top of page

PUSH UP! @ Metropol

 

Tultiin paikalle oman mittapuun mukaan todella myöhään. Kello oli lähes jo puolenyön. Se ei itseä haitannut. Ensimmäistä kertaa hämeenlinnan yöelämässä. Tietty on oltava bileet että mut saa liikkeelle. Jo traditioksi tulleet etkot vietettiin tietenkin.

 

Mio oli dekkien takana kun saavuttiin pelipaikalle. Housen tahtiin mentiin setin alkupuoli. Jossain vaiheessa soi Brydzin – Pjano, se vaan on hieno biisi. Ercola vs.Heikki L – Deep at night soi myös. Loppua kohti siirryttiin hämärämpään settiin. Ihan hyvää pohjustusta seuraavaa soittajaa ajatellen.

 

Seuraavana illan vieraileva soittaja, ei vähempää kuin DJ ORION. Alkupään soittelut meni ohi, ei ainakaan jäänyt mielikuvaa aiheesta. Loppua kohti setti parantui omaan korvaan ja sen huomasi tanssilattiasta joka pienen hetken oli lähes tyhjä mutta täyttyi nopeasti uudestaan tanssikansasta. Chase the sun biisin muistan kuulleeni.The Thrillseekers – Synaesthesia nostatti omaa tunnelmaa. Tämän setin aikana tapahtui jotain hämmentävää... Mulla nousi käsi pystyyn fiiliksen puolesta, voin sanoa että ei kovin usein tämmöistä tapahdu. Oliko tämän herran vai edellisen soittajan setissä taisi tulla joku versio cafe del mar biisistä.  

 

Illan toinen ”oma” soittaja hämeenlinnan oma poika, lahja musiikki maailmalle eikä yhtään vähempää kuin Kimmo Kauppinen!! Aloitus biisi pelkkää rautaa, JS16 – Stomp to my beat josta herran oma remix versio. Aikamoista paahtoa oli setti. Lifter bongattiin sieltä kimaran seasta. Sitä sopi odottaakin että viimeisetkin mehut puristetaan tanssilattialla olijoista.

 

Mutta illan viimeinen biisi sitten räjäytti potin ja sumensi järjen ihan kokonaan. Biisiä oli kulunut 2-3 sekuntia kun tunnistin sen ja hyvä seonnut ihan täysin! Kaksi kättä nousi ilmaan ja huudettin mitä ääntä saatiin pihalle. Niin, tämmöisen kohtauksen aiheuttaa vanhalle reivaajalle Prodigy – Omen. Tämä biisi on vaan niin törkeen kova! Kiitos Kimmo!

 

Väkeä ei ollut tungokseen asti mutta fiilis sillä porukalla saatiin nousemaan kattoon kirjaimellisesti. Ehkä viimesen biisin aikana jopa pitkästi sen yläpuolelle. Ainakin allekirjoittanut oli ihan poissa tolaltaan sen aikana. Siis paikalla olleille tiedoksi että en saanut mitään sairaskohtausta tai seonnut muutenkaan vaan pelkästään biisin kuuleminen sai tuon aikaan.

 

Jatkoille sitten vielä majapaikkaan. Saimme kunnian saada vieraaksi kylän oman pojan. Jatkoilla oli... Hyvä meininki. Mutta se jatkoista. Nukkumaankin kerkesi että selvisi virkeänä kotiin asti. Kiitos etko porukalle, itse bilepaikalla seuraa pitäneille. Kanssabilettäjille. Järjestäneelle taholle. Tietty illan isännälle Nightraverille... Taso sen kuin paranee kerta kerralta.

 

Ihan tämmöinen random huomio. Yhdellä työntekijällä tiskin takana oli hyvä teksti paidan selässä. I work here. Vasta painoa paidalle I just work here. Kaikkeen sitä kiinnittääkin huomiota.

 

Juttelin siinä DJ MIOn kanssa ensimmäistä kertaa ja hämmästyin kun hän morjesti minua kuin vanhaa tuttuaan. Sitä mietin itsekseni että minut ilmeisesti tunnetaan melkoisen laajasti suomen kamaralla? Mene ja tiedä. Toivottavasti hyvässä.

 

Kokonaisuutena ilta toimi hienosti omalla kohdalla. Positiivinen mielikuva jäi paikasta ja hämeenlinnan yöelämästä. Tulen varmasti toistekin. Viimeistään siis 3.4. 2009 kun samaan paikkaan saapuu itse DJ ORKIDEA.1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page