top of page

DAY AFTER LOUNGE @ Wayne's coffee

 

Moneen kertaan olen tänne saanut kutsun ja innostuin aiheesta että tuonne on joskus päästävä. Nyt se hetki koitti että pääsi kivuttomasti paikalle ja minä tartuin tilaisuuteen ja lähdin käymään tampereella. Väitän että on paljon huonompiakin vaihtoehtoja viettää sunnuntaita kuin että olisi täällä paikalla.

 

Paikka oli toiminut joskus muinoin finlaysonin puuvilla tehtaana. Paikat remontoitu uuteen uskoon. Oli jätetty onneksi vanhaa rakennetta näkyville sopivasti. Paikkana toimi Wayne's coffee eli täällä ei tänään alkoholilla läträtty. Paikalle kerettiin klo 15.10. Tunnelma oli tähän asti ollut todella hienoa kunnes lahti tuli ja pilasi sen. As we know it "lahti pilaa tunnelman".

 

Paikka on todella hienolla paikalla. Puolet yläkerran pöydistä ja istumapaikoista oli "meidän" porukan käytössä. Tapahtuma oli kyllä niin osuvasti nimensä mukainen että ei paremmasta väliä. En tiedä parempaa paikkaa krapulasta potemiseen (jos kotoaan liikkeelle pääsee) kuin tämä.

 

En tullut testanneeksi itse paikan antimia mutta hyvin ne tuntui maistuvan. Mieti itse krapula päivääsi. Mikä olisi parempaa kuin kuunnella hillytyllä volumella rauhallista hetkittäin valaan kutsuhuutoja ja muuten vaan rauhallisempaa soittelua. Niin oli täällä paikallisia tuttujakin paikalla muutamia.

 

Ihmettelin kovasti itsekin että tämän päivän tarjonnasta tein biisi bongauksia. Tänään havaittu kolme eri tyyliä soitella musiikkia. Soitettiin läppäriltä, ihan cd levyillä ja tikulta yksi setti. Aivan yhtä hyvältä kuulosti jokainen näistä. Korvalla ei eroa huomaa.  

 

Paikalla olleet heitti aika levotonta läppää. Niin, mitä sitä muuta voi odottaa day after loungessa? Porukkaa kävi mestoilla reilun puoleisesti, porukkaa tuli ja meni kiitos läheisen leffateatterin. Ensi kuussa olisi vuorossa tapahtuman 1v synttärit.

 

Aave oli soittelemassa kun paikalle saavuttiin. Todella rauhallista chill saundia. Tässä setissä tuli ajoittain valaan kutsuhuutojakin. Tästä setistä ei biisi bongauksia. Toisaalta ihan hyvää vaihtelua edellisen illan "rymistelylle" eli bileet isolla kaavalla. Nyt sitten "vähän" rauhallisempaa tarjontaa.

 

Eräs tuttava toteutti tapahtuman henkeä, korjaili oloaan omasta pullosta. Vichy pullosta kuplivaa... Soittopaikka oli parvella. Yksi kauitin ylhäällä ja taisi olla kaksi alhaalla että musiikin ilosanoma leviää laajemmälle alueelle.

 

Ravec soitto vuoroon. Nyt viimeistään tunnelma on pilalla kun nuoremman polven lahtelainen (alle 1v lahdessa) päästettiin dekkien taakse. Jokunen biisi bongaus. Jarren biisi kuultu, biisin nimestä ei ole sen tarkempaa tietoa. Viimeisenä biisinä moby – why does my heart feel so bad? En ihmettele yhtään miksi tämä biisi soi tänä iltana.

 

Toinen lahtelainen päästettiin dekkien taakse. Apua! MarkZero vuoroon. Tästä setistä löytyi jotain tuttuja biisejä. The beloved – sweet harmony, crockett's theme, joku vanha phil collins biisi, liekö jollain phil collins darra? Enigma – Sadeness, chicane – offshore, röyksopp – eple, todella pitkän tauon jälkeen kuuli tämän. Delerium – Silence.

 

Pitää vaan paikkaa hehkuttaa. Paikka on positiivisella tavalla erilainen ja erikoinen. Mukava miljöö pitää tämmöistä. Kuvat kertonee paljon. Suosittelen lämpimästi tampereen porukalle tätä. Tule viettämään miellyttävä sunnuntai päivä täällä. Hyvää rauhallista musiikkia hyvässä seurassa. Tule tänne tapahtumaan niin kaameinkin kapula muuttuu parempaan päin tuossa seurassa ja talon antimilla.

 

    

  2 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page