top of page

ESCAPE TO DANCE Summer special @ Nightclub Kolibri

 

Pienen lepohetken jälkeen sitä onkin valmis seuraavaan koitokseen. Tutut ympyrät. Mietin että miten porukka jaksaa vielä tänne, kyllä vaan jaksoi. Illassa odotettavissa house ja trance saundia pääosin.

 

Poikkeuksellisen myöhään oman mittapuun mukaan paikalle, kello oli jo yli 23 kun paikalle selvisin. Viendin viimeisiä biisejä kerkesin kuulemaan. Ilo nähdä että vielä on soittajia jotka soittaa vinyyliä keikoilla. Rupeaa olemaan vähenemään päin tämä porukka.

 

Mio tuli vuoroon. Kivan letkeää housea tarjoillaan tähän kattaukseen. Tämä house saundi iski kyllä tähän kohtaan varsin vahvasti. Niin taidokasta soittoa että sitä on ilo kuunnella. Se on se tinkimätön intohimo musiikkiin mistä taito on ammennettu.

 

Pari biisibongausta. Interactive – Who is elvis? House pitoisena versiona. Cassius – Feeling for you. Fatboy slim – Weapon of choice. Eric Prydz – Pjanoo. Faithless – Im not going home (Eric Prydz RMX) Oli muuten vaikuttavan kuuloista tuo Faithlesin uudempi tuotanto. Levy ostoon.

 

Olisiko lämmin ilma yhdistettynä terassin vetovoimaan aiheuttaneet asiakas katoa alkuiltaan. Kyllä me saatiin bileet aikaan. Mukavasti porukkaa lopulta paikalle. Vähän puolenyön jälkeen oli tanssilattialla väkeä runsaasti.

 

Toby, Trance osio alkaa. Felix – Don't you want me alkumetreillä. Tämä oli luonteva jatko Mion house setille. Toimii!

 

Eräs vanhempi nainen tanssi antaumuksella pitkiä pätkiä lattialla. Kävi mielessä olisiko ollut sama tapaus joka oli etkoilla? Mene ja tiedä.

 

Rantapallot päästettiin valloilleen ja siitähän se riemu repesi. Pallot sai kyytiä tanssilattialla. Ei aina pysynyt tanssilattialla vaan poukkoili siellä sivummallakin. Kivaa porukalla tuntui niiden kanssa olevan.

 

Miner b2b Tero A. Toinen trance pläjäys iltaan. Saundimaailma tiukentui huomattavasti loppua kohti. Delerium – Silence pärähti soimaan. Tunnistin biisin ennen tanssilattiaa, siellä kun tajuttiin mikä biisi soi niin lattia sekosi ihan täysin. Ihan samalla tavalla kuin taannoin lahdessa kun orkidea laittoi levylautaselle underworld – Born slippy biisin. Silloin voi sanoa että lahti sekosi...

 

Jossain vaiheessa kaivettiin esiin psyke osasto. Prodigy – Voodoo people psykenä. Orginaali toimii itselle paremmin. Lopussa tuli armotonta paahtoa.

 

Lopussa tuttuun tyyliin tanssiva yleisö huutaa we want more... Kansa sai extra biisinsä. Sitten alkoi jo epätoivoinen jatkohuuto että haluavat vieläkin lisää kun aika oli jo täysi. Turhaan porukka huusi äänensä käheäksi. Eivät saaneet enää biisiä soittoon.

 

Olin näkevinäni satiais tanssia. Tässä setissä oli joku erikoinen fiilis jota ei osaa selittää. Tämä setti oli parasta illassa.

 

Oli kyllä taas niin hieno viikonloppu kokonaisuutena että jaksaa hienosti arjen aherrusta viikon verran. Jonkin verran hämeenlinnassa bileissä käyneenä täytyy sanoa että täällä osataan asiat hyvin.

 

Jos et usko niin seuraa ilmoittelua netissä ja kysele kavereilta ettet missaa hienoja bileitä! Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna on suunnitelmia bileistä ja kun asiat selviää niin päivitän tähän tarkemmin. 07.08.2010 kannattaa laittaa alustavasti kalenteriin. Jos paikka natsaa kohdalle niin voi morjes vaan.

 

Toinen päivä joka kannattaa ehdottomasti merkitä kalenteriin ylös on 03.09.2010. Escape to dance poppoo järjestää teille aika messevää juttua. Pysy kuulolla tästäkin!

 

Allekirjoittanut nähdään aika varmasti paikalla molemmissa bileissä. Sen verran on raotettu verhoa että olen myyty!


 
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page