top of page

Force - Episode VI - The Phantom Menace @ YO talo

 

Mietin koska viimeksi olin tampereella bileissä? Ei siitä loppujen lopuksi ollutkaan hirveän pitkä aika. Tämän vuoden puolella. Palvelu pelasi viimeisen päälle. Parhautta. Hienot bileet saatiin aikaan.

 

Tällä kertaa oli laadukkaat etkoilut. Kiitoksia isännälle. Kuljetus teknillisiä ongelmia ei ollut ne oli hoidettu tällä kertaa viimeisen päälle hyvin. Kiitoksia ravec houstauksesta plus kaikesta muustakin. Ilman sun panosta olisi reissu jäänyt tekemättä hyvin luultavasti.

 

Meillä oli hyvä rytmiryhmä kasassa reissuun, yksi lähtijöistä perui viime hetkillä lähtönsä. Joskus käy näin... Reissun alussa oltiin kuin lauma apinoita arvostuksella. Saimme paluumatkalla ylennyksen iloisiksi humppa veikoiksi. Tosin taisi olla paluumatkan loppuvaiheilla pudotus takaisin laumaksi apinoita. Siinä rajoilla...

 

Paikalle pikkuisen yli klo 22. Kun pääsi narikkaan ja pääsi lähemmäs musiikkia niin ilokseni sain kuulla että siellä soi vanhan kuuloista soundia. Vanhoja klassikoita eri genreistä. Tämä oli erittäin mieluisa aloitus bileille. Tuntui että porukkaa alkoi valua hissukseen heti aukeamisen jälkeen. Hyvä niin.

 

Ensimmäiset kaksi tuntia mentiin Sergei shkuroff tahtiin. Tässä setissä yksi kolmesta illan lekoista. Kaikki eri soittajien seteissä. Scooter – Rhapsody in E. Siinä 23.15 tienoilla käännettiin ruuvia kireämmälle, Nopeampaa settiä siis.

 

Jo tuossa klo 23 tienoilla oli selvää että tungosta olisi tiedossa kun Proteuksen setin aika koittaa. Oli tuttuja liikkeellä yllättävän paljon pidemmästä matkasta. Helsingin seutu oli edustettuna, turun seudulta, hämeenlinna, lahti tietysti pilaamassa tunnelmaa...

 

 

Proteus. Varmaan monelle illan odotetuin hetki kun proteus aloitti settinsä. Harrin kanssa juttelin hetken ennen settiä ja lupaili vanhaa klassikkoa sinne sekaan, jäin odottamaan innolla. Kokonaisuutena setti oli aika proteuksen näköinen setti. Aika rankkaa rankaisua. Vinyyli sai kyytiä kun proteus innostui sctratsäämään oikein huolella. Rautainen setti kyllä. Setin koho kohta oli prodigy – No good, aito oikea, vinyyliltä... Paitakin oli hetken aikaa pois päältä.

 

Setissä kuultiin myös Nomicin remix previkka Marilyn Mansonin biisistä. Herra itse vähätteli biisin teknistä laatua kertoen että biisi oli previkka, että laatu parenee...

 

DJ Meke. Herra lupasi soitella vähän fiiliksen mukaan. Toinen soittaja joka ilmoitti varoituksen sanan ennen settiään että vanhan liiton soundia saattaa pieni pätkä tulla. Hyvän kuuloista rankempaa soundia. Tämän setin ja oikeastaan koko illan kruunasi omalla kohdalla RMB – Redemption biisi. Mikä leka!! Parasta tarjontaa oli meken setin loppuvaihe, Muuten illan tarjonta oli tasaisen hyvää.

 

Meke heitti metallica – Nothing else matters versioinnin setissään. Setissä oli vahva star wars henkinen teema välisoittoineen jotka piti fiilistä yllä. Pitää mainita meken loppupuristuksessa tullut Moby – feeling so real, dominator biisin elementtejä olin kuulevinani. Kylmät väreet kulki näiden oldskool raitojen aikana. Merkki siitä että setti toimii. Olin enemmän kuin fiiliksissä tässä seitn lopussa. Kiitos näistä helmistä meke. Parasta illassa.

 

Huhu kertoi että paikalla oli täysin vesiselvä valomies. Taitaa olla hieman epätavallinen ilmiö?

 

Harmitti kun huomasi että aika pian proteuksen setin jälkeen porukkaa poistui paikalta  Etteivät jääneet kuulemaan illan viimeistä oman kylän levyn pyörittäjän settiä. Se on varmaan niin että tullaan fiilistelemään vain näitä nimi soittajia eikä olla paikalla paljoa pidempään kuin iso nimi soittaa. Tiedä vaikka löytäisitte uusia musiikillisia vaikutuksia. Kokeilkaa joskus. Saatatte yllättyä.

 

Tuli käytyä Mekellä pikaisella vierailulla ennen paluuta kotia kohti. Kaverin levy kokoelma oli kyllä varsin vakuuttava. Niin harvoin kun tampereella tulee käytyä niin piti tällä erää hyödyntää tilaisuus.

 

Paluumatkalla mopo karkasi rotkoon pahemman kerran. Juttujen taso oli aika matalla tyyliin jos ottaa bensaa ja dieseliä, niin tuleeko siitä Vin Dieseliä? Ja samantapaista läppää kuultiin pitkin matkaa. Sekaan mahtui jokunen puujalka vitsi ja tunnelma oli pilalla. Luonnostaan. Vielä tuhannesti kiitoksia kaikesta Ravecille majoituksesta ja yleisestä houstaamisesta, teit tämän reissun mahdolliseksi. Kiitoksia apinalauman muillekin jäsenille   seurasta. Oli erittäin mukava reissu. Varmasti forceen uudestaan kun vaan pääsee. 

 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page