top of page

SUNRISE Please come again tour @ Suisto club

 

Pääsiäisen bileputken etappi 3. Sitä löysi itsensä taas hämeenlinnasta, Tänne on vaan kiva tulla bileisiin. Hyvää porukkaa, hyvät etkot aina ja jatkoja hetkittäin. Hyvin järjestettyjä bileitä. Tämä oli kiertueen aloitus. Mitä sitä voisi enempää illalta toivoa?

 

Taas sitä sai huomata matkalla hämeenlinnaan kuinka kaksi autoa lahdessa saa semmoisen ruuhkan aikaan että ei pahemmasta väliä. Johan tommoisesta rauhallisempikin kaveri hermostuu.... Mutta päästiin ilman toista vitutuksen multihuipennusta hämeenlinnaan asti.

 

Meidän kolmas matkustaja ei sitten lähtenyt matkaan. Pelkäsi mikä on vastaanotto hämeenlinnassa, yritin kertoa mitä se on mutta en ilmeisesti ollut tarpeeksi vakuuttava. Tohon porukkaa pääsee todella helpolla sisään. Pommitin puhelimella useaan kertaan ja kävin jopa oven takana. Mutta ei tiedä mitä missasi...

 

Pelimestoille saapuessa vähän ennen klo 22 törmättiin parkkipaikalla city sorsiin. Paikkaan menin ensimmäistä  kertaa ja ei ollut selkeää visiota paikasta. Osottautui pieneksi mutta hyvin toimivaksi paikaksi. Jotenkin paikan mielsi enemmän rokkipohjaiseen toimintaan. Sen henkinen paikka mielestäni enemmän oli. Pieni ja kodikas paikka. Tykkäsin mestasta. Tulen toistekin varmasti.

 

Tänä iltana tapahtuu DNA & Zwek sinkun julkinen ensisoitto. Biisi toimi omalle kohdalle.

 

Ensimmäisenä sitä tulikin järjestävän porukan kanssa kuulumiset vaihdettua, ei ole ihan pieneen hetkeen taasen tullut nähtyä. Oli ihan rakentavaa keskustelua joka ehkä johtaa johonkin, saa nähdä...

 

Mr. Sinner, hyvin toimiva kevyen puoleinen setti ensimmäiseksi iltaan. Tästä setistä ei muista kun tämän setin alku meni sosiaalisoidessa aika tarkkaan. Yksi biisi kolahti. Utah saints – Something good. Todella vanha biisi, muistelin että vuodelta -92 mutta toimii tähän kohtaan varsin hyvin. Samaisessa setissä tuli myös joku tutun kuuloinen vanha biisi jota en kyennyt nimeämään.

 

Mio & Looney, tässä setissä mentiin pitkälti teknon ja housen maailmoissa. Mio jutteli setin jälkeen että oli teknisesti onnistunein setti Looneyn kanssa koskaan. Alussa soitto oli kevyttä ja tiukkeni loppua kohti. Muutama bongaus setistä. Felix – Don't you want me, armand van helden – witch doktor, viimeinen biisi michael jackson – Thriller. Väliin mahtui paljon hyviä biisiä.

 

DNA & Zwek, Kivaa kiksua. Alussa O.T quartet - hold that sucker down. Hyvä alku. DNA & ZWEK – Afterburner sinkun ensimmäinen julkinen soitto ikinä tapahtui klo 00.20 tienoilla. Kiinnitin huomiota millä fiiliksellä ja tunteella jätkät soittavat. Sitä oli ilo seurata ja kuunnella. Ehdottomasti illan parasta antia. Täydellä sydämmellä.

 

Pari biisiä, Mike Koglinin näkemys depeche mode – enjoy the silence klassikosta, tämä biisi sai tanssilattian huutamaan ja taputtamaan innokkaasti. System f – Out of the blue, joku uusi versio, Tilt – visible. Sokerina pohjalle viimeisenä biisinä ei enempää eikä vähempää kuin PAUL VAN DYK – For an angel originaali. Setin jälkeen kuulin että oli vähän minun takia soitettu tuo vanha leka! Kiitos! Lämmitti vanhan reivaajan mieltä erittäin paljon!! Ehdottomasti illan kovin biisi!! Love it!!!! Räjäytti potin...

 

Rinik. Psyken merkeissä mennään viimeinen tunti. Taitavaa soitantaa ja muutaman biisin kohdalla tanssilattia kohahti reilusti. Kyllä tanssiva yleisö tietää... Tämä oli omaan makuun sopivaa psykeä.

 

Ensimmäiset tanssijat bongattu klo 23 pintaan. Ensimmäiset rohkeat... Tilaan oli sovitettu sopivasti valoa ja ääntä. Valotikkuja bongattu, niin olenhan hämeenlinnassa, valotikkujen luvatussa kaupungissa.

 

Kokonaisuutena hieno ilta. Kiitän sunrise paidasta, tulee varmasti käyttöön. Kiitos bliss deluxe & sunrise järjestelyistä. Tämä reivaaja viihtyi mestoilla. Tuntui että porukka heräsi lopullisesti kun kiksu rupesi soimaan. Niin ja alkoihan se tyypilliseen saaumisaikaan, se maaginen puoliyö. Illassa oli kaksi iloista yllätystä. Itsepalvelu vesipiste ja wlan. Kyllä kelpaa paikassa olla. Vähän kuin toinen olohuone... Pieni lisä-aika soittamiseen suotiin.

 

Suuri kiitos jälleen kerran nightraver + vaimoke. Houstauksesta kaikkineen. Laatu on tasaisen hyvää. Oli kivat etkoilut normisekoiun kera niinkuin aina. Lahti tulee vielä uudestaan paikalle. Kiitos juttutuokioista uusille ja vanhoille tuttavuuksille.

 

Kuten kiertueen nimi kertoo illasta... Please come again...

  


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page