top of page

SIDEFFECT – REVENIO @ Gloria

 

Vuoden ensimmäinen bile. 200. blogi!! Päihteetön nuorille suunnattu tapahtuma. Tänä iltana oli tarjolla rankempaa tarjontaa. Reissuun lähtöön oli hyvät lähtökohdat. Perjantai 13. päivä, keli oli ihan hirveä. Eikä noi auton renkaat uutta vastaavassa kunnossa enää ole. Porukkaa olisi mahtunut enemmänkin paikalle. Etenkin nuoria.

 

Vähän kasin jälkeen paikalle. Neon aloitti juuri soiton. Hypnotonen setti jäi kokonaan kuulematta. Tavoitteena oli lahdesta lähdettäessä saada auto oven eteen, se onnistui aika hyvin. Ehkä auton mitan verran meni tavoite pieleen. Yhtään aikaisemmin ei päässyt ja tuo todella huono ajokeli vielä hidasti lisää matkan tekoa. Mutta ennemmin rauhallisesti ajaen vähän myöhässä paikalle kuin se että aiheuttaa vaaratilanteita omalla hölmöydellä.

 

Kun tuota illan lineupia katseli niin oli selvää että tänään ei jarrutella musiikin suhteen. Rankkaa paahtoa.

 

Klo 20, Neon ei turhia säästellyt. Alusta lähtien tuttua rankempaa kone saundia. Luulen että jos kaverilta itseltään kysyttäisiin niin toi soitto oli hitaammasta päästä mitä kehtaa soitella veikkaan.

 

Voi tuota nuoruuden intoa millä nuorempi väki tanssii. On kiva nähdä että nuorempaa väkeä käy näissä bileissä että jatkuvuutta on. Toivotaan että tänäkin iltana useampi nuori löysi kutsumuksensa, tulla tanssimaan selvinpäin bileisiin. Sitten kun ikä sallii niin muutaman tuopin voimalla.

 

Oma raaka arvio edellisiin kertoihin verrattuna oli semmoinen että olisi ollut hitusen enemmän nuorisoa paikalla kuin aikaisemmin on ollut. Olisiko suunta parempaan päin? Valot oli toteutettu mites sen sanoisi. Erilailla hyvällä maualla. Setup toimi.

 

Tunti meni hätäisesti. Oli vuoro seuraavan kaksikon. Klo 21.00 1,5h soittoa kaksikolta JNKS B2B WAILY. Kaksikko soitteli yllättävän pehmeästi maltillisempaa saundia kuin Neon. Ei se haittaa. Tämä osuu paremmin musiikillisesti omaan makuun. Mutta illan teemaan sopivasti rankkaa saundia kuitenkin.

 

Jonkun biisin bongasin. CJ Bolland – The prophet. Jotain dubstep häröilyä. Lopussa sitten havaittavissa mopon karkaamista rotkoon. Kaveri keksi uuden genren jota jompikumpi kavereista soitti. Hylje tönkköä. Uusi alalaji stylelle. Näin se systeemi kehittyy.

 

Glowstickeja bongattu paikalta. Ne on hienon näköisiä osaavissa käsissä. Joku oli mennyt ajatuksessa vähän vielä pidemmälle... Lääkkeet!!!??? Valaistut punaiset kengännauhat. Punapukuisen lenkkeilijän jalassa. Oli kyllä aika koomiset mutta toimi silti. Oli paikalla poin pyörittäjiäkin. Visuaalisesti näyttävää.

 

Ei tänään ollut niin paljoa tuttuja liikkeellä kuin yleensä on tottunut näkemään. Aika pajon vanhempaakin väkeä paikalla tänään. Limsalinjalla niin kuin kaikki muutkin illan teeman mukaan.

 

Klo 22.30, Proteus vuoroon. Kaveri vieressä tokaisi kun Proteuksen intron kuuli että paras intro ikinä! Tämä on varmaan poikkeuksellinen aika soittaa kaverille. Näin aikaisin siis. Proteus otti luulot pois paikalla olijoista, semmoista pauketta tuli että kelpasi porukan tampata tanssilattialla.

 

Muutama biisi bongaus. T2 theme, Veracocha – Carte Blanche. Commander Tom – Are am eye? Sunbeam – Outside world. Tässä kohtaa sekosin. Vanhoja klassikoita. Tuttu Harrin soittamana Rob Zombie – Super beast. Illan paras biisi selvästi. The Prodigy – No good (Start the dance). Prodigyn biisin tunnistin muutaman sekunnin previkasta jota soitettiin muutaman kerran. Muu porukka heräsi vasta kun biisi oli soinut minuutin verran ellei pidempääkin. Viimeinen biisi sai itselle jo semmoisen ajatuksen ilmoille että onko Proteus lopullisesti seonnut? Viimeinen biisi oli coldplay bootleg.

 

Harrin illan viimeiset hitaat. About vartti. Oli joo todella hidasta menoa. Silloin laitettiin vitos pykälä päälle ja lisää kaasua... Todella armotonta paahtoa kuten sen Proteus osaa.

 

Nyt on maailman kirjat sekaisin. Proteus heitti jotain drum'n'bass häröilyä settiinsä. Enpä ole tuotakaan kuullut aikaisemmin. Nyt sekin on kuultu. Klo 23.08 lähti paita pois. Muutaman sanan kerkesi vaihtamaan siinä soiton jälkeen.

 

Klo puolenyön aikaan viimeinen soittaja kaksikko illassa. Substanced B2B Amini. Kivan kuulloista hardi saundia sieltä kuului kun piti poistua paikalta hovikuskin seuraavan päivän työrupeaman takia. Tuli taas tupla bile viikonloppu. Tälleen heti vuoden alkuun. Tästä se uusi bilevuosi taas lähtee.

 

Paluumatka lahteen oli mielenkiintoinen. Ehdoton maksiminopeus motarilla.oli 80kmh ja sekin tuntui hetkittäin aivan liian kovalta vauhdilta. Näkyvyys oli sanoisiko rajoitettu...

 

  2 views

Comments


bottom of page