top of page

1st YEAR OF TOTAL CLUB EUPHORIA @ Night club Ansa Laihia

 

Löysin itseni pohjanmaalta jälleen kerran. Tästä alkaa pääsiäisen bileputki. Etappi 1/3. Juhlittiin yhten vuoden ikään päässyttä club euphoriaa. Vähän jännitystlä matkaan kun hirvi hölkkäsi puskista tielle eteen, muutamasta metristä kiinni ettei olisi kolissut. Alle 24h ja lähes 1000km mittariin.

 

Onhan tämän talven roudan jäljiltä muuttunut valtatie 12 hämeenlinnan liittymän jälkeen varsinaiseksi iskarien testiradaksi. Ihan mahdottomaan kuntoon on jäänyt talven jäljiltä. Eiköhän tuo tasoitu tuosta kun routa häviää.

 

Oli outo vika iskenyt bensa-automaattien järjestelmiin, kortilla ei saanut bensaa ei lahdesta eikä myöhemmin matkalla toisella puolella suomea. Käteinen onneksi kelpasi automaattiin. Ettei matka loppunut kesken kaiken. Mutta perille päästiin.

 

Hämeenkyrön kohdalla vasta havaittu ensimmäinen pääsiäisruuhka. Tällä kertaa oli mukana myös kebab aterian loppuja. Tällä kertaa edellisestä kerrasta viisastuneena ruokajiuomana oli vettä maidon sijaan.

 

Vähän hämeenkyrön jälkeen oli poliisi puskassa tutkan kanssa, meidän autokunnalle heillä ei ollut asiaa. Muutenkin on tuolla seudulla huomannut että on aika tiukkaan miinoitettu kameratolpilla. Laihialle on ilmestynyt liikennevalot sitten viime käynnin tai on vaan niin kauan aikaa ettei muista enää.

 

Ajettiin ohi laihialta vaasaan jossa oli majapaikka kaverin puolesta. Siellä ei kauaa kerennyt etkoilemaan kun piti jo lähteä liikkeelle pelimestoille. Paikalle päästiin ja heti siinä ulkona oli tuttuja.

 

Tällä kertaa pohjanmaalla yllätettiin DJ Neon. Minun tulosta paikalle ei oltu puhuttu mitään. Kerran lipsautettu vahingossa mutta Neon ei ollut tarttunut siihen. Ilme oli aika yllättynyt kun näki mut paikalla. Siinä juteltiin kuulumiset luonnollisesti.

 

Tuli klo 23 ja bileet alkoi. Jush ja house saundia alkuun. Hyvää poljentoa, ei biisi bongauksia tästä setistä.

 

Klo 00 Tony Puerto dekkien taakse. Individual joutui perumaan tulonsa paikalle ja sen takia setti ei ole B2B. Mutta hyvältä tämä kuullostaa näinkin. Ei auta kuin odottaa vierailevan staran tuloa paikalle toisen kerran. Setti muuttui omaan korvaan astetta menevämmäksi. Teknompaa saundia myös. Setissä kuultu Slusnik luna – Sun uusio versio.

 

Porukkaa olisi mahtunut enemmänki paikalle. Mitä kuuli viime kerroilla olleita ihmismääriä. Ehkä tämä pääsiäinen vähän sekoitti kuvioita. Yksi nainen jaksoi tanssia antaumuksella pitkään. Itselle tuntemattoman ei paikkakuntalaisen naisen kanssa käytiin luovaa keskustelua hetken aikaa illan tapahtumasta ja sen kiemuroista. Toivottavasti asia edes hieman selveni... Paikassa puitteet tapahtumaa varten.oli todella kohdallaan.

 

Ensimmäistä kertaa laihian yöelämässä. Samoissa tiloissa tai ainakin kuuloetäisyyden päässä oli karaoke laulu paikka. Kuului pöytään vaimeaa laulua. Paikalla oli myös vanhempaa edustusta paikalla joka ei selvästikään ollut kohderyhmää tämän illan tapahtumaa silmälläpitäen. Mutta hauskaa heilläkin näytti olevan, sehän riittää.

 

Klo 01.10 noin suurinpiirtein suomen aikaa vuoroon Neon. Alkuun introna Terminator theme. Tanssilattia heräsi eloon tämän setin alettua. Tämä setti kuullosti omaan korvaan siedettävältä lähes koko ajan. Ei ollut semmoista settiä mitä olen kaverilta tottunut kuulemaan. Niin kuin soittaja itse asian ilmoitti, tämä oli pelkkää lämmittelyä. Osui ja upposi tähän kohtaan viimeistä varttia lukuunottamatta.

 

Neon oli dekkien takana oma itsensä. Liikkkuvaa laatua, etten sanoisi, eloisa ilopilleri... Ei kovin montaa hetkeä paikallaan. Tämän setin aikana kävi pari naisihmistä kyselemässä biisitoivetta, tänä iltana toiveita ei valitettavasti pystymyt toteuttamaan. Teema ilta. Täällä porukka tulee mestoille kello 01 pintaan, ainakin tänä iltana.

 

Klo 02.30 vuoroon viimeinen soittaja, SuzuS. Aina kun kaveri on soittamassa niin tuntuu tapahtuvan jotain spesiaalia. Niin kävi myös tänä iltana. Intron lauloi Nette. Jälleen yksi äiti tytär suoritus. Tässä setissä soitettiin semmoista hardstyleä että tässä kohtaa meni yli hilseen usean kymmenen senttiä.

 

Sopivan väsynyt olin jo tässä vaiheessa iltaa ja seuraavana päivänä odotti paikalliset bileet jotka alkoi aikaisessa vaiheessa iltaa. Oli pakko nukkua ja varata matkaan aikaa. Paluumatkalla olikin sitten tapahtumaa koko rahan edestä. Läheltä piti hirven kanssa. Kahvihetki tampereella ja muuta kivaa.

 

Paluumatkalla tuli pysähdyttyä tampereella kahvin merkeissä. Saatiin seuraan myös paikallinen kaveri. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Kiitoksia kahviseurasta!

 

Lahdessa oli vielä tapahtumia, poliisi oli täälläkin tutkan kanssa kaupunkialueella mutta ei tarvinnut nytkään pysähtyä kohdalle. EI jäänyt kuin pari tuntia bileen alkuun jossa soitin aloitus setin. Mutta kerkesin paikalle. Kiirettä pitää koko pääsiäisen ajan.

 

Kiitoksia järjestävälle taholle kaikesta. Vaasan suuntaan Sparffolle majoituksesta ja houstauksesta.

 

Lahti pilaa tunnelman

 

Rave forever – since 1994

 

Lisää kuvia tapahtumasta

 

 

  

 

 
1 view

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page