top of page

FIILIS We love pikkujoulut @ Coffee House

 

Mietin pienen hetken että lähdenkö tänne mutta kun piparia oli tiedossa niin valinta oli selvä. Edellisestä onkin jo kulunut aikaa... Niin taattua Fiilis tunnelmaa kuin vain voi odottaa.

 

Fatboy slim – Praise you soi kun paikalle saavuttiin hieman suunniteltua myöhemmin siinä 20.30 pintaan. Caro² & Oliver Chase dekkien takana.Sen mitä herrojen settiä kerkesi kuuntelemaan niin sanoisin että taattua fiilis saundia.

 

Aika pian saapumisen jälkeen toivotettiin paikalla olijat tervetulleiksi pikkujoulu iltaan ja samalla pitkän linjan Fiilis kävijä täytti 7 vuotta samana iltana. Asiaan kuuluvat toivotukset suoritettiin.

 

Vähän klo 21 jälkeen vuorooon Samuli Suhonen. Tässä setissä kiinnitti huomiota ehkä  vähän oudosti sanottu jos heittää että taidokasta kikkailua tyylillä. Todellakin hyvässä mielessä. Tämän setin aikana lähti useammatkin riemunhuudot kuuntelevasta yleisöstä. I will survive versiointi.

 

Erittäin paljon oli tonttuja liikkeellä. Unohtamatta yhtä joulupukkia. Niinkuin aikaisemmin totesin että pikkujouluissa pitää olla joulupukki paikalla ja mielellään soittaa ainakin yksi joululaulu. Aika hyvällä pikkujoulu mielellä oli porukka liikkeellä.

 

Tänne fiilikseen on aina mukava tulla viettämään iltaa. Tiedän aika monta huonompaakin tapaa viettää sunnuntai-iltaa. Varsinkin jos maanantaina ei ole aikaista herätystä. Tänä iltana oli tilaan nähden varsin riittävästi järkkäreitä paikalla. Äkkiä laskettuna ainakin viisi kameraa.

 

Tanssilattiaa ei ollut teipattu tänä iltana klo 22 aikaan vielä. Kyllä tämäkin tanssilattian raivaus tilanne nähtiin sitten vähän myöhemmällä. Porukka tanssi vähän missä sattui olemaan sen verran tilaa sitä ennen ja sen jälkeenkin. Eipä siitä haittaa ollut.

 

Klo 21.45 saapui "namusetä" vaunullinen pikkupurtavaa mukanaan. Ne jaettiin ripeästi kansalle purtavaksi. Pikkusuolaista.

 

Djay-B Tämä setti oli erilaista ja erikoisempaa saundia. Ei oikein saanut kiinni. Missään tapauksessa ei huonoa, vain erikoista. Tässä setissä oli biisi joka kuulosti ihan Everything but a girl bändin biisiltä. Laulajan ääni oli niin saman kuuloinen. Ehkä sattumaa tai sitten oli ko bändin tuotos.

 

Viime kerralla kun kävin täällä niin puhelivat että pian tulee peilipalloja kattoon ja siellähän ne pyöri kansan iloksi. Tänään mielestäni oli enemmän porukkaa paikalla kuin yleensä on. Normaalissa fiilis illassakin on mukavasti porukkaa että vertailukohtakin on jo aika hyvä.

 

Ulkona taisi olla talven kovin pakkanen joka kiristyi koko ajan. Klo 23.15 viimein tapahtui illan kohokohta... Sain piparia, Niin oli himo pipariin etten kerennyt edes kuvaamaan sitä kun se oli jo suussa. Söin sen. Oli hyvää... Kiitos fiilis tästä. Edellisestä piparista oli niinkuin kauan kuin vuosi sitten. Fiilis piparista.

 

Jesper Funk dekkien taakse. Kova aloitusraita. Daft funk – Revolution 909. Mukavan erilaista ja vaihtelevaa soittoa. Mukavan makuista sillisalaattia. Muutama oma biisi ja remix soitossa. Fboti – Shine (Jesper Funk remix) esimerkkinä. Myöhemmin kaveri soitti oman tuotoksensa. Kuullosti hyvältä. Black & White brothers – Put your hands up versiointi kuultu. Biisi joka muistuttaa tietyiltä osin hardy hard – Here come that souund biisiä. Jotenkin biisistä tuli tämä mieleen. Tässä setissä oli paljon pianoa sisältäneitä biisejä, me likes... Loppuvaiheissa antiloop – start rockin' biisin versiointia? Kuullosti samalta.

 

Taas ei voi kuin kehua sitä ilmapiiriä missä nuo kemut vietettiin. Aivan omalaatuinen, mukava tapahtuma. Varmaan monelle kuin toinen olohuone kyseisenä ajankohtana. Kiitos fiilis. Katsotaan koska pääsee seuraavan kerran? Yritetään näin lahtelaisena tulla pilaamaan tunnelma. Kiitos fiilis viimeisestä...1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page