top of page

ESCAPE TO DANCE @ Sirkus

 

Tänään suunnattiin kohti hämeenlinnaa pienen tauon jälkeen. Odotettu tapahtuma. Erittäin laadukkaita bileitä järjestänyt porukka takana illan tapahtumassa. Paikallisia soittajia tuotiin esille. Illan vieraana Simon Patterson briteistä.

 

Paikalle ysin aikoihin. Eli aika alusta paikalla. J & S soittelivat kun paikalle saavuin. Illan saivat aloittaa tällä kertaa J & S. Kivan kuuloista settiä soittivat. Muutama biisibongaus setitstä. Faithless – Not going home (Veikkaan eric prydz versiota, se on vaan niin kova), Kate Perry – E.T. Versiointi, Pendulum – The island pt.1, Energy 52 – Cafe del mar uusio.

 

Oli ilo nähdä kiksukarvaa paikassa. Arvostan tätä, ihmiset, ihan rohkeasti panostamaan pukeutumiseen bileissä. Tämä on vähentynyt ajan saatossa. Ei muuta kuin rohkeasti olemaan erilaisia nuoria niin kuin itsekin olen. Katsokaa vaikka vanhoja kuvia ja ottakaa sieltä ideoita ja vähän malliakin kenties.

 

Oli myös ilo nähdä nuorta väkeä paikassa, jatkuvuutta. Oli alussa pari vanhempaa naista jotka antaumuksella tanssivat oman arvioni mukaan ihan näyttävästi ja tunteella. Jopa minä tunsin itseni tässä kohtaa nuoreksi. Mutta arvostan tätä toimintaa. Niin sitä pitää. Joskus vanhakin nuortuu, vaikka illan ajaksi.

 

Paikalle oli roudattu kyllä näyttävä setti strussia, valoa ja ääntä unohtamatta. En tiedä oliko ääntä jo vähän yli tarpeen kun tuntui että -15db elacin tulpista loppui vaimennusteho kesken. Tätä tapahtuu todella harvoin.

 

Paidaton poika bongattu klo 22 pintaan. Jolloin myös soittaja vaihtui. Klo 22 jatkoi R3ino soittoa. Housen maailmoissa liikuttiin. Tässä vaiheessa oli jo porukkaa tanssilattialla. Porukkaa rupesi valumaan paikalle näihin aikoihin. Lopullinen sisääntulo "piikki" oli puolenyön maissa niinkuin yleensä.

 

Paikalta bongattu tanssiva tarjoilija tiskin takana ja kepeillä oli kaveri saapunut paikalle. Propsit tästä kohtaa suorituksista. Paikalla vahva helsingin seudun edustus, hyvinkää ja lahti myös laskuissa mukana.

 

Klo 23 soittamaan Nico. Oli kivan pirteää trance saundia, jollain tavalla erilaista kuin yleensä olen aikaisimmissa bilieissä kuullut. Melodista laatua. Yksi biisibongaus. Slusnik luna – Sun (Ikävä kyllä uusio versio).

 

Punapukuisen lenkkeilijän tanssia kehuttiin vaikka kaveri omasta mielestään ei ollut päässyt vielä edes vauhtiin. Samaisen kaverin valot syttyivät pariin otteeseen illan aikana ja se ei voi olla väärässä, meillä oli hyvät bileet.

 

Kello hiipi puoleenyöhön, soittaja vaihtoon jälleen. Vuorossa Djan-i. Saundi muuttui selkeästi rankemmaksi. Ei tunnistettuja biisejä tästä setistä. Hyvää settiä.

 

Tässä vaiheessa havaitsin vasta että tanssilattialla on jo vaikea löytää paikkaa missä tanssia. Tuttu ilmiö hämeenlinnassa, glowstick, niitä oli tänäänkin jälleen liikkeellä runsaasti. Nähty leijonan pelipaita herrasmiehen päällä, kyllä sitä saa vielä juhlia, on se sen verran iso juttu.

 

Klo 01 vuoroon illan ulkomaan vieras. Simon Patterson. Aika samanlaista soitantaa oli tämä setti kuin edellinen. Rapeampaa saundia. Tämä kaveri villitsi yleisön tanssilattialla. Osasi ottaa yleisönsä haltuun. Tätä saatiin nautiskella 2,5h, eli kaveri soitti loppuun asti.

 

Punapukuisen lenkkeilijän valot syttyivät toistamiseen klo 02.12 paikallista aikaa. Ensimmäistä valojen syttymistä en ollut todistamassa. Porukkaa lähti ennen loppua pois, olisiko syynä ollut aikainen aamuherätys jonka takia väsymys korjasi ennen aikojaan pois. Itse olin valvonut bileiden loppuessa 22h putkeen.

 

Visuaalinen puoli oli kunnossa. Blindereita oli omaan makuun turhan paljon. Ne on tosiaan nimensä veroisia. Strussi rakennelmassa oli valoa "riittävästi". Niitä käytettiin hyvin illassa. Pahimmissa blinder piikeissä oli käännettävä selkä valoja kohti on ne niin törkeän kirkkaita että silmien kiinni laitto ei auta mitään, valo tunkee läpi. Tehokkaita pirut ovat.

 

Kiitoksia yömakkaralle aamuyön ruokinnasta (Aina täällä tulee käytyä ollessaan paikkakunnalla), nightraver houstauksesta ja yöpaikasta. Kiitoksia juttutuokioista uusille ja vanhoille tuttavuuksille reissun aikana. Escape to dance poppoolle jälleen laadukkaasta tapahtumasta. Seuraavaa odotellessa.

 

 

 

 1 view

Commentaires


bottom of page