top of page

PUSH UP 5v @ Kolibri

 

Vajaa viikko edellisestä hämeenlinnan vierailusta. Tällä kertaa pitkästä aikaa oli etkoilu toimintaa. 5v synttäreille. Pitkästä aikaa ravintola ympäristössä toimintaa hämeenlinnassa, ennakolta nimekkäät soittajat vieraana. Jatkotkin oli.

 

Etkot olivat niin laadukkaat kuin saattoi olettaa. Tuttua toimintaa tutussa paikassa. Illan venue oli uusi tuttavuus itselle. Paikka oli hyvä, isompi tiloiltaan kuin aikaisempi. Jotenkin selvempi. Todella iso tanssilattia.

 

Paikalle saavuin vähän klo 23 jälkeen. Ihan hyvän ensi vaikutuksen sai paikasta. Kesti hetken ennenkuin hahmotti paikat. Kiinnitin huomion ison kokoiseen tanssilattiaan. Heti alkuun selvisi mistä on tullut lempinimi joita paikalliset käyttävät. Ihan looginen. Lintuvintti. Kuulin paikallisten asiakkaiden keskustelua narikkajonossa poistueassani että paikassa ei ole koskaan ollut tommoista määrä väkeä. Bileet ovat siis olleet onnistuneet, osuvia soittaja valintoja. Toivotaan että jatkoa seuraa.

 

Ei keretty paikallisen kaverin kanssa pelipöytää pidemmälle kun kaveri törmäsi tuttuunsa. Hetken siinä kuuntelin keskustelua sivusta sujuvasti. Sitten kaverin kaveri tunnisti paidan kuvan ja varmisti että oli oikeassa. Ilmeni että hän oli myös jonkinasteinen oldskool fani. Myös marusha oli kova nimi. Ilmeni että bileura oli alkanut vuonna 1995. Vuoden myöhempää kuin minulla. Nostan hattua että tapaa pitkän linjan reivaajia jotka jaksavat niinkuin itsekin. Jatka ihmeessä valitsemallassi tiellä.

 

Kuten tyypillistä nykypäivänä, porukkaa saapui isommissa määrin myöhemmällä. Puolenyön aikaan. Samoihin aikoihin kiinnitin huomiota siihen että tanssilattia oli täyttynyt silminnähden. Porukkaa riitti tasaisesti tanssimassa koko loppu illan ajan. Hetkittäin oli tosi tukossa. Fiilis tanssilattialla oli hyvä.

 

Paikalle tullessani Joonas Hahmo oli dekkien takana. Illan aloittajana luonnollisesti kevyempää tarjontaa. Uuden karhean kuuloista soundia oli. Ei saanut jotenkin kiinni tästä. Tämä meni melkein enemmän taustamusiikkina tuttujen kanssa jutellessa. Oikea setti silti oikeassa paikassa. Toimi tarkoituksessaan.

 

DJ Mio oli seuraavana vuorossa. Tämä setti repäisi heti jotenkin mukaansa alusta lähtien. Mukavaa fiilistä setin aikana musiikillisesti ja kuinka fiiliksissä soittaja itse oli. Ilmeestä näki kyllä että siitä nautittiin täysillä. Michael Jackson – Thriller versiointi aiheutti tanssi yleisössä reaktioita. Tämä oli kokonaisuutena omaan korvaan parasta soundia koko illan aikana.

 

Mietittiin muutaman paikallisen kanssa että kuinka paljon paikalla on ns turisteja? Heitä varmaan oli paikalla reilustikin mutta se on hyvä koska tästä saattaa syntyä innostus syventää kokemuksiaan konemusiikin maailmassa. Uudet bilettäjät ovat tervetulleita joukkoon. Ihan rohkeasti. Tähän musiikkiin on helppo päästä sisälle. Tällä musiikilla en tarkoita pinta hittejä vaan ihan oikeaa elektronista tanssimusiikkia.

 

K-System, jotenkin erilaisen setin kaveri heitti. Ei semmoista energiaa soitossa mitä yleensä herran seteissä on. Soundi oli jotenkin rauhallisempaa mitä olisi odottanut. Ei se väärin ole, ei sillä. Kiinnitti vaan huomiota moiseen. Tuttu biisi herran aikaisemmista seteistä. JS16 – Stomp to my beat bongattu. Kimmo sai yleisön mukaan taputuksiin aika helposti. Tanssilattia oli vissiin aika liekeissä... Setin paras biisi oli Orkidean uudempaa tuotantoa, biisiä en saa mieleeni. Mutta oli julmetun hieno ja erityisen kaunis biisi niinkuin biisi vain olla.

 

Kello 02 pintaan oli ollut jonoa mestoille. Kuulin jonkun jonottaneen 45 minuuttia ja luovuttanut sen jälkeen.

 

Alex Kunnari, nimenä varmaan kovin kävijöiden silmissä. Aloitusraita oli tutun kuuloinen mutta en nimeä saa päähän. The age of love – The age of love uusio versio. Hyvän kuuloista soundia alkuun. Trancen maailmassa mentiin. 3 Drivers on a vinyl – greece 2000 joku versio. DJ Tiesto – Adagio for string. Paul van Dyk – For an angel uusio versio.

 

Jossain vaiheessa soundi muuttui omaan makuun sopimattomaksi. Hetkittäin tuli joitain yksittäisiä biisejä jotka nosti fiilistä. Lopetus biisi oli loistava Veracocha – Carte blanche. Uusio versio. Ehkä aika on ajanut orginaali version ohi. Sinänsä harmi kun siitä diggaan enemmän.

 

Mutta aika muuttuu ja tuntuu että itse ei muutu ajan mukana. Oman tiensä kulkija. Real oldskool raver niinkuin olen joskus kuullut itseni esiteltävän.

 

Tämä klubi on saavuttanut kunniallisen 5 vuoden iän. Niillä kerroilla kun olen itse ollut paikalla niin olen tykännyt fiiliksistä jotka on jäänyt tapahtumasta. Hämeenlinnassa osataan hyvän bileen järjestäminen.

 

Porukkaa oli tänä iltana todella hienosti paikalla. Luulen että pieni luova tauko on ollut paikallaan tapahtumalle. Myös 5 vuotissynttärit ovat varmasti vetäneet porukkaa paikalle. Veronpalautus päivä näkyi kyllä päällepäin. Unohtamatta kovan luokan soittajia. Onnea ja pitkää ikää push up!! Kiitos viimeisestä push up crew!! Tulemme uudestaan...

 

Likat olivat viime viikonloppuiseen tyyliin selvinpäin, taas, alan huolestua todella heidän toiminnasta. Oli varmaan todella kova tehtävä torjua alkoholin houkutuksia ja juoda täysin alkoholitonta juomaa koko ilta, autolla kun paikalla olivat. Uskoo ken tahtoo...

 

Paidaton poika on bongattu siinä klo 03 nurkilla. Soittolavalla oli mukavasti screeneja ja valoja jotka olivat kohdallaan. Torvessa jota Kimmo hetkittäin töräytteli ei ollut enää parasta potkua jäljellä. Enemmän se kuulosti pihinältä kuin ääneltä mitä tuommoisesta on tottunut kuulemaan. Muutama juhlija bongattu puku päällä paikalta.

 

Kiitoksia Nightraver jälleen kerran houstauksesta. Etkot olivat tuttuun tyyliin varsin loistavat unohtamatta paikalla soitettua levyjä. Bileiden jälkeen olikin vuorossa jatkot. Jos oikein muistan niin joskus klo 07 pääsi nukkumaan. Ei tällä iällä noita jatkoja kestä kovin usein.

 

Houstaajalla taisi olla todella kaamea kapula aamulla (lue: Vuosisadan pahin) mitä elkeistä ja puheista saattoi päätellä. Kiitoksia jälleen kerran kaikesta. Tulemme varmasti vielä uudestaan. (Jos tämän jälkeen olemme tervetulleita)

  
2 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page