top of page

SUPERCHARGED @ Coyote club

 

Pääsiäisen bileputken etappi 2. Ennakkoon hyvät fiilikset illasta, kuulee pitkästä aikaa Antonin setin. Tänään en näyttänyt liian väsyneeltä onneksi. Mukavan monipuolinen oli lineup omasta mielestäni. Kelpasi fiilistellä koko ilta hyvässä seurassa.

 

Paikalle pian klo 22 jälkeen eli "ajoissa". En todellakaan tässä vaiheessa tiennyt mitä ilta tuo tullessaan. Yhden henkilön toimesta kaksikin todellista ylläriä. Positiivisia semmoisia.

 

Papa Chilly, dubsteppiä. Kaverin sanoin ilmaistuna, Oli todella kova setti, tätä jaksoi keskittyneesti kuunnella koko ajan. Sanoi samaan hengenvetoon että on kuullut monta dubstep settiä joista on puuttunut se koukuttava fiilis. Tässä sitä oli.

 

Dstroy, lahden lahja drum'n'bass genrelle. Tämä setti toimi omaan makuun paremmin. Jotenkin lähempänä sitä musiikillista keskipistettä. Prodigy – voodoo people pendulumin näkemyksenä. Itse olen tätä biisiä kuullut ehkä hitusen turhan usein että on vähän kuin puhkisoitettu. Mutta biisi toimii ja on hyvä yleisöstä päätellen. Hyvää drum'n'bass saundia, herran näköinen setti.

 

Nextace, kaukaa oulusta saapunut. Psyken merkeissä mentäisiin seuraava tunti. En tiedä mikä oli mutta alkusetti ei pudonnut oikein ollenkaan. Lämpenin vasta siinä 25 minuutin kohdalla soitettuun settiin. Johtuneeko tämä siitä että olen hidas hämäläinen? Mutta reilu puolet setistä olikin sitten jo hyvää saundia josta sai vähän fiiliksiä.

 

Tämän psykesetin aikana olin hmmm... ehkä harmikseni hetkittäin kuulemassa huutokaraokea jossa käytiin aika tarkkaan läpi 90-luvun klassikot niin vähän kaupallisemmasta kunnon rave biiseihin. Taisivat hetkiitäin eksyä kasarillekin. Mutta ei siinä mitään, pää-asia että porukalla on hauskaa.

 

Tämä kuullosti aikamoiselta, paikan päällä kuunnellen psykeä soittajan toimesta ja sitten tämä sekakuoro huutajat laittoi oman mausteensa soppaan. Pokkaa yritin pitää joka ei ihan joka hetki onnistunut.

 

Anton Sonin, tämä kaveri oli se joka järjesti mulle ne kaksi yllätystä. En ole pitkään aikaan kaveria nähnyt missään en siis törmännyt bileissä tai soittamassa. Ensimmäinen yllätys jonka käveri järjesti jonka kuvastakin huomaa että kaveri on käynyt parturissa. Entinen look oli väistynyt uuden tieltä?

 

En ollut tunnistaa kaveria kun morjesti dekkien takaa. Katsoin hetken hölmönä että kuka toi on? Katsoin kelloa että se on todella herran setin aika ja kun ensimmäinen biisi alkoi uskoin että Anton se on siinä eikä kukaan tuuraaja.

 

Toinen yllätys samaiselta kaverilta liittyykin sitten hyvin pitkälti soitettuun settiin. En ole ihan hiljattain kuullut tämmöistä trance settiä joka toimi tällä tavalla. Minut paremmin tuntevat pyörittelee päätään varmaan. Mutta tämän setin aikana ei kyennyt olemaan paikallaan hetkeäkään. Jalka heilui, kädet heilui, taisi jotain hymyäkin irrota! Onneksi oli kamera mukana meinaan ei taas ollut kaukana hetken mielenhäiriöstä että olisin löytänyt itseni tanssilattialta heilumassa. Onneksi säästin teidät siltä näyltä.

 

Setti oli niin kova ja täynnä lekaa hyvässä mielessä, herran settejä paljon kuulleena aikaisemmat setit oli myös hyviä mutta tämä setti räjäytti kyllä potin! Muutaman biisinkin kykenin heilumiseltani bongaamaan. Slusnik luna – sun, tämä biisi kun alkoi soida alla niin kuuntelin pari sekuntia ja tunnistin biisin. Tämä on omalla kohdalla järjettömän kova leka!! Plakkarista löytyy jätkien sun cd sinkku nimmareilla!! Ei tässä vielä kaikki. Tämä setti sisälsi toisen vähintään yhtä kovan lekan!! Wamdue project – King of my casttle (Sander van doorn remix) voin sanoa että TOIMII!!!! Kylmät väreet kulkee kropassa juuri kun kuuntelen biisiä...

 

Voi Anton minkä teit. Ehdottomasti illan kovin setti omalle kohdalle. Niin täyttä rautaa!!! Ei löydä sanoja joilla hehkuttaa tätä settiä... Paras trance setti miesmuistiin!!

 

Tanssilattialta bongattu valotikkuja, niitä vähemmän näkee näillä leveysasteilla. Osaavissa käsissä tikut ovat elementissään. Tuntuu että hämeenlinnan porukka on synytnyt valotikut käsissään... Sen verran yleisiä ne on sielläpäin.

 

Yhdellä meni hieman lujaa, tai oikeastaan niitä oli kaksi. Toinen heistä kohelsi kyllä useamman edestä.

 

Sitkeä huhu kertoo jonkun juoneen vettä hetken aikaa joka on todella poikkeavaa kyseisen henkilön kohdalla. Tietänet kuka olet...

 

Drumhead, hyvä aloitus, prodigy – voodoo people originaali... Sitten mentiinkin tiukasti nopean polkan tahtiin. Aikamoista puristusta. Toinenkin biisi jossa oli "hieman" muokattu/lainattu snap – the power klassikkoa.

 

Soittaja sekosi täysin noin 40 min ennen settinsä loppua. Löi jarrua biittiin ja kevensi soittonsa johonkin ihan muuhun. Ei tuo itseä haitannut, kuuntelin vaan että mitähän sieltä seuraavaksi tulee. En ollut ihan loppuun asti että en tiedä mitä koiruuksia herra oli keksinyt?

 

Kiva ilta oli, niinkuin aina kyseisen järjestäjän bileissä. Onnistuneen laajalla skaalalla eri genrejä. Soittajat heittivät kaikki hyvän setin mutta Anton putsasi pöydän tällä kertaa varsin tarkkaan. Seuraavaa odotellessa. Ei tarvi odottaa kovin pitkään.

 

7.5. perjantaina samaisessa paikassa jatketaan harjoituksia. Supercharged vs. Fury bileet.

 

0 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page