top of page

FURY 7th birthday @ Helsinki club

 

Täällä tänään vietin synttäreitäni suomen kamaralla. Todella paljon tuttuja liikkeellä. Paljon hyvää musaa. Aika pitkälle klassikkoja kuului illassa joka ei sinänsä haittaa. 3. bile synttäri viikolle. Vanha jaksaa vielä.

 

Ajokeli oli hyvä tällä kertaa verrattuna aikaisempiin reissuihin tällä viikolla. Käytiin koukkaamassa kaveri kyytiin ja pelastettiin hänet tylsältä koti-illalta. Party party! Paikalle kerkesin siinä aavistuksen ennen klo 23. Kerkesin kuulemaan Inchin setistä varmaan sen viimeisen biisin. Harmittaa kovasti, kaverin setit ovat olleet energisiä ja laadukkaita.

 

Klo 23, Sasha F, Tänään soitossa german trance & hardstyle classics. Setissä kuultu vinyylin rätinää jota enää harvemmin kuulee enää. Tykkään vinyylin rätinästä.

 

Tänä iltana havaittu paidaton poika lähes heti kun sisään pääsi. Oli hienoa että fury palasi kotiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Tykkään paikasta. Tänä iltana tarjolla pääosin klassikkoja vuosien takaa.

 

Kuuma oli heti alusta pienellä porukka määrällä. Vaihtoehto musiikkia yläkerrassa tarjosi tänä iltana housemotion yllätysvieraansa kera. DJ Noste pyöritteli hetken levyjä. House musiikki siellä soi

 

Klo 00, Galrav & Surreal, Kovaa pauketta kuten herrat yleensä soittelee. Tämä oli jo semmoinen setti että meni yli hilseen ja sietokyvyn tosin puolessavälissä settiä suurinpiirtein vasta.

 

Nyt kun on ruotsalainen bilekulttuuri tuoreessa muistissa ja pääsee heti suomessa bileisiin niin täytyy sanoa että on eroa kahden maan välillä vaikka naapureita olemme. Toisaalta yhtäläisyyksiäkin löytyy, kuten alkoholin käytössä bileissä, sitä kuluu reilusti. Siitäkö se johtuu että ruotsalaiset ovat suhteellisen mukavia bileissä? He siis juovat itsensä mukaviksi? Ei nyt sentään.

 

Puolenyön aikaan rupeaa valumaan väkeä sisään. Se on suomessa tilanne josta melkein voi tarkistaa kellon ajan. Niin nakutettu puoliyö ja porukka tulee paikalle. Kaveri hifk pelipaita päällä bongattu paikalta.

 

Klo 01, Ofreus, hard nrg classics. Nyt musiikki hidastui todella semmoiseen kohtaan että diggasin kuulemastani todella paljon. Todella hyvää settiä kuului tässä kohtaa. Parasta illassa. Vattu mitä lekaa sai kuulla!! Sukat pyöri jaloissa.

 

Klo 02, Drumhead, FINRG classics, kyllä tätäkin kelpasi kuunnella. Tämä setti jäi edellisen varjoon mutta ero oli kyllä minimaalisen pieni. Taisin tämän setin aikana osan aikaa lepuuttamassa jalkoja paikassa johon kuuli alakerran paukkeen ja yläkerran house saundin aika tasaisessa balanssissa. Aikamoinen sekameteli soppa oli kyllä.

 

Sain osakseni onnitteluja edellisenä päivänä olleen synttärin johdosta. Kaiken kruunasi kun yläkerrassa istuessani tartuttiin mikkiin ja ensin kehuttiin kovasti sitten perään kerrottiin että minulla on synttärit tänään. Mutta kiitos tästä.

 

Tänään paikalla sai huomata että paikalla oli suhteelisen paljon vanhoja partoja. Eikö nuoria enää kiinnosta hardimpi musiikki? Vai eikö heillä ole tietoa että suomessakin järjestetään laadukkaita hardi genren bileitä. Ei sitä tarvi lähteä merta edemmäs kalaan.

 

Ylhäällä oli omat bileet. Porukka tanssi ja muuten vaan nauttivat olostaan house musiikin soidessa.

 

Yllätyin kun näin ruotsin proteuksen DJ Heathenin paikalla. Hän muisti minut. Eräs tuttu nuortui ainakin 10 vuotta kun tamppasi innolla 3h putkeen. Semmoisia ihme tekoja se hyvä musiikki saa aikaan. Samaisella kaverilla oli seuraavana päivänä duunia. Paikalla nähty Monday bar reissulla tavattuja tyyppejä.

 

Olihan tiukka bile viikko. 3. bileet mahtuu tähän viikkoon. Vähän painoi jaloissa ja väsymyksenä tuo laiva reissu. Joutui poistumaan kesken illan klo 03. Sen verran rankka reissu oli tuolla laivalla. Volumet oli todella kovalla koko illan ajan. Meinasi -15db tulpat jäädä jalkoihin. Mutta tulppien kanssa ei ollut kriittistä hätää.

 

Nyt jaksaa taas tehdä innolla töitä ja kohdata arjen haasteet. Kiitos fury loistavista bileistä. Vanhennuin taas kunniakkaasti. Tuli mittariin 30v eiku 40v, joku tasakymmen se oli. En ota stressiä siitä.

 

Lahti pilaa tunnelman

 

Rave forever – since 1994

 

Lisää kuvia tapahtumasta

 

Linkki klubitus.org sivun kuviin tulee lähipäivinä

 

Linkki kehto.fi kuvagalleriaan tulee lähipäivinä

     

  2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page