top of page

SUPERCHARGED @ Disco Glow

 

Paikalle pian klo 22 jälkeen "ajoissa". Odotusarvoissa laadukasta musiikkitarjontaa ja porukkaa reilusti paikalla niinkuin on ollut tapana. Sitä saa mitä tilaa. Aivan loistava ilta. Ensimmäinen ulkomaan artisti supercharged historiassa.

 

Jace sai kunnian aloittaa soiton. Housen kiemuroiden kautta siirryttiin trancen maailmoihin. Tykkäsin kovasti tästä soitosta. Muutama kova leka tuli bongattua, pääosin uusioversioina. Push – Universal nation, Super8 & Tab – Helsinki scorchin', Mory Kante – Yeke yeke. Yksi biisi kuullosti todella tutulta trance lekalta mutta ei saanut biisin nimeä mieleen.

 

Yllätyin siitä mihin tahtiin tuli väkeä sisään heti alkuun. Sinänsä viisas teko tänä iltana. Varmisti näin sisäänpääsyn. Paikka oli täynnä ja klo 02 aikaan vielä oli rappusten alapäähän asti jonoa. Tämä on uusi ilmiö lahdessa että väki löytää heti alussa paikalle tämmöisissä määrin. Samoin se että tanssilattialla oli heti alusta lähtien porukkaa.

 

Mihin lahti on oikein menossa? Parempaan suuntaan minun silmissä. Se on hyvä että lahdessa tapahtuu konemusiikin parissa. Että on tapahtumia missä tutustua aiheeseen. Ennen kaikkea tulla uudestaan. Rakastua musiikkiin. Käydä toisessa kaupungissa bileissä. Itse paljon kiertäneenä voin sanoa että se on kivaa käydä uusia kuvioita haistelemassa. Valotikkujakin tuli nähtyä joka on yleisesti ollut vahvasti hämeenlinnalaisten juttu. Valotikkuja mahtuu lahden yöelämään huomattavasti enemmän kuin nyt niitä käytetään. Ihan rohkeasti vaan niiden tikkujen kanssa bileisiin.

 

Hyvin kuvaa tilannetta, kaveri kävi ulkona, oli lyhyen ajan pois paikalta niin hän joutui jonottamaan 45 minuuttia että pääsi uudestaan sisään. Tämä kertoo tapahtuman suosiosta. Laadukasta toimintaa, hyviä soittajia, sana levinnyt puskaradiossa niin siinä eväät tämmöiseen täydelliseen iltaan.

 

Pyörätuolissa kaveri saapunut paikalle, propsit siitä. Ravintolalle että se on yleensä mahdollista ja kaverille että lähtee juhlimaan. Toivottavasti käytös on ollut kunnioittavaa.

 

Klo 23.30 ja Nebula Meltdown vuoroon. Goa trancea kehiin. En muista kuulleeni hyvinkään pitkään aikaan jos liene koskaan tämmöistä saundia lahdessa. Tai en ole ollut paikalla kun tarjontaa on ollut. Hyvää saundia tämäkin. Sanoisin että harvinaista herkkua.

 

Klo 00.30 vuoroon Jayvee b2b Swoosh. Tässä vaiheessa iltaa siirryttiin rankemman saundin pariin. Tämän setin aikana koin ahaa elämyksen. Nyt tuli semmoinen "lahti fiilis" bileessä. Soittajat oli täysin liekeissä kuten täyden puoleinen tanssilattia myös.

 

Puolenyön aikaan saatiin savua ulos laitteesta, oli pieniä ongelmia laitteen kanssa mutta tämmöistä tämä tekniikan kanssa toimiminen on. Joskus käy näin.

 

Porukkaa havaittu helsingin seudulta yleisesti, riihimäki, hyvinkää. Helsingin seutu oli reilummin edustettuna. Eräs synttärisankari sai osakseen pienen källin. Hänelle kerrottiin että olivat menossa helsinkiin house bileisiin. Hänelle taisi selvitä tuossa moottoritiellä vasta erään ison maamerkin kohdalla että ollaan menossa lahteen eikä helsinkiin. Tämä maamerkki lienee suomen suurin olutt tölkki. Sankarin musiikkimakua tuntien tämä lahteen tulo saattoi olla ihan mieluisa yllätys. Oli paikalta bongattu myös eksynyt seilori ulapalla helsingin suunnalta.

 

Proteus oli ottanut faijan mukaan bileisiin. Kärtsy Hatakka kävi myös morjestamassa Proteusta setin aikana. Jäivät paikalle katsastamaan paikan menoa ja fiilistä.

 

Eräs tuttu joka pohti tullakko vai eikö tulla paikalle tuli lopulta pitkän tauon jälkeen bileisiin. Mellu, väittäisin että teit viisaan päätöksen illan viettopaikan suhteen. Oli kiva nähdä pitkän tauon jälkeen. Saa käydä useammin bileissä näyttämässä että olet täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Niin että laitahan korvan taakse.

 

Klo 01.30 J7 b2b Heathen. Hardi saundi jatkui. Tässä setissä oli kyllä yksi biisi joka jäi negatiivisesti mieleen. Age of love biisistä kuulin semmoisen version joka ei mun mielestä tehnyt kunniaa originaalille. Heathen, ruotsista saapui meidän iloksemme. Hän oli kautta Superchargedin historian ensimmäinen ulkomaan vahvistus. Heathen on nimetty tittelillä "ruotsin proteus".

 

Kauhea vitsaus jatkaa leviämistään lahteen, satiaistanssia bongattu jälleen lahden seudulla. Etten olisi tuonut sitä mukanani hämeenlinnasta jossa tämä on jo epidemian tasoinen ongelma. Paidaton poika havaittu myös.

 

Sitkeä huhu väittää että hämeelinnasta olisi ollut edustusta paikalla. Huhun alkuun saanut henkilö on tosin saattanut nähdä väärinkin. Tämä jäänee mysteeriksi.

 

VJ Move vastasi tänään visuaaleista. Kärähti taas irkkaamisesta "työ aikana".

 

Klo 02.30 Proteus. Hardia häneltäkin. Soittopaikka oli jäädä vähän pieneksi kun seurasi Harrin liikkumista dekkien takana. Vanhimmat muistot herrasta on lahdesta 2000 luvun alkua ja legendaarinen high hill house ja storm. Silloin katselin djtä joka heilui soittimien takana koko setin ajan.

 

Väsymys vei ennen aikojaan pois tänä iltana. Ei tosin vasta kuin siinä klo 03 pintaan.

 

Jään odottamaan innolla seuraavaa tapahtumaa. Mitä he keksivät meille heittää kehiin?

 

 

 
1 view

コメント


bottom of page