top of page

The Ultimate Sound Part III @ Kotka

 

Oli pitkä tauko bileissä käymisessä, kolme viikonloppua ettei ollut mitään ohjelmassa. Olin tulla hulluksi... Mutta sen hiljaisuuden päätti sitten bileet Kotkassa. Yhdet bileet missasin tässä välissä ja sain kyllä kuulla siitä. Ekaa kertaa kotkassa näissä merkeissä. Pienten meistä riippumattomien juttujen takia lopulta löysimme perille, paikka oli ”hieman” jemmassa. Mutta perille löydettiin. Näin lahti pääsi pilaamaan tunnelmaa...  

 

Boggy-B oli dekkien takana kun saavuimme paikalle joskus 21.30 tienoilla. Guru Josh kasari klassikko infinity jäi mieleen tästä setistä. Niin ja Fedde Le Grand - Put your hands up for detroit. Kiva pehmeä aloitus bileelle.

 

Ensimmäinen ”alien” Etana mies, ZoneX hyppäsi dekkien taakse. Muutama ensimmäinen raita oli jotenkin poikkeavaa kaverin soittotyylistä. Mutta parin biisin jälkeen sieltä tulikin jo tutumman kuuloista trance soundia. Tässä vaiheessa väki löysi tiensä tanssilattialle. Varsin menevää soundia kaveri tarjosi kehiin. Omaan makuun paras setti mitä paikalla olin ja kuulin. Yhtään kotiinpäin vetämättä.

 

E – 524, johdatti meidät psyken maailmaan, Tanssilattialla riitti väkeä tämänkin setin aikana. Ihan kivaa soundia.

 

Troll Scientist, Illan live veto. Psykeä tämäkin, toisella kaverilla oli varsin onnistunut naamiointi päällä. Loppusetin aikana oli naamio hävinnyt. Mutta sehän ei tahtia haitannut. Nämä kaverit heiluivat lavalla koko rahan edestä. Hyvää soundia tämäkin.

 

Puistokemisti siirtyi dekkian taakse, Kolmas setti psykeä, Tätä settiä ei kauaa kerennyt fiilistelemään kun tuli meidän aika lähteä pitkälle kotimatkalle. Viimeinen setti jäi kuulematta kun tuo kotimatka oli pitkän puoleinen. Kotiin oli mukava päästä nukkumaan.

 

Tämä oli ensimmäinen bilereissu Kotkaan. Paikka oli toimiva tarkoitukseensa. Porukkaa oli paikalla sopivasti, ei totaaliseen tungokseen asti. Valoihin oli panostettu. Kun saavuimme paikalle saimme pudottavan kommentin, mutta homma toimi. Kiitoksia järjestäjille järjestelyistä, oli ensiluokkaista. Jokunen tuttukin oli paikalla. Kaikkinensa kiva reissu, tulen varmasti toisenkin kerran mahdollisuuden tullessa. 

 

1 view

Comments


bottom of page