top of page

K-SYSTEM "single release party" @ Kolibri

 

Bileet alkoi aikaisin, klo 19, tosin silloin oli vuorossa juniori osasto alkoholittomalla linjalla klo 23 asti. Ihan hyvä että nuorille järjestetään tällä saralla tarjontaa. Lahdessa tuntuu että nykynuoret eivät ole kiinnostuneita elektronisesta tanssimusiikista. Tai emme ole tavoittaneet heitä?

 

Kaksi nuorta, komeaa ja lupaavaa soittajaa harjoittelivat hetken ennen illan h-hetkeä.

 

Mio sai kunnian aloittaa illan soitannan. Tuttuun tyyliin mentiin housen ja teknon maailmassa koko setti. Klassikko biisi tuli, felix – don't you want me. Age of love – Age of love versiointi, fatboy slim – weapon of choice, fatboy slim – praise you. Hyvää saundia tämä setti.

 

Porukkaa oli yllättävän hyvin paikalla heti alusta lähtien. Tapahtuma alkoi klo 23.

 

Eilen kaveri lanseerasi nimen eräälle tanssityylille, Satiaistanssia. En lähde sen tarkemmin kuvailemaan tanssityyliä vaan kyselköön tiedonhaluiset minulta niin voin vähän valaista asiaa.

 

Kimmolle hyvä vastaanotto. Yleisö oli heti alusta hyvin mukana, lattia täynnä kuin taika iskusta heti Kimmon aloittaessa. Kimmon lavaenergiaan kiinnitin huomiota. Siinä oltiin täydellä sydämmellä mukana. Yleisö lauloi muutamien biisien mukana varsin onnistuneesti. Sexy bitch soi. K-System heitti omaa uuden levyn biisejä sekoittaen sopivassa suhteessa tuoretta uudempaa musaa ja tietty klassikoita vuosien varrelta.

 

Kimmon setissä kuultua, energy 52 – cafe del mar uusio versio. Ei pysty kommentoimaan sitä koska siitä ei tulisi painokelpoista tekstiä. On se todettava että ajan mukana musiikki muuttuu, minun musiikkimakuni ei. Se on ja pysyy... Hyvin otettu yleisö mukaan messiin.

 

Klo 01.43 soi torvi ensimmäistä kertaa. Vähän myöhemmin, 01.50 stage dive... Tätä näkee harvoin. Darude – Sandstorm (K-System 2010 remix) Kyseisen biisin aikana pyöri myös kyseisen biisin musavideo. Sama tapahtui K-System – Call me 911 soiton aikana, video pyöri myös.

 

K-System levy julkaistaan tuossa jossain vaiheessa kesällä. Odotan innolla uutta kiekkoa.

 

Eräs nuori nainen teki aika kovan vaikutuksen tanssitaidoillaan. Sitä oli ihan kiva seurata hetkittäin pidempäänkin. Propsit tästä kohtaa. Se oli tyylikästä.

 

Village people työmies oli tullut paikalle. Oli työkalutkin mukana. Cowboy oli myös nähty tulleen paikalle.

 

Nyt vuoroon komeat ja nuoret lupaukset hämeenlinnasta, toby b2b nico, c:llä...Trance saundia heidän tapaansa. Klassikoita kehissä. Lärvi huudettu. System F – out of the blue joku uusi remix. Energy 52 – Cafe del mar uusi versio joka ei mielyttänyt allekirjoittanutta, originaali on enemmän mun juttu. Sean Tyas – Lift.

 

Oli panostettu reilummin äänitekniikkaan tänä iltana.

 

Kiinnitin huomiota naiskolmikkoon joka seisoi dj lavan edessä. Aikansa ihmettelivät kun ei soittajaa näkynyt missään ja musiikkia kuului, lopulta näkivät soittajat siellä nurkassa jossa  olivat. On teema ilta jota ei tämä kolmikko tainnut tietää. Soittajat eivät reagoineet huitomisiin ollenkaan ja hetken päästä kolmikko poistui lavan edestä tyhjin käsin.

 

Kimmo kertoi kohelluksistaan mitä vuosien varrella on tapahtunut, ei mennä yksityiskohtiin... Kaikkea sitä on kerennyt tapahtua vuosien varrella.

 

Tuntui että porukka oli aika pirkälle tullut paikalle K-Systeemin takia. Koska livesetin päätyttyä suurin osa porukasta tuntui poistuneen paikalta kokonaan. Eivät jääneet enään kuulemaan viimeistä settiä. Harmi, se oli hyvän kuuloista. Mutta valinta oli porukan osalta tehty.

 

Ensi viikon perjantaina 23.04.2010 bileet jatkuu kolibrissa escape to dance merkeissä. Että tervetuloa paikalle.

  

0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page