top of page

PUSH UP! 6th birthday bash @ Karuselli

 

Se oli aika taas synttäreiden. Vuorossa oli Push up organisaatio, mittariin tärähtää kunnioitettavat 6v. Paikka oli kokenut remontin sitten viime käynnin. Muutoksen huomasi ja tila oli jotenkin toimivampi kuin ennen. Pitkän tauon jälkeen hämeenlinnassa bileiden merkeissä. Bileviikonlopun etappi 1/3.

 

Paikalle saavuttiin aika pian klo 22 jälkeen. Ekan kaksi tuntia soittivat miksauskisan voittaneet Kiera ja Looney. Soittivat 30 minuuttia kerrallaan kahteen otteeseen. Heidän saundinsa oli hämmentävän sekavaa hyvässä mielessä. Osapuoleen liikuttiin housen ja teknon maailmoissa. Looney ekan puristuksen lopussa tuli joku uusio versio tom's diner biisistä. Paikka oli ensimmäisen kerran remontin jälkeen k-18 tänä iltana. Poikkesi paikan normaalista ikärajasta.

 

Kiera soittamaan, sama hyväksi havaittu sekava linja jatkui. Ensimmäiset tanssijat rohkeni lattialle 22.40 pintaan. Kello 23 pintaan kiinnitti huomion että porukkaa valuu sisään normaalia aikaisemmin. Tottunut että väki valuu puolenyön jälkeen paikalle. Oli yllättävän hyvin väkeä tähän aikaan tullut jo paikalle. Ylioppilaslakkeja oli liikkeellä.

 

Looney pt.2. Joku kasarihitin lämmittely soi toisessa setissä. Tässä setissä myös soi todella iso ja kova leka! Faithless – Not going home (Eric Prydz remix) Tämä biisi vaan saa suun virneeseen aina. Toimii tähän kohtaan....

 

Kieran pt.2 aikana Tim deluxe – It just won't do. Bob Marley vs. Funkstar de luxe – Sun is shining. Alku iltaan mukavia veisuja omaan makuun. Tykkäsin!

 

Mio vuoroon. Setissä jäi mieleen crocket's theme biisi. Olen tykännyt herran  aikaisemmista seteistä jo ja tämä ei tehnyt poikkeusta asiaan. Kaveri osaa soittaa mun makuhermoon sopivaa musiikkia. Mion fiilis soittimien takana, näki kaikesta tekemisestä että siitä nautitaan todella paljon. Taisi olla vielä Mio joka soitti duck sauce – Barbra Streisand biisin.

 

Tai niin... YleX aamun porukka on lisännyt biisiin vähän omia mausteita. Saa repeillä kun biisi soi siellä. Aamun pelastus aina sanoisin. Kuunnelkaa ja todetkaa itse.

 

Kimmo Kauppinen pohjustamaan vieraan tuloa viimeisenä. Ensimmäinen biisi oma remix JS16 - Stomp to my beat. Torvi oli tänäänkin messissä ja käytössä. Muutaman spiikin heitti myös kehiin. Kimmo soitti kyllä menevää hyvää saundia. Korva lepäsi. Kansa diggasi.

 

Muutama biisi bongaus lisää. IIO – Rapture, K-System – Samba 69, Swedish house mafia vs. Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza, Eric Prydz – Pjano, darude – Sandstorm, k-system feat. Max C – Nothing really matters.  

 

Ulkona oli ollut illasta jo jonoa reilummin mestaan ja kaikki halukkaat eivät päässeet paikalle sisään. Tulkaa ihmeessä ajoissa. Niin ja tämä ei ole mikään mainos ravintolan puolesta. Kokemus vaan puhuu.

 

Vastapaino tottakai ravintolan juomien hinnat joita menee sitten enemmän tietty. Pitää vaan löytää tasapaino näiden kahden asian välillä. Mutta aikaisemmin pääsee sisään varmemmin. Se on fakta.

 

Illan vieras, ensimmäinen dj ulkomailta push up historiassa. Tristan D, ei kyllä pettänyt. Ei kaveri turhaan ole ollut isoissa tapahtumissa soittamassa isojen nimien kanssa. Kaveri on ibizalla judgement sundays klubin resident dj. Ei turhaan.

 

Kaveri heitti kyllä niin kovan setin että menee ehdottomasti illan paras setti titteli tänne. Loppu setissä mentiin tutumpiin biiseihin, tosin useampi niistä oli uudempi versio ja jotkut ovat jo varmasti kuulleet mitä mieltä olen tästä uuden aallon musiikista. Painokelvotonta tekstiä tulisi... Eli en kommentoi sen paremmin.

 

Biisi bongauksia Tristan D setistä. PPK – Resurection uusio, Wildchild – Renegade master. Above & Beyond – On a good day. Zombie nation – Kernkraft 400. Aivan loistavaa settiä kyllä! Joku pirun tuttu vanhempi trance biisi mutta nimi jäi pimentoon. Paul van Dyk – Nothing but you. Art of trance – Madagaskar, signum – Coming on strong.

 

Ennen kolmea alkoi semmoinen klassikkokimara uusioversioin tosin kyllä... Otti kyllä tanssilattian haltuunsa heti ekasta raidasta lähtien. Ammattimies, ei turhaan ole ibizalla resident dj. Kaveri oli ihan liekeissä. Setin jälkeen olin kuuloetäisyydellä kun kaveri kehui suomen fiilistä paremmaksi kuin lontoossa. Porukka on paljon paremmin messissä. Tykkäsi keikastaan. Tristan heittikin keikan seuraavana iltana helsingissä colorssin bileissä. Tristanin vaimoke kertoi pitävänsä mun paidasta.

 

Huvittuneena seurasin tilannetta jossa kun Tristan D ja ravintolan asiakas kävi lyhyen keskustelen dj standillä. Ilmeisesti musiikkilinjauksesta keskusteltiin?

 

Paikka oli loppuvaiheessa sen näköinen ettei viitsinyt lähteä sinne sekaan liikkumaan vaan istuin alas ja nautin musiikista. Bongasin biisejä. Yksi seurueestamme innostui jopa tanssimaan pidemmän aikaa jopa.

 

Täällä tänään kysyttiin oudointa asiaa bileissä koskaan järjestävän tahon puolesta. Kaipasivat isohkoa jakoavainta. Jouduin pettykseksi toteamaan että moinen kapistus ei kuulu vakiovarusteisiini.

 

Pieni välikohtaus tapahtui narikassa poistuessa. Ei itselle sentään. Parilla neiti ihmisellä oli ilmeisesti jonkinasteista erimielisyyttä asioista. Oli ensin sanaharkkaa ja sitten yhtäkkiä olivat toisissaan kiinni eikä meinannut henkilökuntakaan saada heitä irti toisistaan, niin tiukkaan pitivät toisensa hiuksista kiinni. Pahannäköinen tilanne. Vaikka vain sivusta seurasin. Henkilökunta toimi todella ripeästi ja taltutti tilanteen.

 

Tuli tänä viikonloppuna tuo valtatie 12 varsin tutuksi. Ilta oli hyvä ja onnistunut kohdaltani. Musiikki oli koko illan hyvää, porukkaa oli tupa täynnä ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään mikä on sinänsä harmi. Illan parhaan setin kyllä heitti kehiin illan vieras Tristan D. Muut soittajat eivät olleet huonoja mutta illan vieras oli vaan ihan parasta. Jälleen kerran onnistunut tapahtuma trancen merkeissä hämeeninnassa.

 

Suosittelen trancen ystäville tämän kylän kemuja, en usko että petyt! Olen niin monta bilettä fiilistellyt täällä että on kertynyt kokemusta aiheesta. Trance toimii hämeenlinnassa.

 

Seuraava isompi tapahtuma hämeenlinnassa sirkuksessa 28.01.2011. Kovalla lineupilla, super8 & tab ja Daniel Kandi. Tulee varmasti kovat kemut taas. Myöhemmin keväällä lisää samoilla seuduilla tarjontaa.

  

 
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page