top of page

ESCAPE TO DANCE Summer special etkot @ Linnanpuisto

 

Nyt on karannut mopo rotkoon hämeenlinnassa! Minut tultiin hakemaan pelipaikalle majapaikasta ison maailman tyyliin... Kaksi kuvankaunista bikini chicksiä kävi noutamassa minut. Ei tämmöiseen kyytiin joka päivä pääse ja nipistin itseäni ja totesin että olen hereillä!

 

Nämä olivat päivällä isossa puistossa vesistön välittömässä läheisyydessä. Puistoon pääsin siinä klo 15 tienoilla. Leuka tippui samantien nurmikkoon. Kuinka täydellinen paikka bileiden pitämiseen.

 

Matka hämeelinnaan kului varsin hikisissä merkeissä. Puolivaltakuntaa ilmastoidusta autosta!! Pääsin hengissä perille. Tuttuun tyyliin muumitaloon majoitus niinkuin lähes aina kun hämeenlinnassa olen bileissä. Niin lahtelaisille korostan että tämä muumitalo sijaitsee todellakin hämeenlinnassa! Eikä ole mitään tekemistä lahden vastaavan kanssa.

 

Paikalle kun pääsin niin Time oli silloin soittamassa. Trance soundeissa mentiin. Hämeenlinnan oma poika Kimmo Kauppinen katseli settiinsä biisejä vielä 10 minuuttia ennen setin alkua.

 

Eläkkeellä oleva nainen tuli juttusille. Arvelin että tulee oletuksena kauhea paasaaminen mitä täällä oikein pilataan tunnelmaa. Mutta yllätyin kovasti kun vanha nainen rupesi puhumaan että tämä on hienoa että tämmöisiä tapahtumia järjestetään. Tuli kehuja! Hän on todella iloinen poikkeus siihen linjaan mitä yleensä vanhempien ihmisten suusta kuulee. Pisteet kotiin tästä.

 

Oli aika päästää irti hämptonin oma lupaus K-system. Hyviä spiikkejä biisien väleissä. Otti yleisönsä samaan tapaan kuin aikaisemminkin. Torvi oli myös ahkerassa käytössä. Aloitus biisi hämärän muistikuvan mukaan olisi ollut omaa tuotantoa. Jokunen biisibongaus. Bob Marley & Funkstar Deluxe – Sun is shining, Cassius – Feeling for you, Kasari klassikko one night in bangkok, K-system – Supasupasound, call me 911, myös omaa tuoretta materiaalia oli soitossa. Sandstorm myös kuultu.

 

Oli kyllä muhkea saundinen PA roudattu paikalle. Oli vaikeuksia jutella viereisen kaverin kanssa. Tämä efekti havaittiin aika pitkällä PA kaapeista. Itseä se ei niinkään häirinnyt.

 

Taas sarjassa nuoren, sanoisiko jopa ihan juniori sarjan reivaaja. Aloittavat nykypäivänä jo varsin aikaisessa vaiheessa bilettämisen...

 

Saippuakuplia puhallettiin paikalla useampaan otteeseen. Poliisi kävi useampaan otteeseen tarkistamassa tilanteen ja joka kerta ajoivat vaan alueen läpi todeten että kaikki on kunnossa. Jopa poliisin laivasto-osasto ajeli hyvin hiljaa tapahtumapaikan ohi.

 

Porukkaa oli runsainmitoin paikalla. Jota ei tarvi yhtään ihmetellä, olihan keli sen verran hyvä että edes yksi lahtelainen ei onnistunut tällä kertaa pilaamaan auringonpaistetta. Alue oli iso joka on hyvä että jokaiselle löytyi oma rauhallinen paikka mihin asettua.

 

Ainoa joka aavistuksen verran pilasi tunnelmaa oli tämä vanhempi sekavan oloinen nainen joka oli onneksi pääosin siinä lavan edessä tanssimassa. Ehkä harmiton mutta jollain tavalla itseäni häiritsevä. Ei aiheuttanut harmia.

 

Mio kävi pyöräyttämässä ihan pikaisen nopean setin joka meni ohi kun olin "poissa" paikalta.

 

Nico dekkien taakse. Tutun turvallista trance saundia herralta. Hyvin tilanteeseen sopivaa settiä. Setin lopussa kuultiin faces. Volumet oli ehkä pari piirua turhan kovalla. Mutta kuului varmasti alueella.

 

Kiera. Viimeinen setti oli vuorossa. Hämäyksen vuoksi soitettiin jotain ihan muuta alkuun josta siirryttiin sulavasti psyken maailmoihin. Setin loppuvaiheilla Underworld – Born slippy.

 

Pullot & tölkit häviävät kiitettävällä nopeudella pois nurmikolta kuleksimasta. Kiitos kerääjien. Paikat jäi varmaan porukan jäljiltä suht siistiin kuntoon.

 

Se on varma että jos täällä järjestetään joskus uudestaan tämmöiset bileet olen paikalla jos ei sada vettä. Ensi vuonna uusiksi? Vaadin sitä!! Paikka osoitti toimivuutensa näissä bileissä. Oli aika siirtyä grillailemaan ja ottamaan vähän lepoa ennen illan koitosta.

 


0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page