top of page

UNDERGROUND CLINIC @ Playground helsinki 09.04.2009

 

Ensimmäistä kertaa ug klinikalla hoidossa. Paikalle saavuttiin erinäisten suunnitellulta reitiltä  poikkeamisten jälkeen about 22.30 tienoilla. Paul Easy oli dekkien takana soittamassa. Tasaista teknoa. Joku irvileuka saattaisi sanoa että dj soitti yhden pirun pitkän biisin. Jota en sentään itse allekirjoita.

 

Paikassa olin myös ekaa kertaa. Tuli jotenkin etäisesti mieleen lahdesta kaksi etäisesti samankaltaisia paikkaa. Ekana jotenkin jo edesmennyt nuutti. Toisena torvi. Nuutti tulee mieleen kun mennään alakertaan ja paikassa on runsaasti savua. Semmoinen hämyinen olemus. Hyvällä tavalla. Tämä paikka on nuuttia isompi mutta jotenkin fiilis oli kuin olisi ajassa menty taaksepäin nuutin aikoihin. Torvi tulee mieleen porukasta joka oli paikalla. Erilaista kuin yleensä bileissä näkee. 

 

Coma jatkoi siitä mihin Paul Easy jäi. Laadukasta settiä häneltäkin. Pojat heitti hyvän alustuksen illan ulkomaan vieraalle.

 

Tomcraft sitten dekkien taakse. Odotetuin hetki ehkä koko iltana. Herra saapui reilu 30 min ennen settinsä alkua paikalle. Kun näin kaverin tulevan niin oli pakko singahtaa nimmarin metsästykseen. Sain nimmarit sinkkuun. Jälleen yhdet nimmarit lisää kokoelmiini. Heti ensi hetkistä huomasi kyllä että soittaja vaihtui. Huomattavasti rankempaa soundia soitti kuin illan aikaisemmat soittajat. Tämä kaveri putsasi pöydän. Yhden biisin tunnistin tässä setissä ja samalla koko illan aikana. Fatboy slim – Rockafella skank. Versio oli ”hieman” muuteltu Fatboy slimin versiosta.

 

Vajaan tunnin verran kerkesin fiilistelemään herran settiä kun väsymys iski niin pahasti että oli pakko lähteä kotimatkalle kun ollaan away from home. Kun vielä pysyi silmät auki. Tämä ilta oli poikkeus siinä että yleensä bileissä törmää tuttuihin enemmän kuin täällä tänään. Paul Easy oli oikeastaan ainoa kenet tunsin oman seurueen ulkopuolelta. Eipä tuo menoa haitannut. Musiikki toimi koko illan. Oli kivaa vaihtelua tämmöinen tarjonta.

 

Puolen yön tienoilla oli rohkeimmat uskaltautunut jo tanssilattialle asti. Siitä hetkestä eteenpäin väkeä oli lattialla sopivan väljästi. Oli tilaa heilua.

 

Paikka oli kyllä niin sopiva tarkoitukseensa tänä iltana kuin vain voi olla. Tämmöinen luolamainen, hämyinen, kohtuullisen kokoinen paikkana. Kevyt sokkelo oli kyllä. En ihmettelisi yhtään jos joku tulisi kysymään tietä ulos kun kertoo samalla seikkailleensa siellä useamman päivän.

 

Samaisessa paikassa olisi ollut laadukkaat aamu jatkot. Väsymys tuli ennen sitä. Olisi ollut kiva morjestaa Leamaa ja fiilistellä kaverin setin. Kaksi settiä olen kuullut ja kumpikaan ei jättänyt kylmäksi.

 

Niin seuraava kysymys on sitten miksi olin täällä bileissä enkä toisessa jossa Leama soitti illalla? Se oli tiukkaa vääntöä ja tällä erää Tomcraft vei voiton. En ollut kuullut Tomcfaftia aikasemmin.

 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page