top of page

XPERIENCE NIGHTS pres. HARDGRESSIVE @ Disco Glow

 

Komas kerta toden sanoo vai miten se meni? Harmi kun lupaavan kuuloiset etkot hienossa ulkoilmassa peruuntui viime hetkessä mutta syy oli enemmän kuin aiheellinen ja pätevä. Toipilaalle pikaista paranemista...

 

Olisi ollut niin hienoa etkoilla auringon alla ja siitä siirtyä sisätiloihin. Mutta nyt ei ollut onni myöten että jäämme odottamaan näitä varmasti hienoja etkoiluja toiseen kertaan. Vähän jälkeen klo 21 saavuin paikalle.

 

Regina led oli soittamassa. Ensimmäistä keikkaansa ikinä. Eikä soitossa mitään vikaa ollut, todella taidokasta soittoa. On omaksuttu asiat nopeasti ja hyvin. Hyvää saundia ja ajankohtaan sopivaa myös. Biisejäkin tunnistettiin. Fatboy slim – Star69, Toinen biisin nimi on ihan hilkulla mutta ei nyt tähän kohtaan saatu ulos.

 

Ulkona on todella lämmin ja hieno ilma, joten mietin että mahtaako väkeä tulla paikalle? Terassi varmaan houkuttaa istumaan mahdollisimman pitkään siellä ulkosalla. Mutta kyllä me saatiin sen verran väkeä paikalle että saatiin bileet aikaan.

 

Cobalt, meidän vanha konkari raotti salaisuuden verhoa settinsä suhteen. Tänään setti soitetaan kokonaan vinyyliltä. Arviolta kahdeksaan vuoteen ei oltu levypakkiin kajottu ennen tätä iltaa. Tuorein levy vuodelta 2002. Nukleuz labelin tuotantoa koko setti, keskittyen siniseen ja purppuran värisiin levyihin. Että odotan innolla tätä!!!

 

Kalkkiviivoilla yksi dj joutui perumaan tulonsa soittamaan kun oli jumissa mailla vierahilla. Mutta nopealla aikataululla saimme pätevän "vara" soittajan. Ei enempää eikä vähempää kuin oman kylän poika ZoneX.

 

Ajankohtaan ja keliin nähden omasta mielestä porukkaa oli löytänyt mestoille ihan mukavan oloisesti.

 

Meidän toipilas soittamaan, Alextom, kuten aiemmin oli vähän paljastanut settinsä soundipuolta niin sen suhteen ei tuottanut pettymystä tämä. Hyvän kuuloista melodista ja samalla massiivista trance saundia. Me likes!

 

Klo 22.45 näin ensimmäistä kertaa tanssilattialla liikettä. Taisi olla sama porukka joka piti omaa kivaa pöydässä?

 

Tiedä sitten oliko kenen mielestä hyvä vai huono että sai seurata jalkapalloa screenilta. Tuntui jonkinverran kiinnostavan porukkaa tuo jalkapallo.

 

Soittopöydän taakse ZoneX. Vähän rankempaa trance saundia kehiin jota vähän loivennettiin setin aikana hitaampaan suuntaan. Oli kyllä niin herran näköinen setti kuin vain voi olla. Niin taidokasta ja hyvän kuuloista. Yhdessä biisissä oli pakko olla underworldin laulaja vokaaleissa, niin samalta ääni kuulosti.

 

Illan yllätys titteli menee naiselle joka tuli ihan puskista kohdalle ja heitti että oli bongannut mut netistä että olen täällä. Edellisestä tietoisesta näkemisestä on varmaan 15 vuotta, ellei jopa vähän pidempikin aika. Niin se maailma on pieni.

 

Porukka ei liikoja viihtynyt tanssimassa vaikka soitetun musiikin puolesta olisi odottanut että olisi ollut koko ajan porukkaa lattialla. Tiukkaa saundia. ZoneXin setin aikana taisi tulla viereisen pöytä seurueen mielibiisi soittoon siitä reagoinnista päätellen. Samaisessa setissä tuli biisi joka etäisesti muistutti Robert Miles – Children biisiä, oli lainattu "vähän" pohjia biisistä. Mutta sen verran tyylikkäästi ettei itseäni haitannut moinen.

 

Puolenyön maagiseen aikaan oli tullut jo porukkaa mukavasti lisää. Futiksessa aika riipaisevan jännät rankkarit.

 

Cobalt kertoi ennen settiään että mitä lähemmäs se tuli niin jännitys kasvoi sietämättömäksi. Ei ollut herra hetkeen vinyyliä pyöritellyt. Pieni rohkaisuryyppy ja eikun soittamaan. Ehdottomasti illan parasta saundia. Klassikoita isolla Klla. Niinkuin Nukleuz sen vaan osaa. Vinyylin taikaa, hyppivätlevyt.com...

 

Praga Khan – Injected with a poison sai vanhan mielen lämpenemään. Tanssilattia reagoi vanhaan hardhouse saundiin varsin villisti. Sitten tulikin aika illan leka tittelin. Tänään se jakaantuu kahdelle biisille tasapuolisesti. Underworld – Born slippy & Westbam – Celebration generation ja jos ei korva pahasti valehdellut niin taisi olla herran oma remix ko biisistä. Siinä oli illan lekat!!

 

Porukkaa oli todella reilusti tänään paikalla. Olisiko porukka viimein löytänyt tämän bilekonseptin ja ottanut sen omakseen. Todenneet saman minkä olen jo ekasta kerrasta lähtien tiennyt. Omalla kohdalla tämä toimii. Mahdollinen seuraava kerta varmaan kertoo suuntaa.

 

Sitten vuoroon illan viimeinen setti, hardstyle mafia. Tämä meni pari piirua yli hilseen ja oli pakko poistua takavasemmalle valmistautumaan seuraavan päivän haasteisiin. Tänä viikonloppuna liikuttiin bileestä bileeseen.

 

Tästä illasta jäi hyvä fiilis. Ainoa mikä isosti harmitti oli etkojen peruuntuminen kalkkiviivoilla. Mutta tilanteen mukaan, ensi kerralla sitten uudestaan paremmalla onnella.

 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page