top of page

ONE @ Tanssitalo

 

Meinasi iskeä paniikki päivällä. Totesin että yhtään ”edustuspaitaa” ei ole puhtaana. No, tuumasta toimeen, paita pesuun ja sitten pikakuivatukseen. Ei ollut onneksi enää kuin vähän hihat aavistuksen kosteita kun paita kiskaistiin päälle. Tällä kertaa olimme aika optimaalisen hyvin paikalla. Saavuttiin siinä 5 minuuttia ennen kuin ovet avattiin. Kaukaa viisaasti oli liput hankittu ennakkoon, joka osottautui ihan järkeväksi teoksi. Ennakko liput myytiin loppuun lauantai iltapäivästä. Kaksi kovaa O:ta lämmitteli illan ulkomaan vieraan. 

 

Orion heistä ensimmäisenä. Mukavaa saundia tarjosi hän, Hyvä illan aloitus. Omaan makuun sopivaa soundia. Tämän setin aikana porukka löysi vähitellen tietään tanssilattialle. Loppuvaiheilla jo hyvin väkeä tanssimassa.

 

Orkidea. Nimi ei petä. Tuli kyllä tiukan kova setti. Pikkuisen energisempää soundia. Tässä setissä kuultiin muutama vanha klassikkokin. Tämä herra saikin loput tanssikansasta liikkeelle ketkä olivat pantanneet lähtöään lattialle. Hieno setti!! I love it. Hyvä pohjustus Solarstonea varten.

 

Solarstone ei tuottanut pettymystä. Jatkoi hyväksi havaituilla linjalla. Taas mua hemmoteltiin musiikillisesti. Täällä tuli useampi biisi jotka kuulosti todella tutuilta mutta ei saanut nimiä päähän. Herra pisti jakoon paitoja ja levyjä kansalle. Innokkaimmat bilettäjät jotka paidan saivat niin vaihtoivat sen päälleen heti. Oikein.

 

Täysi kympin ilta omalla kohdalla. Oli vissiin jotain pieniä ongelmia tiskillä juomien saamisen kanssa? Itse selvinpäin liikkeellä niin ei havaintoa. Mitä yksi kaveri seurueestamme kertoi asiasta. Se taisi ollakkin ainoa miinus meidän porukalta täsrä reissusta. Mutta tämmöistä tapahtuu joskus... 

 

Paikka oli itselle aivan uusi tuttavuus. Mitä paikalliselta tutulta kuulin paikan ”normaali” käytöstä niin paikka on toki suunnattu ikäiselleni 30-40 väliiin ”normaalille” kavereille. Tällä tarkoitan sitä että olen ilmeisesti jonkinlainen luonnon oikku kun iän puolesta pitäisi käydä päivätansseissa mutta mua ei moinen aktiviteetti kiinnosta pätkääkään. Itse en tosin suurin surminkaan tuli ns.”normi-iltana” tänne paikalle. Ilmeisesti täällä on toisenlaista tanssi aktiviteettia joka tapahtuu aikaisemmin illasta. Valo kyltistä ”naisten haku” päätellen...

 

Paikallinen tuttu sanoi myös että tavallaan tampereella oli ONE tapahtuman mentävä reikä. Edellisessä ONE tapahtumassa en ollut että en tiedä miten silloin oli väkeä paikalla. Nyt taisi napsahtaa täysi tupa? Väkeä oli kiitettävästi.. Kyllä soittaja asetelma oli sen verran herkullinen ja ei toi lipun hinta ainakaan allekirjoittanutta pelottanut.

 

Yllätyin että paikalle oli saapunut muitakin lahtelaisia. Eli lahti oli joukolla pilaamassa tunnelmaa. Tunnelma oli katossa kyllä koko ajan. Aivan mahtava fiilis olla paikalla. Musiikki toimi. Paikka toimi. Kaikki oli omalla kohdalla täydellistä timanttia. Tämmöisiä lisää niin kyllä lahdestakin väkeä saadaan paikalle. Iso kiitos järjestäjille. Toivotaan että pääsee toisenkin kerran paikalle. Screeneissä pyöri ajoittain aika omituista materiaalia...

 

Illan parasta antia epäilemättä oli nimmarit Solarstonen levyyn ja jaossa olleet levyt joista yksi on täällä. Tämä levy pääsee kunniapaikalle muiden nimmareilla varustettujen kanssa. Niitäkin rupeaa jo olemaan mukavasti.

 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page