäntä tanssilattialla. Menneisyyden muistot varmaan ajoi kaverin tanssimaan antaumuksella. Puolivälissä settiä sitten jnks päästi itsensä irti. Setti rupesi kuullostamaan jo kaverin normaalilta soitolta. Se jäi pahasti vaivaamaan mieltä että paikan stereokuva jäi testaamatta. Ei siis tehty stereo testiä.

 

Ovella paikalle saapuessaan kuuli järjestyksen valvojalta hyvän kommentin. Jahas, lahti edustus tulee paikalle. Sen verran vissiin käynyt vuosien varrella että naamat on tulleet tutuksi. Ystävällistä porukkaa oli "ovimiehet". Oikein on pakko mainita aiheesta.

 

Mitä seurasi asiakas kuntaa niin he nauttivat kuulemastaan ja kokemastaan täysillä. Osa tanssien ja osa fiilistellen muuten. Toivotaan että saamme jatkoa tälle perinteikkäälle tapahtumalle.

 

Porukka paljon vaihtunut siitä mitä olen käynyt näissä bileissä. Silloin lahtelaisiakin liikkui monta autolastia paikalle. Porukka vanhenee ja mielenkiinto hiipuu useammalta jossain vaiheessa tai käynti tahti harvenee huomattavasti. On nähty lahtelaisia jopa kepeillä tulleen paikkalle "hyvinä aikoina". Hei lahden "vanhukset" Tehkääpä joskus roadtrip kouvolan trance connectioniin muistelemaan vanhoja hyviä aikoja.

 

Lämmöllä muistelen menneitä kouvolan reissuja. Samalla odotan innolla tulevia reissuja. 

   

 

 

0 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page