top of page

NrUG @ UG

 

Tällä kertaa ei ollut niitä legendaarisia etkoja joihin on tottunut. Suoraan bilepaikalle seuraamaan rakentelua. Itse ilta oli kyllä todella onnistunut kokonaisuutena. Proteus ei pettänyt tälläkään kertaa.

 

Paikalle kun tulin niin kiinnitti huomiota kuinka paljon asiansa osaavaa porukkaa oli paikalla puurtamassa bileen eteen. Valotekniikkaan oli panostettu viime kertaista enemmän. Valoa oli omasta mielestä ehdoton maksimi siihen tilaan.

 

Tekniikka oli ilmeisesti saatu huomattavasti suunniteltua myöhemmin paikalle minkä takia oli rakentelun kanssa pieni kiire. Mutta kyllä me saatiin hyvät bileet silti saatiin aikaan.

 

Edellisissä bileissä eli historian ensimmäisissä tämän porukan järjestämissä bileissä järjestelyt toimi hyvin kun miettii että tekivät sen ensimmäistä kertaa silloin. Toinen kerta olikin jo jotain ihan muuta. Todella huomattava kehitys oli tapahtunut kaikessa tekemisessä.verrattuna ensimmäiseen kertaan.

 

Tässä on hyvä esimerkki kun paikkakunnalta loppuu biletarjonta ja porukka aistii että tarvetta olisi niin bilettäjien riveistä nousee uusi bilejärkkäys porukka. Iso käsi täältä tälle tekemiselle, olen seurannut alusta lähtien sivusta tätä toimintaa ja he osaavat asiansa. Pitkää ikää.

 

Open decks aika jäi tällä erää ajateltua lyhyemmäksi. Allekirjoittanut. DJ RAVER sai samalla lopettaa open decks session ja aloittaa "viralliset" soittelut. Tutusti vanhaa ravea soittelin. Kiitoksia teille jotka kävitte nostamassa koipea settini aikana... Yllätyin kuinka paljon määrällisesti sai hyvää palautetta setistäni. Aikaisemmin on muutama tullut sanomaan että tykkäsivät. Nyt heitä oli reilummin, kiva kuulla että soitto oli mieluista. Paikassa oli alusta lähtien todella kuuma. Ja paheni loppua kohti.

 

TOBY b2b NICO, soittivat heille niin tuttua ja rakasta musiikkiaan, kiksua. Tästä kaksi tuntisesta ei ole biisi bongauksia. Tuli muun väen tavoin juostua aika paljon ulkona jäähdyttelemässä. Tällä erää viisaampana vähän reilummin vaatetta päällä ulkoillessa. Ei ole kesä enää. Tasaisen hyvää settiä, omaan korvaan ei semmoisia huippuhetkeä ylitse normaalin suoritus tason. Tässä vaiheessa porukkaa rupesi valumaan hissukseen tanssimaan.

 

MIKKO P, juteltiin kaverin kanssa illalla niin kertoi että oli ensimmäinen bilekeikka koskaan. Soittanut kaveri toki on jo pidemmän aikaa. Minua varoitettiin ennen settiä että oli varta vasten minua varten ottanut yhden biisin mukaan. Kuullemma tunnistaisin sen. Lupailtiin proge trance matskua. Tunnistin biisin joka oli minua varten settiin otettu, Energy 52 – Cafe del mar, joku tuoreempi versiointi kappaleesta. Setin jälkeen kaveri hehkutti soitto mahdollisuudestaan, kaveri oli kyllä ihan liekeissä. Kivan kuuloista soundia tämäkin setti. Tämänkin setin aikana oli havaittavissa porukkaa tanssilattialla reilummin. 

 

PROTEUS, varmasti monelle paikalla olleelle se tärkein syy olla paikalla. Huomasi kyllä tanssilattiasta koska maestro aloitti. Se oli koko ajan tungokseen asti täynnä väkeä. Aloituksessa pyöri lautasella Mobyn vanha vinyyli... Ihan normaalia Proteus settiä, muutaman sivuheiton jälkeen hardin pariin.

 

Illan lekoja tuli tältä herralta useampikin, The montini experience – My house is your house... RMB – Spring. Jonka itsekin soitin. Human resource - Dominator... Vanhan liiton raitoja, helmiä sioille sanoisin... Paikalla oli myös karaoke laulu kaveri viikon takaisista bileistä fiilistelemässä näitä raven klassikoita. Kiitos Harri näistä. Allekirjoittanut nautti täysillä näistä.

 

Proteuksen setin jälkeen siirryimme drum'n'bass maailmaan 30 minuutin ajaksi. Pides kattoi meille tiukkaa drum'n'bass settiä. Proteuksen setin jälkeen porukkaa poistui reilusti paikalta. Vain tietty ydinporukka jäi vielä paikalle ihan hamaan loppuun asti muutaman lisä ihmisen kera.

 

Ihan viimeiseksi saimme hetken nauttia psyke setistä siihen maagiseen klo 04 asti ja sitten tuli tilanne eteen että party is over...

 

Tällä kertaa oli varauduttu bile illan sadetta varten. Sitä kun tuppaa aina tulemaan näinä bile päivinä. Samassa rakennuksessa asuva "isäntä" kävi ihailemassa paikkoja. Otti kuvia että pystyi todistamaan että tiloissa tapahtuu siistejäkin tapahtumia.

 

Kauppisen Kimmo kävi myös paikalla, juteltiin muutamaan otteeseen pidemmän kaavan mukaan. Todettiin molemmat että tämä NrUG on hyvä juttu. Että jos tätä ei olisi, hämeenlinnassa ei tapahtuisi mitään. Toivon Kimmon yrityksille ja visioille mistä puhuttiin niin onnea matkaan.

 

Proteus kun tuli paikalle tuli heti kevyt mylläkkä Harrin ympärille. Ei toisaalta ihme, Harri oli ensimmäistä kertaa hämeenlinnassa soittamassa. Allekirjoittanut sai ottaa illan aikana fanikuvan jos toisenkin. Paikalla nähtiin myös punapukuinen lenkkeilijä.

 

Tämmöinen pähkinä heitettiin mulle... Jos mulla on pipo ja sulla on pipo niin kummalla meistä on pipo? Ottaa selvää ken kykenee...

 

Sai huomata taas tämän hämeenlinnan tavaramerkin. Glowstickeja oli taas paikalla runsaammin kuin muualla koskaan. Illan aikana todistin kun takahuoneessa pahoinpideltiin kanssa bilettäjää jääkaapin ovella. Hulluilla halvat huvit vai mites se meni?

 

Oli oikeastaan paha että sisällä oli todella tukalan kuuma, vastapainona taas ulkona liian kevyissä vaatteissa liian kylmä. Oikeastaan mukavin paikka löytyi takahuoneesta ja siitä lähettyviltä. Siellä riitti tungosta. Paikan kuumuudesta/kosteudesta kertoo se että tulin ulkoa sisälle niin arviolta noin 2 sekuntia niin lasit oli niin huurussa että niistä ei nähnyt läpi. Sama koski kameran linssiä. Ei mitään toivoa ottaa kuvia proteuksen loppu setin aikana.

 

Toivotaan että yleisölle saadaan heitä kiinnostavia esiintyjiä että olisi resursseja jatkaa tätä. Ehkä tiedän jotain asioista mutta niistä olen hiljaa. Tuo porukka varmaan osaa hoitaa asiansa niin että jatkuvuutta on. Tästä on hyvä jatkaa... Kiitoksia houstauksesta Nightraver...

 1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page