top of page

FIILIS We love pikkujoulut @ Amarillo/Night

 

Bile etappi 3/3. Bile nro 60 tänä vuonna. Piparin metsästykseen lähdin ja sitä sain. Kerran vuoteen sentään. Housea isosti luvassa illassa.

 

Ennen klo 22 juuri ja juuri kerkesimme paikalle. Caro² soittamassa kun saavuttiin amarillon puolelle. Tämä setti päättyi yllättäen mielestäni samaan biisiin kuin aikaisemmin kerran. Wham – Last christmas. Amarillon puolelle jäi soittaja viihdyttämään kansaa loppuillaksi.

 

Nightin puoli avasi ovensa ja siirryttiin sinne. Ensimmäinen 1,5 tuntia mentiin Djay-B:n soittaessa. Kello 23 soi duck sauce – Barbra Streisand.

 

Paljon inttiporukkaa paikalla, lomilta varmaan palaamassa palvelukseen.

 

Kouvolan ikä nestori paikalle. Tuli kuulumiset kyseltyä. Ennen puoltayötä oli havaittavissa tungosta. Eli ennen sitä maagista ajankohtaa.

 

Tuli taas illan kohokohta, sain piparia. Tällä kertaa en hätäillyt vaan jopa kerkesin kuvaamaan tämän henkilökohtaisen piparin ennenkuin se tuli syötyä pois. Kiittää kovasti, oli hyvää.

 

Kello 23.30 vaihtui soittaja ja tyyli sen mukana. Dekkien taakse Oliver Chase. Esittäjää en saanut päähän mutta biisin tunnistin jossa hoetti rule da nation... Tori Amos – Professional widow soi myös autossa tulomatkalla. Pendulum – The island joku hämärä versio. Tunnistin biisin ihan heti alkusekunneilta. En vaan meinannut uskoa korviani. Mutta kyllä sieltä vaan tuttu biisi tuli. Tosin ei yhtään semmoinen versio kuin on tottunut radiosta kuulemaan.

 

Puolen yön jälkeen saundi Muuttui korviin kuultavasti ennen soittajan vaihtumista. Tanssilattialla ruuhkaa.

 

Soittaja vaihtui 00.30. Anselmi Kuusisto dekkien taakse. Tämän setin aikana väsymys poisti paikalta kotimatkalle. Harmittaa kun Heikin setti jäi kokonaan kuulematta. Nyt ei ollut mun ilta ollenkaan. Sen se teettää kun ei tullut nukuttua riittävästi ajatellen seuraavaa iltaa.

 

Pitkästä aikaa oli kiva nähdä tuttuja joista kahta en ole pieneen hetkeen nähnytkään. Uskon että tiedätte keitä olette. Helsingin seutu edustusta oli ja tamperelaistunut kaveri.

 

Jos ensi kerran kun pääsee mestoille olisi paremmin valmistautunut iltaan ja jaksaisi loppuun asti. Tänä iltana siihen ei kyennyt. Mutta nyt taas jaksaa arjen harmautta ja kohti uusia bileitä.


   

 1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page