top of page

PUSH UP! - Glow party @ Sirkus

 

Taas sitä löysi itsensä hämeenlinnasta. Kolmas kerta pienen ajan sisään. Paras Push up! Bile jossa olen ollut. Musiikillisesti täydellinen ilta. Esitanssijat osasivat asiansa. Visuaalit oli kunnossa.

 

Ehdottiomasti paras push up! Bile jossa olen paikalla ollut. Ensimmäistä kertaa sirkuksessa. Paikat oli saatu siistiksi, visuaalisesti todellista nannaa silmille. Ei ollut reissu helsinkiin turha. Kuorma-auto lastillinen tekniikkaa mukana. Sanoisin että oli onnistunut systeemi. Co2:sta oli tarjolla illassa..

 

Katselin led screen siellä takana ja muita sydeemeitä mitä siellä oli ja totesin mielessäni että odotan innolla kun niitä käytetään. Muikea hymy tuli kyllä kun screenissä rupesi pyörimään matskua. Oli ihan onnistunut veto panostaa reilusti enemmän tekniikkaan kuin aikaisemmin on tehty. Tuo valotikku juttu sopii myös koska onhan hämeenlinna glowstickien suurkuluttuja.

 

Valotikkuja oli myynnissä jos jonkinnäköistä. Yllättävän moneen lähtöön. Kauppa kävi siitä päätellen mitä katseli porukkaa paikalla ja sitä valotikkujen määrää! Loi tunnelmaa. Koko illan musiikki tarjonta oli kohdallaan omaan korvaan. Vierailijat ovat kyllä alansa huipputekijöitä, residentit eivät jääneet suinkaan jalkoihin tänään.

 

Mio oli soittelemassa kun saavuin siinä klo 22 pintaan paikalle. Massiivista ja todella maukasta saundia. Tykkäsin isosti.

 

Siinä 23 tienoilla vaihtui soittaja. Heikki L dekkien taakse. Musiikillisesti jatkettiin aikalailla samoilla linjoilla. Loisto setti. Muutaman biisin bongasin. IIO – Rapture uusio, viimeisenä biisinä aika kova leka. Slusnik luna – Sun uusio. Tämä versio toimi hyvin omaan korvaan.

 

Klo 23.15 ensimmäiset rohkeat tanssilattialle. Samaan aikaan huomattu ilmeisesti baarin kantaporukkaa jotka eivät silminnähden viihtyneet tänään mestoilla. Eli kyseessä vanhempaa ikäpolvea. Jokunen kävi pyörähtämässä pikaiseen paikalta ja poistui. Tuttuja paikalla helsingin suunnasta ja riihimäeltä.

 

Maaginen puoliyö lähestyy. Klo 23.30 on pitkä jono porukkaa tulossa sisään. Ihan siis normiaika tulla mestoille nykypäivänä. Jonoa riitti lähes tunniksi. Hyvä näin, että bileet kiinnosti kansaa.

 

Tässä vaiheessa sai huomata kun kävi soittolavan edessä että äänessä ei oltu säästelty. Basso todella tuntui. Toisaalta niinhän se pitää olla. Tiettyyn rajaan asti tottakai. Illan odotettu hetki 00.30 koettiin, screen käyttöön. Tällä hetkellä hymy levisi kasvoille, nice...

 

Klo 00.30 vaihtui soittaja. Illan residentit heittivät hetken kahdestaan levyjä soittimeen. Lopulta K-System jatkoi soittoa yksin. Muutama biisi bongattu. Pendulum soi illassa, biisi jäi pimentoon kun kuulin siitä vaan ihan pienen pätkän. Hetken kesti tämän kohdalla ennenkuin sai sisäinen database biisin selville. Tutun kuuloinen ralli. Jan Hammer – Crockett's theme soi illassa. K-System ft. Max'C – Nothing really matters.

 

Klo 01.30 vuoroon Orkidea. Illan paras setti. Tämä kaveri tietää miten saadaan porukka tanssilattialle tanssimaan. Taattua laatua. Muutaman biisin bongasin. On a good day. Ja loppuun tuli muutama vanhan liiton klassikko. Kyllä vanhan reivaajan mieltä lämmitti.

 

THE KLF – Last train to transcentral, tämän biisin bongasin kun olin lepuuttamassa jalkojani takahuoneessa ja sinne kun kuului vaimeasti sulosäveliä niin eihän sitä auttanut kuin potkaista itsensä liikkeelle ja fiilistelemään biisiä. Heti perään tuli Energy 52 – Cafe del mar. Tässä vaiheessa mietin että mitäs sieltä vielä soittoon menee. Laadukasta klassikkoa sieltä puski, Andy Moor vs. Orkidea – Year zero, tunnistin biisin orkidean tuotannoksi mutta piti vielä varmistaa biisi herralta itseltään. Mory kante – Yeke yeke. Aika paljon legendaarisen hardfloor miksauksen kuuloinen versio mutta kuulin että versio on solarstonen miksaus. Toimi todella hyvin minulle joka uusio versiosta puhuttuna on hyvin harvinaista. Toivottavasti ko biisiä kuulee bileissä tulevaisuudessa.

 

Esitanssijoiden lavat houkutti normi porukkaa ja ne oli hetkittäin käytössä kunnes sieltä tultiin ajamaan pois.

 

Oli illassa yksi bile ensikertalainen paikalla. Hänellä ei ollut mitään aikaisempaa kokemusta reiveistä. Lopputulos oli kuuleman mukaan ollut että oli tanssinut koko illan ja sitten vielä kruunattiin tapahtuma julisteella jossa oli kaikkien soittajien nimmarit. Toivottavasti saamme hänestä uuden reivaajan joka tulee käymään bileissä.

 

Tämmöisiä positiivisia rohkeita ihmisiä tarvitaan. Ihan rohkeasti vaan kokeilemaan. Tiedä vaikka löytäisit itsellesi kokonaan uuden maailman. Sen tunteen mitä musiikki itsessään tekee.

 

Tänä iltana oli todellakin oudon paljon järjestyshäiriöitä. Niitä ei näissä piireissä yleensä ole. Bileporukka on hyvin käyttäytyvää porukkaa. Sanon tämän 17 vuoden kokemuksella.

 

 

 2 views

Comments


bottom of page