top of page

PUSH UP w/Heikki L @ Metropol

 

Taas hämeenlinnassa. Siis jopa pitkään aikaan. Käytiin hautaamassa Metropoli Push up! Bileiden osalta. Paikka menee remonttiin. Ei siis meidän takia. Ja ne etkoilut ja jatkot, superia... Chef oli apulaisen kera häärimässä paikalla. Jopa aamulla.

 

Kerrankin lahti tuli pilaamaan tunnelmaa jo heti alusta lähtien. Oltiin kerrankin ensimmäisenä etkoilumestoilla. Tultiin soittamatta ovelle. Pyydettin ensi kerran soittamaan ennen tuloa. Mietin että soitan ensi kerran pihassa että 2 minuutin päästä ollaan paikalla.

 

Etkot meni totuttuun tuttuun tyyliin. Chef apulaisen kera hääri keittiössä tehden ruokaa ketkä olivat ottaneet osaa siihen. Ruoka oli aika tulisen oloista ja johonkin maustepulloon oli merkattu ”it won't kill you, but you'll wish it did” Tuo lupasi hyvää. Mittasuhteet käytössä oli että yksi tippa riittää. Itse en ollut vaaravyöhykkeellä koska en ollut ruokaporukassa mukana.

 

Tällä erää etkoiluporukkaa oli vähemmän kuin muutamana aikaisempina kertoina. Mutta tunnelma oli sitäkin tiiviimpi. Sitä tuntuu että on jo osa hämeenlinnan bileporukkaa. Lahtelaiset urpot on hyväksytty joukkoon. Ainakin siitä päätellen kun vittuilu alkaa heti kun ovesta tulee sisään. Meno oli aika villiä hetkittäin... Jopa niin villiä että piti laittaa yksi kaveri pakkopaitaan...

 

Invisible man setti meni ohi sektoriin. Tultiin paikalle pikkuisen klo 23 jälkeen eli oman mittapuun mukaan suhteellisen myöhään, mutta paikassa paikan tavalla. ALEX O heitti kepeää settiä alkuiltaan. Chemical Brothers – Hey boy, hey girl. Tuli tässä setissä.


HEIKKI L Setin alkuvaiheilla Kristine W – Feel what you want. Technotronic - Pump Up The Jam. Pitkään mietitytti tämä biisi mutta tulihan se sieltä kun vähän potkii. Daft funk – Harder better faster stronger. Joku Fatboy Slim biisin kuulin mutta jäi nimeämättä. Kielen päällä on biisi mutta kun ei tule niin ei tule. Setti oli positiivinen yllätys. Porukka oli jo tässä vaiheessa löytänyt tanssilattian.

 

Kimmo Kauppinen & Mio soittivat levyjä selkä selkää vasten. Alkuun tuli Robin S – Show me love. Black & white brothers – Put your hands up. Huomasin ehkä pienellä viiveellä mutta soundi linja tiukkeni siinä 02.30 tienoilla. Kosheen – Hide you. Lifter tuli. JS16 – Stomp to my beat. Fatboy slim – Rockafeller skank. Jonkun Stingin biisin uudelleenlämmittelyn kuulin kanssa. Heikki L – Classic Kimmo Kauppisen remixinä.

 

Kimmo & Mio olivat kyllä illalla niin liekeissä että sen huomasi varmaan sokeampikin. Pari koomista juttua kaverit järjestivät tilannekomiikkaa. Harmi kun kamera ei ollut sillä hetkellä paikalla. Molemmat olivat valitsemassa levyjä selkä yleisöön päin. Vai pitäisikö sanoa että perse edellä. Kaverit olivat kuullemma sheikanneet ass:ia samaan tahtiin lähes pienen hetken.

 

Villi huhu kertoi että kauppisen poika oli innostunut pomppimaan soiitopöydällä. Eli meno on ollut ihan kohdallaan. Arvoisensa lopetus Push up! Bileille metropolissa. Oli vissiin tieto viimeisestä bileestä ko paikassa levinnyt klubbarin avulla ja saatiin porukkaa mukavasti paikalle. Screenejäkin oli paikalla mutta jostain syystä niihin ei tullut kiinnitettyä huomiota. Ei siis sillä että siellä olisi pyörinyt huonoa materiaalia, oli kiirettä koko ajan.

 

Loppuspiikit saivat kaverukset melkein liikuttuneeseen olotilaan. He kiittivät kaikkia soittajia , paikalla olleita bilettäjiä kautta aikain. Ja kaikkia ketkä kiitoksen anseitsevat. Lupasivat jatkaa syksymmällä. Hyvä näin koska muutamat bileet mihin olen päässyt paikalle ovat olleet hyviä. Ei valittamista. Bileet loppui Kunnarin tulevaan sinkku lohkaisuun. Jonka jälkeen vielä kerta kiellon päälle.

 

Jatkotkin tuli järkättyä, taas. Oli niin väsynyttä puujalka vitsiä liikkeellä että sai nauraa kippurassa ja hajoilla koko ajan. Oli kuullemma aamulla ollut pieni jumppatuokiokin. Kaikkea sitä aamulla keksitään. Itse yritin ainakin käydä ajoissa nukkumaan. Sen mitä naurun remakalta pystyin.

 

Mikä parasta meillä oli Chef paikalla vielä aamulla ja rupesi heti herättyään vääntämään aamupalaa porukalle. Ja sama meno puujalka vitseineen jatkui heti aamusta, ei hetken rauhaa. Se kuittailu jatkui siitä hetkestä kun saapui sisään ja loppui kun poistui ovesta.

 

Se on vaan niin että hämeenlinnaan kun tulee bileisiin joka sisältää aina loistavat etkot ja jatkotkin yleensä. On kuin tulisi toiseen kotiinsa. Tai, no, ehkä tämä on jo sitä. Kiitoksia hämeenlinnan porukalle jälleen kerran. Oli kivat kestit ja bileet. Tulen vastaisuudessakin varmasti. Kiitoksia houstauksesta ja seurasta asianomaisille. Tiedätte varmaa keitä olette.


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page