top of page

SÄDE ENERGY FLOW ETERNAL @ Venue

 

Itselle uusi mesta jossa en ole onnistunut käymään. Alakerrassa olen käynyt kerran. Klo 22 paikalle. Tänä iltana paiskataan Kevin Energy eläkkeelle soittohommista. Todella sääli, kaveri heitti kovan setin joita mielellään kuulisi tulevaisuudessakin.

 

Ihmettelin itsekin miten olen onnistunut kiertämään tämän paikan tähän asti. Tänä iltana tämäkin erhe tuli korjattua. Paikka toimi hyvin mielestäni. Musiikki toimi koko illan ajan muutamia pieniä hetkiä lukuuottamatta jolloin mentiin yli oman ymmärryksen. Korostan että niitä oli vähän.

 

Oli kivaa etsiä arviolta 30 min parkkipaikkaa ja lopulta se sitten löytyi ja päästiin bile paikalle. Illan aikana näki tosi paljon tuttuja. Heitäkin joita harvemmin näkee bileissä. Kiitoksia juttutuokioista, myös uusille tuttavuuksille. Poikkeuksellisen vahva lahti edustus paikalla.

 

Perjantaina oli Kevin Energy SÄDE bileissä turun klubilla joka oli ollut ääriään myöten täynnä ja oli tunnelma ollut katossa. Varmasti järjestävälle porukalle aika rankka viikonloppu.kaikkinensa. Nostan hattua teille, olette tehneet hyvää työtä varmaan lähes tauotta. Lopputulos oli varsin näyttävä. Kiitos siitä.

 

Paikalle kun tulin niin ensimmäisenä korviin kantautui Traban soittama hard tekno. Viimeinen biisi oli RMB – Spring versiointi.

 

Loungen puolella soi kello 22 pintaan psyke saundi.

 

Isolla puolella klo 22.30 vuoroon Triton & Yediah. Mulle tuli mieleen semmoinen muistikuva että kaverit olisivat soittaneet joskus B2B setin aikaisemmin. Tämä setti oli mukavan energistä trancea. Tritonin kuuloista saundia. Todella kova setti, tykkäsin isosti.

 

Oli ilo huomata ettei tänä iltana tarvinnut odottaa porukkaa saapuvaksi paikalle puolenyön aikaan vaan jo ennen klo 22.30 oli porukkaa jo todella reilusti paikalla. Tunnelma myös korkealla. Ääni oli myös massiivinen ison salin puolella. Basso tuntui niinkuin pitääkin.

 

Loungen puolella klo 23.00 jatkui psyke vaikutteinen saundi.

 

Lounge klo 23.45, yaya, ensimmäinen hardimpi setti illassa. Tuore kyky lahesta soittajien joukkoon. Olisiko jopa tänä iltana ollut ensimmäinen soolo soittokeikka? Ainakin ihan ensimmäisten keikkojen joukossa. Hyvää hardimpaa saundia soitteli hän. Toimii.

 

Iso puoli klo 23.30. Säde allstars part 1. Yksi säteen porukasta oli kalkkiviioilla tullut kipeäksi ja oli täten estynyt soittamasta ja meni kotiin peiton alle. Inch aloitti. Aika rankkaa saundia tuli kaverilta. Seuraavana Proteus, raakaa paahtoa mallia vanhempaa. Commander Tom – Are am eye? Neon vuoroon. Yksi biisi jäi vaivaamaan todella paljon, olen kuullut sen monen monta kertaa ja tunnistin biisin vanhaksi lekaksi mutta biisin nimeä ei tähän hätään saa revittyä irti. Viimeisenä vuoroon Traba ja hard tekno pauketta kehiin.

 

Iso puoli 00.30. Vuoroon varmasti monelle illan kohokohta. Soittopuuhista eläköityvä kaveri jonka ei toivoisi luovuttavan, Kevin Energy... Todella kaveri oli liekeissä dekkien takana. Todella energinen setti niin dekkien takana kuin musiikillisesti. Niinkuin osasi odottaa aikaisempien kokemusten perusteella. Rankkaa saundia mitä olikin odotettavissa.  Ei kaveri liikoja säästellyt, eikä pidäkkään. Tykkäsin kovasti tästä soitosta. Olin kuulevinani setissä seuraavan, tiesto – Adagio for strings versiointi.

 

Lounge n, klo 01.00 tienoilla, hard saundia vähän pehmeämmällä kädellä, silleen sopivan hardia omalle kohdalle.

 

Ensimmäinen havainto, paidaton poika klo 01.07- Käynti loungen puolella klo 01.30 hardimpi saundi jatkuu. Tämäkin setti oli omaan makuun sopivaa. Tässä setissä kuultu Bad habit boys – Weekend.

 

Näihin aikoihin eräs tuohtuneen oloinen mies tuli kysymään että mitä minä otan täällä kuvia kännisistä ihmisistä? Vastasin sitten siihen miksi asiat ovat näin ja hän poistui paikalta enkä nähnyt häntä enää. Ilmeisesti ei ole tietoinen tarkemmin meidän bilettäjien maailmasta. Tämä on siis täysin normaalia että bile olosuhteissa kuvataan. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

 

Loungen puolella meillä oli koko illan ajan bileet käynnissä. Porukkaa tanssimassa ja muuten vaan fiilistelemässä sillä puolella. Täällä ei ollut niin kuuma kuin isolla puolella. Portaiden yläpäässä oli talon paras paikka selvästi. Molempien puolien musiikki kuului ja siinä kohtaa oli sopivan viileä olla.

 

Iso puoli klo 01.30. Aika illan live soiton. Alek Szahala. Porukka tanssilattialla otti tästäkin setistä kaiken irti. Illan teemaan sopivaa hard saundia.

 

Lounge klo 02.00. Täällä soitettiin hardstyleä. Ei kyennyt jäädä kuuntelemaan. Omat faninsa tällekin löytyi.

 

Iso puoli klo 02.15 Säde allstars part 2. Triton aloitti vanhan liiton lekalla, Dave 202 meets Dumonde – Singularity 2005. Cosmic gate – Firewire. Seuraavana Inch. Hyvä saundi jatkui, ei biisi bongauksia. Proteus rankaisi tuttuun tyyliin rankasti tässä kohtaa.

 

Lounge klo 02.45 Vuoroon viimeinen setti tällä puolella tänä iltana. Tätä ei kerennyt kuulemaan oikeastaan ollenkaan. Muutenkin jäi tämä loungen puoli aika vähälle huomiolle. Ei sillä että siellä olisi ollut huonoja soittajia mutta tuo iso puoli veti vaan puoleensa enemmän.

 

Kun lähdön aika koitti siinä vähän klo 03 jälkeen niin Proteus oli soittamassa omaa osuuttaan säde allstars parr kakkosesta. Erittäin onnistunut ilta omalla kohdalla. Porukkaa oli paikalla molempina viikonlopun iltoina mukavasti turussa perjantaina ja helsingissä lauantaina.

 

Helsingissä oli todella paljon tuttuja liikkeellä. Erittäin vahva lahti edustus myös. Ei muuta kuin lokoisia eläkepäiviä levyjen soitosta. Kaveri kyllä heitti semmoisen setin että kelpasi fiilistellä. Kevin Energyn kunniaksi korkattiin samppanja pullo illassa.

 

Niin se vaan on että kerta toisensa jälkeen sitä toteaa poistuessaan paikasta säde illan jälkeen, säde ei vaan koskaan petä. Taattua laatua kyllä koko ajan.

 

Aika moni varmaan otti säde hoitoa kaksi iltaa? Erittäin paljon kiitoksia säde poppoolle tästä viikonlopusta. Te teitte todella hyvää työtä tämän viikonlopun eteen. Tästä on hyvä jatkaa arjen askareissa. On positiviisia fiiliksiä illasta.

 

Kolmen viikon päästä sitten teemme aikamatkan 90-luvulle samoissa tiloissa. Niitä bileitä ei voi missata, ainakaan 90-luvun musiikin fani. Omalla kohdalla ehdoton pakko olla paikalla.

 

Edellisissä bileissä lahdessa kun jätin kameran kotiin niin paikalla olleet tutut odottivat että minulta karkaa mopo rotkoon. Puheiden perusteella odottivat että tanssin pöydillä ja  muuta vastaavaa. Olen ilmeisesti tylsä kun en toiminut heidän ajatustensa mukaan.

 

    

  4 views

Comments


bottom of page