top of page

NrUG @ UG

 

Tämäkin bilereissu alkoi etkoilla toisessa kodissani. Siltä ainakin tuntuu kun sinne saapuu. Tällä kertaa jäi jatkot väliin. Bilepaikka oli sopivan kokoinen porukkamäärään nähden. Musiikki oli kautta linjan hyvää.

 

Paikalla ihan aavistuksen ennen klo 18 eli silloin kun open decks alkoi. Paikalliset hurjat aloittivat illan kivan kuuloisella trancella. Muutaman scooter biisin kuulin setin alkuvaiheilla ja scooter biisillä koko homma alkoi. BT – Flaming june oli viimeinen biisi tässä setissä. 

 

Allekirjoittanut eli DJ Raver tarjosi kansalle sitten nykyään vähemmän bileissä kuultavaa oldskoolia. Vanhaa ravea, vähän nopeampaa sorttia. Tuntui porukka diggaavan moisesta. Hetkittäin tanssilattialla reilustikin väkeä. Näitä biisejä on kiva soitella ja sen parempi jos väki tykkää. Heitin pari extra biisiä setin perään ja viimeinen yllätys biisi näytti räjäyttäneen potin. SCOOTER – Endless summer. Kohtalon ivaa että minulta kysyttiin että onko scooteria mukana. Onnistuin vielä salaamaan jo himassa päätetyn viimeisen biisin.

 

DJ Mio, ensimmäinen oikea kokenut dj lauteille. Minulle putosi hyvin tämä setti. Housea, loppuvaiheissa jo ruuvia oli kiristetty aika paljon. Ei siitä haittaa ole. Hieno alustus seuraaville herroille. Mio vietti vapaa iltaa ja oli ansaitusti viihteellä.

 

Tuli aika erikoinen versio Age of love biisistä. Tykkäsin. Oli niitä tunnistettavia elementtejä jätetty biisiin ja sopivasti uudistettu. Myöhemmin illan aikana kaveri kävi soittamassa pryzin pjanoo, joka on myös kyllä hieno biisi. Ilmeisesti popin kuninkaan poismenon johdosta kuultiin myös uusiksi väännetty thriller. 

 

Miner b2b Tero A, nämä herrat veivät yleisönsä taas trancen maailmaan. Aloittivat niin törkeen tutulla biisillä, piti arkistoista kaivella että olisi löytynyt mutta jäi hämärän peittoon. Törkeen kova leka kyllä. Eikä tuo loppu settikään pettänyt odotuksia. Uusia tuttavuuksia olivat soittopöydän takana minulle mutta todella hyvin herrat asiansa hoitivat. Sean Tyas – Lift sai koko paikalla olleen porukan ihan sekaisin. 

 

Staokki, Psykeä kehiin. Tämä genre on biisibongauksien osalta sen verran paha että totean vain näin yleisesti että ihan maistuvaa settiä. Yksi biisi bongaus sentään Starwash – Disco fans oli saanut psyke version.

 

Tämän jälkeen aika pian lähtömme jälkeen oli vuorossa hardi setti mutta väsymys vei voiton allekirjoittaneella. Muutenkin ekaa kertaa hämeenlinnan bileistä ajettiin lahteen kotiin nukkumaan. Yleensä on hetki vietetty jatkoilla.

 

Taas joutuu toteamaan tämän vanhan fraasin että UG bile on UG bile. Siinä on oma tunnelma, yleensä aika paljon normista poikkeava paikka, nyt oli aika hyvin porukkaa siihen tilaan nähden. Kuuma pätsihän tuo oli, mittari näytti illan edetessä 25c. Tarkeni kyllä.

 

Valoa ja tekniikkaa olivat järjestäjät hankkineet sopivasti tähän tilaan nähden. Sama setti varmaan toimisi isommassakin tilassa. Tänne porukka löysi tiensä isommassa mittakaavassa ysin pintaan. Oli paikalla tämä tuttu hämeenlinnan aktiivi bileporukka ja paljon vieraita tuntemattomia kasvoja.

 

Konemetsässä seikkaillut aasi on saanut oikein uudet bile kuteet. Aasi jorasi paikalla taas antaumuksella. Nähtiin kaveri kaljatuopinkin äärellä. Taitaa olla tällä menolla hämeenlinnan kovin julkkis näissä piireissä.

 

 

Noin klo 22.43 sai laser ensi esiintymisen. Oli paikalle saatu visuaalien hoitaja videotykkeineen. Tämän bileen eteen oli nähty todella paljon vaivaa. Soitto aikataulu eli omaa elämäänsä, ei ollut niin täsmällistä niin järjestäjät jättivät timetable laput laittamatta seinille.

 

Lahti edustus kiittää kovasti bileestä, kaikki toimi niinkuin rasvattu. Porukka osasi käyttäytyä niinkuin pitääkin, porukkaa oli mukavasti loppujen lopuksi paikalla. Musiikki oli hyvää koko illan ajan mitä paikalla olin. Aika paljon ihmiset olivat ulkona viettämässä aikaa, jota en yhtään ihmettele, sisä lämpötila oli sen verran korkea että oli riittävän kuuma. Ei muuta kuin seuraavaan kertaan, toivotaan että pääsee paikalle.

 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page