top of page

CLUB EUPHORIA @ Night club Mim's Kauhajoki

 

Oli aika maakunta matkailun, pienen tauon jälkeen. Tarkoitus oli yllättää DJ Proteus, kukaan ei kertonut hänelle että olen tulossa paikalle. Onnistuin yllärissä. Ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Hyvä reissu!

 

Lähtö aamulla liikkeelle -25c pakkasessa. Voin sanoa että oli kylmä. Matka etkoilupaikkaan sujui ilman ongelmia. Samainen paikka toimi myös majoituspaikkana. Sekoimmat etkot missä olen koskaan ikinä ollut läsnä. Tämän totesin jo siinä vaiheessa kun olin ollut paikalla arviolta 15 minuuttia. Tuskin oli minuutinkaan hiljaista hetkeä koko aikana. Jutun taso... Tästä ei sitten puhuta!!

 

DJ Nette oli hieman karheena kun hänen idolinsa on tulossa käymään mestoilla lauantaina ja hän itse ei pääse olemaan paikalla! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. "Fani tapaaminen" onnistui sittenkin sunnuntaina. Neiti oli yhtä hymyä koko sen ajan kun Proteus oli paikalla. Pienen juttutuokionkin kerkesivät pitää.

 

Noista etkoista & jatkoista vielä sen verran että mielestäni olin täysijärkinen tullessani paikalle mutta en voi sanoa samaa poistueassani, ai niin, tästä ei sitten puhuta.

 

Nomic kärähti edellisiltana hardstylen soitosta. Näin tarina kertoo.

 

Pelipaikalle reilusti ennen paikan avaamista rakentelemaan ja järjestelemään paikkoja. Paikka näytti hyvältä. Puitteet on ehdottomasti kunnossa. Toivotaan että jatkoa seuraa kyseisessä paikassa.

 

Isommalla puolella aloitti soitannan Nürush. Trance saundimaailmoissa liikuttiin sen mitä kerkesi kuulemaan. Jokunen biisi bongaus. Everything but the girl – Missing, 3 drivers on vinyl – Greece 2000, Prodigy – Smack my bitch up (Joku ihan käsittämättömän kuuloinen versio), Oceanlab – On a good day, Orkidea – Beautiful, Paul van Dyk – For an angel. Ferry Corsten – Exhale. Aika helmiä biisejä etten sanoisi. Hieno aloitus illalle.

 

Pienellä puolella mentiin aika samankuuloisella saundilla, sillä erolla että oli vähän rauhallisempaa. Pienen puolen musiikkitarjonta jäi aika vähäiselle seurannalle. Kävin hetkittäin pieniä pätkiä kuuntelemassa mitä siellä soitellaan. Olisi varmaan ollut aihetta olla pidempiäkin aikoja siellä puolella.

 

Täälläkin on sama ilmiö havaittavissa että porukka ilmestyy paikalle vasta siinä puolenyön aikaan. Tuntuu olevan joka puolella suomea sama vika. Tänään tosin havaitsin klo 23.30 jo selkeesti enemmän liikettä tanssilattialla. Siis hetki ennen varmaan illan kohokohtaa, proteusta.

 

Sitten se koitti. Puoliyö, aika Proteuksen. Aloitus ei olisi voinut paljoa säväyttävämpi olla. Aloitettiin Turmion kätilöt – Verta ja lihaa biisillä. Siitä se ajatus kaiketi lähti? Biisejä en tästä setistä tämän enempää tunnistanut mutta taattua Proteus settiä tarjoiltiin tanssikansalle. Tänään setti maistui. Se ei joka kerta toteudu tämän herran seteissä, joskus menee saundi yli ymmärryksen. Yhden nurkilla kuultu setissä rammstein biisin kuuloista matskua.

 

Tunnin kohdalla mopo on karata rotkoon musiikin puolesta. Mutta pysyy juuri ja juuri musiikillisen ymmärryksen rajoissa. Tuntuu tämän Proteuksen setti maistuvan tanssivalle yleisölle. Yksi asiakkaista ei näyttänyt "meidän porukalta" mutta toivotaan että tykkäsi kuulemastaan.

 

Oli pariin otteeseen ongelmia sähkön kanssa mutta ne viat saatiin nopeasti selätettyä.

 

Huomasi kyllä että Proteuksen takia tänne oli porukka aika pitkälle tullut. Koko Proteuksen setin ajan oli tanssilattialla eniten väkeä koko illan aikana. Eikä muut soittajat huonoa saundia soittaneet mutta se näkyi tanssilattialla. Proteuksen setin jälkeen tanssilattialla kävi kato.

 

Nimmareita oli pyydelty heti ovella. Tämmöistä vastaanottoa ei varmaan joka keikalla herran kohtaa.

 

Kello 00.20 bongattu ensimmäinen paidaton poika. Tällä kertaa tämän suorituksen teki eräs tuttu. Valotikkuja oli myös liikkeellä. Kiitos siitä järjestävän porukan. Niillä saa mukavasti ilmettä tapahtumaan. Illassa kuultu uusioversio baby D – Let me be your fantasy klassikosta.

 

Eräs tuttu totesi kahden oluen jälkeen että nyt ketuttaa pahasti. Olotila oli semmoinen että sen poistoon menisi liikaa rahaa niin hän siirtyi energiajuomaan ja pääsi fiilikseen. Kiitteli valintaansa aamusella.

 

Isomman puolen viimeinen setti vuoroon. Nomic LIVE b2b SuzuS. Pelkäsin että täältä tulee semmoista saundia että menee yli ymmärryksen mutta ei tänään. Tämäkin setti pysyi mun musiikkimaun rajoissa. Paljon tuttuja biisejä jotka tuntee mutta ei osaa nimetä. Muutama tunnistettu biisi. Prodigy – Voodoo people versiointi. Alek Szahala – Nukkumatti (joka oli varmaan tarkoitettu viimeiseksi biisiksi mutta kello teki temput) Niin, tästä ei sitten puhuta. Viimeinen biisi oli sitten rammsteinia. Arvoisensa lopetus iltaan.

 

Paikalliset naiset olivat kauniita. Esitanssijat pääsee kategoriaan HOT. Ravintolapäälliikkö pääsee myös samaan kategoriaan. Kaunein ravintolapäällikkö kautta historian koskaan. Todella nätti nainen.

 

Pienellä puolella oli hetkittäin porukkaa tanssimassa. Ei se väärin ole, ihan hyvää tarjontaa siellä oli mitä kävin pyörähtämässä siinä.

 

Ilta oli omalta kohdalta onnistunut, musiikki oli kautta linjan hyvää. Mesta näytti todella hyvältä. Mitä tuohon illan onnistumiseen tulee kaikilla ei mennyt ihan putkeen...

 

Aamulla kun heräsin niin viiden tähden hotellissa Myrkyssä oli täysi tohina päällä. Eräs myönsi olevansa lepakko ulkonäkönsä puolesta. Siinä samassa sama kaveri nimettiin flunssaksi. Nyt on flunssa saanut fyysisen/näkyvän olomuodon. Tiedät varmaan kuka olet. Tästä ei sitten puhuta.

 

Perjantain tuoli fetissi muuttui lauantaina sohva fetissiin... Tästä ei sitten puhuta.

 

Ehkä parhaiten jäi reissusta mieleen tapaus kun fani tapasi idolinsa.

 

Paluumatka suurimmalta osalta meni eläinrääkkäyksen piikkiin. Mulle pakkosyötettiin Hardstylea, lähipiiri tietää mitä olen siitä mieltä. Tästä ei sitten puhuta.

 

Kuullostaa oudolta kun toteaa tässä vaiheessa että onneksi ei tullut lähdettyä perjantaina bileisiin niinkuin alunperin piti. Olisin ollut kyllä niin poikki ettei mikään olisi onnistunut muutamaan päivään.

 

Kyllä silti olen sitä mieltä että reissu kannatti. Jopa siinä määrin että tulen mielelläni toisenkin kerran mestoille.

 

Kiitos kuljetuspalvelu T. Riekkola palveluista. Gasthaus Myrkky (vastaa vähintään ***** hotellia). Etkoilu ja jatko seura. Yhteisellä päätöksellä what happens in Myrkky, stay in Myrkky. Tästä ei sitten puhuta. Kiitos bilepaikalle sapuskasta joka oli todella hyvää. Kiitos järjestävälle taholle isosti. Kiitokset juttutuokioista uusille ja vanhoille tuttavuuksille.

 

Niin ja Harri kiitos tietyistä sanoista tietyllä hetkellä, arvostan niitä korkealle. En ole osannut itsekään ajatella asiaa tuolta kantilta. Sulla oli siinä vissi pointti. Täytyy kyllä itssekin allekirjoittaa sanomisesi. Kiitos!

 

Kerrankin sain sut Harri yllättyneeksi. Taisi tulla vähän puun takaa kun lahti oli pilaamassa tunnelmaa? Sun ilme oli näkemisen arvoinen kun tulit ovesta sisään ja näit lahti edustuksen. Onneksi salaisuus piti loppuun asti. Pieniä käytännön killereitä.

 

Niin, valoitan vähän asian taustoja. Harri (Proteus) oli autuaan tietämätön että allekirjoittanut on paikalle tulossa. Harrille sanotaan että mene tonne backstagelle ja ensimmäinen kun ovesta tulee sisään niin salama räpsähtää ja kuuluu kevyt huuto että MORO!!! Harri oli hitusen yllättynyt tuosta. Että olen erittäin tyytyväinen että tämä pieni killeri onnistui nappiin. 

  

 

 

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page