top of page

TRANCE CONNECTION @ Red moon

 

Trance connection is back in business!! Welcome back!! Todella hienoa olla paikalla näissä merkeissä. 3 vuotta tässä on ollut taukoa joka oikeastaan tuntui vain muutamalta kuukaudelta. Toivottavasti jatkoa seuraa.

 

Menomatkalla oli kaveri mukana joka piti huolen siitä ettei matka ollut tylsä. Niinkuin aina. Matkalla pysähdyttiin syömään että jaksaa sitten heilua mestoilla. Ovetkin aukesi ruokapaikassa ihan ajatuksen voimalla.

 

Pitkästä aikaa trance connectionissa. Syy moiseen on 3 vuoden tauko joka on pidetty. Tämä aika tosin tuntui siltä että olisi maksimissaan ollut muutaman kuukauden poissa paikalta.

 

Paikalle 22.30. Lipunmyynnissä 100 ensimmäiselle annettiin glowstick, kiva yllätys ja se toi väriä bileisiin.

 

Ekana soittovuorossa Shine fish b2b BIY, housen merkeissä mentiin ensimmäinen tunti. Kivan kuuloista house saundia. Niinkuin se täällä kouvolassa osataan. Oli ilo huomata että vinyylit oli myös soitossa. Arvostan isosti heitä ketkä kantavat vielä vinyyliä keikoilla mukanaan. Väheksymättä muita soittajia. Vinyylin rätinä on parasta.

 

Eräs tuttu heitti hyvän kommentin setin aikana. Huolestuttavaa, parin kaljan jälkeen rupeaa house kuullostamaan hyvältä ja tanssijalkaa alkaa vipattamaan.

 

Ilokseni sai huomata että väkeä oli paikalla reilusti heti alusta lähtien. Tästä bileestä oli kylillä puhuttu paljon ja sen näki väkimäärästä. Näyttäisi siltä että tämmöiselle tapahtumalle olisi tilaus kouvolan yöelämässä. Toivotaan että saamme jatkoa tapahtumalle. Soittajat ja paikalla ollut väki oli fiiliksissä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

 

Niistä poikkeuksista, toinen oli toisen setin aikana kun nuorehko herra kävi pyytämässä sinänsä ihan hyvää biisiä, prodigy – smack my bitch up, minun mittapuun mukaan aika tiukalla sävyllä. Kun ei djt reagoineet hänen pyyntöönsä ollenkaan otettiin mun 16 vuotisen bilehistorian aikana raha kehiin, silleen että todistan tapahtumaa itse. Paljon maksaa että soitatte tuon edellä mainintu biisin seuraavana? 20 euroa? Tarjousta korotettiin 50 euroon asti. Siinä vaiheessa toinen dj näytti kaverille lappua jossa luki että tänä iltana emme soita biisitoiveita.

 

Toinen tapaus aiheesta oli kun myöhäisemmällä vaiheilla batyn setin aikana tultiin vaatimaan tiukkasanaisesti trancea soittoon. Sanoi että älkää soittako tätä NRGtä ja joku toinenkin genre siinä mainittiin jota en nyt muista mikä se oli. Mutta herran mielestä varmaan p*skaa. Valoja sillä hetkellä hoitanut kaveri yritti ensin selvittää kaverille että NRGtä ei olla soitettu illan aikana ollenkaan ja hetken keskustelun jälkeen taisi poistua hermosavuille. Eikä tässä vielä kaikki, seuraavaksi sitten pyrittiin pääsemään batyn puheille. Tätä ennen oli soinut reilu kaksi tuntia trancea. Ehkä kaveri olisi trance linjan halunnut jatkuvan loppuun asti.

 

Paljon oli tuttuja kasvoja paikalla. Erikoismaininta trance papalle niinkuin paikalliset kutsuivat häntä. Hän on reilusti itseäni vanhempi. Propsit siitä että jaksaa käydä vielä bileissä. Klo 23 jälkeen oli jo lievää tungosta havaittavissa paikalla. On lähialueiltakin porukkaa saapunut paikalle.

 

Klo 23, toinen setti. Giik b2b Lacerta, trancen maailmaan siirryttiin. Aika rapsakkaa nopeaa trancea tarjoilivat he kansalle. Vinyyliä suosittiin tässä setissä myös. Soittajat olivat todella liekeissä ja näyttivät sen myös tanssivalle kansalle. Legendaarinen vinyylilopetus setin loppuun.

 

Alakerta ei ollut muuttunut kovin paljoa sitten viime käynnin. Tanssilattian reunoilta oli poistunut tilaa. Tietty yleisilme on muuttunut sitten edellisen mestan. Paikan tunnisti kyllä ihan samaksi.

 

Mitä välillä vilkuili tanssilattialle niin kyllä siellä oli porukkaa tanssimassa koko illan ajan. Enemmän tai hetkittäin vähemmän. Lattialla fiilis oli korkealla huudoista ja muista elkeistä päätellen.

 

Klo 00, ZoneX lahest, ensimmäinen soittaja ko kaupungista tänä iltana. Intro tipautti allekirjoittaneen ihan totaalisesti. Aloin huolestua kaverin puolesta. Mutta ei ollut syytä huoleen, setti oli niin silkkaa timanttia että sanon että illan paras setti titteli menee tähän kohtaan. Tämä setti kolisi kyllä täysiä.

 

Niin kaunista melodista trancea ja väliin heitellen vähän muita trancen alagenrejä sekaan, toimii! Tässä mentiin oman maun trancen ytimeen aika pitkälle. Soittaja oli niin liekeissä että ei enempää pystyisi olemaan. Setin jälkeen kertoi että oli tullut vähän hiki. Antoi kyllä kaikkensa. Setin lopussa täysin ansaitut ablodit... Puku mies bongattu tanssilattialla.

 

Klo 01.15, Baty. Psyke maailmoihin siirryttiin. Herra venytteli ennen settiä paikat kuntoon että on täydessä iskussa antamaan tanssilattialle kaikkensa. Tämän setin aikana kuului toinen sora ääni illassa. Vanhakin heilui koko rahan edestä. The age of love biisistä psyke versio, originaali kyllä on vaan se one and only... Oli kuullemma ollut lähellä soittoa The KLFkin. Ehkä ensi kerralla?

 

Porukka ei vissiin vielä tiedä/ymmärrä että kun ravintolassa tapahtuma, erikois ilta, niin silloin biisi toiveiden esittäminen ja läpi saanti on hyvin hankalaa. Lähes aina mahdoton. Tällä en tarkoita ketään kuka käy silleen varovaisesti kysymässä vaan kuka tekee sen voimallisemmin. Niinkuin tänä iltana kävi kaksi kertaa. Ymmärrystä ihmiset teemailtoja varten.

 

Klo 02.15. Swoosh. Toinen soittaja lahest. Hardimpaan tahtiin mentiin sitten loppuaika. Muutaman biisin setin alusta kerkesin kuulemaan ennen poislähtöä.

 

Väsymys ja muiden seuraavan päivän menot korjasivat meidän poppoon ennen aikojaan pois. Oli kiva nähdä joitakin tuttuja hyvinkin pitkän tauon jälkeen. Mutta sen verran hyvä fiilis jäi illasta että lahti tulee pilaamaan tunnelmaa toisenkin kerran. Kiitos red moon ja järjestävä taho hienosta illasta.

 

Yksi tapahtuma vähän latisti omaa fiilistä illan aikana mutta silti viihdyin paikalla hyvin. Yläkerran sega rally peliautomaatti saa maininnan olemassaolostaan. Yksi kaveri lähti reissuun suunnilleen 30 minuutin varoitusajalla, ilmeisesti oli ihan kannattava reissu?

 

 

 
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page