top of page

ESCAPE TO DANCE @ Kolibri

 

Tämä oli kolmas reissu hämeenlinnaan vajaan kuukauden sisään. Tällä kertaa ei ollut paikallinen "muumitalo" auki niin ei ollut etkoja. Samalla toinen tapahtuma putkeen jossa on lahtelaisia soittajia.

 

Keli oli mielenkiintoinen menomatkalla. Satoi vettä, räntää ja taisi olla osin luntakin. Eli lahti pilasi tunnelman jo heti matkalla kohti hämeenlinnaa. Hyvä lähtökohta reissuun. Mua kidutettiin musiikin kanssa. Epäreilua, olenhan rauhoitettu eläin. Otettiin pöntöstä kartta jota ei lopulta tarvittu missään vaiheessa, on tullut pyörittyä sen verran paljon mestoilla että vähän jo oppinut paikkoja tuntemaan.

 

Odoteltiin järjestävää porukkaa kolibrin oven edessä kylmässä tovin ja lopulta joku tajusi kokeilla ovea onko se auki. Sehän oli. Eikun sisään lämpimään ja valmistelemaan iltaa. Koitti hetki aloittaa illan soitanta. Samana iltana oli pari isompaa nimeä kaupungissa ja se näkyi. Vakioporukkaa oli jonkin verran poissa kun olivat lähdössä valloittamaan eurooppaa. Että hyviä bileitä vaan sinne jonka tunnelmaa lahti ei ole pilaamassa.

 

Time b2b Toby aloittivat. Kevyehköllä house poljennolla. Pari biisiä bongasin. Felix – Don't you want me uusio. Joku kierrätys Tag team – Whoomp there it is biisistä. Tomcraft – Loneliness, fatboy slim – weapon of choice. Lopuksi hold that sucker down... Todella outoa, kuulin tässä setissä uuden karhean biisin jota diggasin. Tätä tapahtuu todella harvoin.

 

Seuraavana allekirjoittanut dekkien taakse nostagisten levyjen kera. Pitkästä aikaa soittopuuhissa. Wanhaa klassikkoa semmoista vähän hitaampaa mallia. Setin loppuvaiheissa porukkaa uskalsi mennä tanssimaan. Setin biisilistaus lopussa.

 

Toiset lahtelaiset soittajat perään. ZoneX b2b Niklas N. Hienoa trance saundia, DJ Kim – Jetlag, monta biisiä jotka muisti kuulleensa useasti bileissä mutta nimeä ei saa mieleen. Todella laadukasta trancea herroilta. Kuinka vaan herrat asiansa osaavat. Millä fiiliksellä ja antaumuksella soittivat. Eivät ole pieneen hetkeen soittaneet b2b settiä keskenään. Nyt tuli korjattua sekin.

 

Eräs tunnettu ja tutuksi tullut taistelupari yllätti tänään todella puun takaa olemalla selvinpäin ties kuinka monetta kertaa. Energia juomaa ja vettä oli koko illan kupissa.

 

Kiera dekkien taakse. Ehkä hitusen yllättävä setti saundillisesti tänään. Tottunut neidiltä kuulemaan psykeä, tänään tuli semmoista trance klassikkoa että ei paremmasta väliä. Taisi hyvin pitkälle soitella omia suosikkejaan, tähän kohtaan toimi varsin hienosti. Todella hienon kuuloista trancea. Kiitos! Jokunen biisibongaus. Armin van Buuren – Burned with desire. Hienoja biisivalintoja. Se fiilis jolla soittettiin, käsin kosketeltavissa, niin täydestä sydämmestä se tapahtui.

 

Rhino aka Jnks viimeisenä lauteille. Tässä on ollut hyvä pohjustus herraa varten. Heti alkuun stereotesti, tämän kertaalleen kuulleena repesin heti. Aivan loistava aloitus. Onhan se tarkistettava että laitteet on kunnossa. Rumpubassoa soitteli herra. Todella laadukasta semmoista ja miten rautaisella otteella. Niinkuin muualla mainittiin että oli järjettömän mahtavaa teknistä taitoa. Toivotaan että saamme nauttia herran seteistä hamaan tulevaisuuteen asti.

 

Pari biisibongausta setistä. Prodigy – voodoo people pendulum versio. Tätä biisiä Rhino soitteli pikkupätkiä ennen lopullista soittoa. Tunnistin biisin heti ensimmäisestä ihan  mitättömän lyhyestä pätkästä. Prodigy – No good (start the dance) kuultiin myös. Mistabishi – Printer jam. Rhino muuttui hetkittäin hulkiksi. Klo 03 pintaan bongattu tanssilattialta sytkärin liekki suvannossa... Dj laittoi viimeisen biisin soimaan huikkasi mulle että on niin hiton hyvä biisi että pitää lähteä joraamaan. Oli jonkun minuuttia tanssilattialla joraamassa ja sitten takasin lopettelemaan settiä.

 

Täyttä rautaa tämä setti. Niin taidokasta vinyylin vingutusta vielä tähän todella teknisesti taitavaan soitantaan. Mietittiin pienessä porukassa että onko herra R edes ihminen vai kenties jotain ihan muuta. Sen verran kova setti oli kokonaisuutena. Illan kovin setti kyllä omaan makuun. Tämä vaan toimi. Sen kertoo jo sekin että tanssimassa oli eniten väkeä koko illan aikana. Täydellinen buukkaus sanoisin.

 

Oli tuttu setti extra ääntä ja valoa. Toimiva paketti tähän tilaan. Seuraava Escape to dance 28.05.10  @ nightclub kolibri hämeenlinna w/Bjorn Akesson (Armada) SWE. Tähän tapahtumaan luvassa täysin uusittu äänentoisto ja päivitettyä valo kalustoa.

 

Paluumatka meni kanssa kärsiessä musiikillista helvettiä. Mitä lähemmäs lahtea päästiin sitä enemmän oli lunta tullut yön aikana maahan. Kaupungin pienemmät tiet olivat kanssa varsin mielenkiintoisella tavalla jäässä paikoin. Oli kivaa liukastella kesärenkailla. Selvisin kotiin ehjänä. Auto oli täysin lumen ja jään peittämä. Ei uskoisi ajankohtaa todeksi kun kalenteria katsoo. Suomen kesä...

   


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page