top of page

SUPERCHARGED vs FURY @ Disco glow

 

Illan lineup oli aika rankan musiikin ystäville nannaa. Paikka oli sitten viime kerrasta vaihtanut nimeä ja remonttia oli myös tehty. Odotus arvoissa oli onnistunut ilta niinkuin aikasemmatkin ovat olleet.

 

Oli paikka tosiaan muuttunut nimen vaihdoksen myötä jonkin verran. DJ soittopaikka oli muuttanut paikkaa ja muutama muukin paikka oli muuttunut. Näytti siltä että oli tehty sen verran reilun kokoinen tila mihin mahtuu varmaan bändinkin kamat hienosti. Kokonaisuus näytti hyvältä. Tulin paikalle jonkin verran klo 22 jälkeen. Porukkaa oli alusta lähtien hyvin paikalla. Tänään tarjolla hyvää musiikkia, hyviä visuaaleja, savua ja saippuakuplia...

 

Substnanced LIVE oli ensimmäisenä tarjolla. Tämä setti kuullosti sopivan nopealta ettei mennyt on sietokyvyn yli. Tämä setti meni aika pitkälle sosialisoidessa.

 

Surreal, hyvä intro biisi, kun se pärähti soimaan odotin että tästä biisistä olisi tehty hardi versio mutta oli varmaan tarkoitettu ainoastaan intro tarkoitukseen. Niin biisi oli black eyed peas – I got a feeling... ...I got a feeling, that's gotta be a good night. Näin oli! Omaan korvaan tämä setti oli aavistuksen hitaampi kuin aloitussetti oli. Muutama biisibongaus, hold that sucker down, jotain the verve – bitter sweet symphony kuuloista. Uusio versio biisistä tai sitten oli lainattu pätkiä. Ilokseni sain todeta että tämäkin setti pysyi oman mauan rajoissa.

 

Jayvee b2b Galrav, Sama hyväksi illassa havaittu soittolinja jatkuu. Ei karannut tämäkään setti pois musiikillisesta sietokyvystä. Hyvän kuuloista settiä. Tähän settiin oli piilotettu illan kovin leka. Tuli aika puun takaa se biisi mutta toimii! RMB – Spring. Tosin biisin lopetus ei ollut tämän biisin arvolle sopivaa mutta sillekin varmaan löytyy järkiperäinen selitys miksi näin toimittiin. Eikä tämä bad ass biisikään kauas jäänyt illan leka tittelistä. Oldskool vaan jyrää omalla kohdalla.

 

Carbon based live, tanssilattian täytyttyä heti herrojen setin alusta päättelin että monen illan kohokohta on edessä. Kyselin siinä illan mittaan herroilta että onko soittokunto jo saavutettu ja sanoivat että ei ihan vielä mutta luvattiin että se saavutetaan. Sen verran ettei jännitä ja kädet sheikkaa liikaa. Teemun spiikeistä päätellen soittokunto on löytynyt!

 

Setissä vinyylin vingutusta. Teemulta kyllä pääsi tämän vuoden parhaat spiikit. Niin ja tämä ei ollut eka kerta kun herrojen liveä kuulen. Muutama spiikki mitä muistaa Teemun suusta. Me tultiin tosta sadan metrin päästä. Hyvin jäi myös mieleen lopun "kunnioitus" rap biisille. Ei mennä sen tarkempiin yksityiskohtiin, mutta repeilin. Mikä boogie?

 

VJ Move visuaaleineen oli kyllä tänäkin iltana enemmän kuin kohdallaan. Uusin aluevaltaus oli että wed kameralla laittoi live kuvaa screenille aika reilusti muokattuna, eli ei saanut mitenkään selvää kuka visuaaleissa liikkui, sen verran tehokkaasti "sotkettu". Kaverilla oli niin tehokkaasti jemmattu paikka mistä hoiti duuninsa että ihmettelin alkuun että onko kaveri ollenkaan edes paikalla. Kyllä oli. Erittäin hyvä että näin, ilman kaverin visuaaleja ei olisi screeneillä ollut niin laadukasta tavaraa kuin nyt oli. Kaveri osaa asiansa.

 

Tämä bile kerää maagisella tavalla porukka pidemmältä matkalta. Tänä iltana tuttuja tampereelta, helsingistä ja turun seudulta. Toisaalta en ihmettele miksi tänne tullaan pitkänkin matkan takaa, bileen laatu. Kokonaisuus toimii niin hyvin sanoisin. Siitä propsit täältä järjestäjille että jaksatte. Keep it going...

 

Bongattu tanssiva tarjoilija ja kaveri kuka on saapunut paikalle keppien kanssa.

 

J7 b2b Swoosh, Alkuun psyke saundia joka loppui kun mopo karkasi rotkoon ja vaihtui hardi saundin paukutukseen. Loppu setissä kuului joitain psyke vaikutteita biiseissä. Tätäkin settiä jorattiin antaumuksella. Varsinkin koleran tanssi muuvit oli illan vaikuttavimmat. Tämän setin aikana volumen taso taisi olla hitusen kovalla, mitä tuttujen tulpattomien tuttujen kommentteja kuunteli. Itsellä meinasi tulppien vaimennus loppua mutta ei vielä ollut häiritsevän kova omalle kohdalle.

 

Jälleen kerran laadukasta toimintaa järjestäjältä. Hyvä kokonaisuus. Tuli sosialisoitua reilusti. Ehkä ensi kerralla saisimme Jayveelta kuulla sitä tuttua hardhouse saundia koska sitä kuulee liian harvoin. Se on aina piristysruiske iltaan. Niin ja ilta päättyi sitten tutusti palohälytykseen. Pelastuslaitoksen edustus oli paikalla poistuessa. Ensi kertaa odotellessa...

 

Virkavalta oli hyvin edustettuna "kriittisissä paikoissa" keskustassa joissa tuppaa tappeluita syntymään, toivotaan että tällä olisi ennalta ehkäisevä vaikutus pitkässä juoksussa. Kunhan vaan puuttuisivat vain tappeluihin yms eikä kerää porukkaa mäelle syyttä.

    


1 view

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page