top of page

ESCAPE TO DANCE First birthday party @ Sirkus

 

Se oli tämän vuoden ensimmäiset bileet edessä. Eikä nämä bileet tuottaneet pettymystä. Erittäin hieno aloitus bilevuodelle. Tästä se ajatus taas lähtee. Sirkus paikkana toimii todella hienosti tämmöiseen isoon tapahtumaan.

 

Olen kuukauden hyppinyt himassa seinille kun ei pääse bileisiin. Manannut huonoa onnea muutaman bileen kohdalla kun ei ollut semmoisessa kunnossa että olisi päässyt bileisiin lähtemään. Kolmet bileet tuli heti vuoden alkuun missattua. Mutta sen verran on vielä järkeä päässä että terveys ennen bileitä.

 

Kyllä se tästä taas lähtee kulkemaan, auto ja minä pitkin suomea. Tervetuloa uuden vuoden tuomiin kujeisiin.

 

Tämä oli poikkeuksellinen tapaus siinä mielessä että ei keretty etkoilemaan juuri ollenkaan ennen kuin piti lähteä jo pelimestoille tekemään viimeistä silausta paikkaan. Tuo Sirkus on kyllä vaan paikkana niin hyvä ja uniikki. Saamme olla iloisia siitä että pääsemme nauttimaan iltoja täällä.

 

On hienoa että hämeenlinnassa on näinkin paljon porukkaa sisäänsä vetävä paikka. Tuo kaksi kerrosta paikassa on myös eduksi. Porukkaa mahtuu todella reilusti. Täällä pidetään massiivisen isoja ja hyviä bileitä.

 

Kello 21 aukaistiin ovet. Ovella on varmaan ollut jo pieni jono muodostelma heti alkuun siitä päätellen miten reilusti porukkaa puski sisään heti alkuun. Sinänsä outo ilmiö että porukka löysi tiensä heti alkuun paikoille eikä vasta siinä maagisena puolenyön aikoina.

 

Illan aloittavasta setistä vastasi paikallinen DJ Reino, housen maailmoissa liikuttiin, kevyesti aloitettiin. Soittaja oli kyllä niin liekeissä ja antoi myös sen näkyä dekkien takaa myös tanssivalle yleisölle. Hyvä startti illalle.

 

Odotukset iltaa kohtaan oli aika korkealla ja ne kyllä täyttyivät kevyesti. Olin jonkin verran tekemisissä Illan toisen vierailevan soittajan kanssa. Tanskan lahja musiikkimaailmalle, Daniel Kandi. Kaveri on kyllä todella rento ja hyvä tyyppi. Todella tiukasti jalat maassa kaverilla. Kävi pyörimässä porukan seassa ennen settiään ja lopussa kirjoitti ison kasan nimmareita julisteisiin joita jaettiin halukkaille. Sain itse nimmarikokoelmiin kaksi lisäystä.

 

Sen huomasi että paikalle oli tuotu rekkakuorman verran valoa ja ääntä. Paikat resonoi reilusti illan hetkinä. Soittopaikan alla oleva lava tuntui elävän omaa elämäänsä. Niin ja kyllä sitä ääntä riitti omiin tarpeisiin. Siisti arsenaali valoja ja tehosteita oli myös tarjolle tuotu. Myös Daniel huomasi tämän ja kommentoi sitä.

 

Oli paikalle saapunut VJ Move hoitamaan visuaaleja. Nättiä katseltavaa. Kaveri kärähti heti ensimmäisellä käynti kerralla irkkiin, satuin sattumalta paikalle oikeaan aikaan. Niin kenen kannalta oli? Kaveri kärähti itse teosta.

 

Kello tuli puolenyön tienoille ja porukkaa rupesi olemaan jo pieneen ruuhkaan asti mestoilla. Vaikka hillitön ruuhka ei ole kivaa niin toisaalta samalla bilettäjät tekee hyvän fiiliksen paikkaan. Että molempi parempi.

 

Escape to dance resident soittajat Nico & djani setistä kerkesin keskittymään enemmän siihen loppu puolelle. Se maistui. Tässä setissä siirryttiin sujuvasti housesta trancen maailmoihin.

 

APUA!! Satiais tanssi epidemia havaittu tapahtumassa. Pelastaako hämeenlinnaa enää mikään?

 

Kello 00, koitti aika illan toisen vierailevan soittajan. SUPER8 & TAB. Nämä kaverit osaavat asiansa, niin nautinnollista trancea että ei paljoa paremmasta väliä. Tästä setistä muutama biisibongaus. Slusnik luna – Sun uusio versio, Oceanlab – On a good day, Paul van dyk – Nothing but you, Super8 & Tab – Empire. Illan parasta tarjontaa omalle kohdalle.

 

Totuttuun tyyliin hämeenlinnassa tai missä ikinä heitä liikkuukin niin heillä on lähes  poikkeuksetta valotikkuja mukana, niin oli tänäänkin asian laita.

 

Paikalla nähty paikallinen lahja suomen musiikkimaailmaan, tietenkin Kimmo Kauppinen. Kimmo kävi morjestamassa super8 & tabia heidän setin aikana.

 

Paikalta bongattu kepeillä liikkunut bilettäjä. Myös hameessa liikkunut mies havaittu. Paikalle oli saapunut yllättäviä kasvoja joita en ole pieneen ikuisuuteen nähnyt, tiedätte varmaan keitä olette, oli todella kiva nähdä teitä. Esim. Punapukuinen lenkkeilijä joka heilui valojen kanssa tanssilattialla ja paikallisti herran helposti tanssilattialta.

 

Kiitoksia myös juttu tuokiosta oman ikäiselleni naiselle kenen kanssa juteltiin pitkä tovi bileistä. Olit kerennyt aloittamaan bileissä käymisen vuoden aikaisemmin kuin minä. Tuli mainittua myös se että rollaattorilla liikutaan vielä vanhana bileisiin. Ettei tätä voi vaan lopettaa. Varokaa joutumasta samaan vanhainkotiin kanssani jos et sattumoisin tykkää vanhan liiton saundista. Sama pauke jatkuu hamaan loppuun asti. Oli hyvä kun ruvettiin miettimään että minkä ikäisiä olivat suurin osa illan bilettäjistä silloin kun me aloitettiin bilettäminen? Varsin nuoria. Tätä en ole tarkoittanut loukatakseni ketään.

 

Kello tuli 02 tasan, Kandi dekkien taakse. Ilokseni herralta tuli sopivan erilaista trance saundia kuin mitä oli illassa tähän asti kuultu. Tämäkin herra antoi näkyä millä fiiliksellä soitetaan settiä. Voin sanoa että liekeissä oli kaveri. Yksi biisi setistä tunnistettu, armin van buuren – Burned with desire. Tämän viimeisen setin lopussa kuului tuttu juttu. We want more... Tälläkin kertaa turhaan. Siellä tuli lakipykälät vastaan. Niinkuin Kandi itsekin totesi asian.

 

Vierailevat soittajat spiikattiin sisään. Valkopukuinen enkelisiipinen ilmestys ja toinen kaveri joka on tuttu edellisestä bileestä samasta hommasta. Erään tutun tokaisu bileestä että tänään on tullut tanssittua enemmän kuin koskaan tämmöisissä (kiksu) bileissä, kertoi hardcore fani...

 

Täällä oli ja on aina ollut hyvä fiilis porukalla. Jos joku miettii seuraavan bileen kohdalla että lähdenkö vai enkö? Siinä vasta kysymys. Sanoisin pitkällä kokemuksella tämän porukan tapahtumista että et tule pettymään iltaan. Paljon foorumeilla saanut tämä ilta positiivista palautetta, eikä turhaan.  

 

Valot olivat hyvissä osaavissa käsissä. Visuaalisesti mielytti silmää.

 

Daniel Kandilla oli jonkinlainen "fani ryhmittymä" jotka eivät millään meinanneet päästää irti herrasta. Kuvia ja haleja aina vaan uudestaan ja uudestaan. Mutta onhan se hyvä että on faneja.

 

Kiitos Escape to Dance poppoo illasta, oli hieno aloitus tälle bilevuodelle. Kiitos taas kerran Nightraver houstauksesta. Tuli valvottua 24 tuntia ja sen loppuvaiheissa huomasi kyllä. Ei tunnu jaksavan enää tällä iällä samalla tavalla valvoa kuin nuorempana, on se pakko myöntää. Mutta sisulla puskettiin loppuun asti.

 

Kevään mittaan tapahtuu hämeenlinnassa enemmänkin. Laittakaa kalenteriin ylös seuraavat päivämäärät. 25.3. ja 8.4. Näistä tapahtumista tulee tietoa lähempänä ajankohtaa. Seuraava escape to dance 27.5. Älkää missatko näitä tapahtumia.

  

 

 
1 view

Comments


bottom of page