top of page

PUSH UP! w/ Orkidea @ Metropol

 

Paikalle saavuttiin suhteellisen ajoissa. Kaiketi siinä klo 23 nurkilla. Miolta totuttuun tyyliin kevyempi aloitus. Kuullostelin että jossain vaiheessa tuli Underworldin biisiä jota en kyennyt tunnistamaan satavarmasti. Heikki L & co – Deep at night, Mulle kerrottiin että alkuperäiseen soitoaikatauluun oli tullut muutoksia. Mio ja K-system soittivat b2b settiä periaattella seuraavan biisin laittaa joka kerkeää. Loppuvaiheissa taisi Kimmo olla puikoissa. Kuulin setissä myös tämän uudelleen lämmitetyn version infinity biisistäSetti oli aikamoista sillisalaattia, ei tuo haitannut menoa. Joku Stingin vanha biisi jota en tunnistanut tuli myös. Tunnistin vokaaleista esittäjän. Super8 & Tab – Helsinki scrotchin. JS16 – Stomp to my beat klassikko. Viimeisten biisien joukossa soi K-system – Devil without horns.

 

Loppua kohti herrojen setti parani.

 

Illan odotetuin omalla kohdalla, maestro itse. One and only, dj orkidea. Niin se vaan on että nimi takaa edelleen laadun. Väitän näin useamman vuoden aikana kuultujen settien perusteella. Taattua laatua. Parasta settiä koko iltana. Ehdottomasti illan kovin leka tuli tältä herralta. PUSH – Universal nation. Joku Utah saints – Something good version. Loppuiko tanssivalta kansalta jalat kesken illan vai mikä selittää ihmiskadon setin loppu vaiheilla tanssilattialla? Viimeiset kolme varttia oli semmoista nannaa että. Joku versio U2 – Beautiful day biisistä.

 

Hyvät ihmiset, paikalliset semmoiset. Tukekaa paikallisia bileitä ettei tarvi sitten huudella perään kun paikkakunnalla ei järjestetä mitään tapahtumia.

 

Jo perinteeksi tulleet etkot oli jälleen edellistä paremmat. Meno karkasi jo siellä ajoittain, Jatkotkin tuli. Odotimme korkea-arvoisia vieraita paikalle mutta hän ei koskaan saapunut .

 

Illan koomisin tapahtuma sivusta tahattomasti seurattuna kun siinä edessäni jorasi nuori mies ja yht´äkkiä taisi tulla vaimoke paikalle ja nappasi miestä kädestä ja se oli menoa. Siitä asiasta ei neuvoteltu. Hallituksen yksimielisellä päätöksellä tuli lähtö. 

 

Eräällä herrasmihellä oli oranssi sävyinen kraka ja se loisti uv-valossa varsin näyttävästi. Toinen asia johon tuli kiinniitettyä huomiota niin glowstickien runsas käyttö. Lämmitti vanhan mieltä katsoa tanssilattiaa jossa oli paljon stickejä kehissä.

 

Tämä reportaasi on kirjoitettu tien päällä ja illalla kohti uusia seikkailuja. Tausta ”meteli” ei voisi olla paljoa parempaa, underworld live DVD. Jatkuvalla syötöllä palaan 2006 hesan klubi keikan tunnelmiin. Parhaita kokemuksia mitä olen biletys putkeni aikana kokenut. Tunnelma oli paikalla käsin kosketeltavissa silloin. Väittäisin että lähes parasta jota olen vaateet päällä kokenut.

 

Olisiko opintotukien tulo maanantaina vasta ollut osasyyllinen tähän kävijämäärään? Toivoisin niin. Ensi kerralla kaikki paikalle...

 

Onnittelut eräälle henkilölle hienon tapahtuman johdosta. Tiedät varmaan kuka olet.


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page