top of page

SUPERB! @ Seurahuone Night

 

Uusi bile tapahtuma lahteen. Tämän takana on kokenutta porukkaa. Grand opening!! Porukka löysi kiitettävän hyvin paikalle. Väitän että tälle tapahtumalle on tilaa lahden yöelämässä. Jotenkin hyvällä tavalla erilaista musaa tarjolla. Suosittelen lämpimästi.

 

Kamiz, aloitti levyjen pyörityksen. Olisiko tässä setissä kuultu pari fatboy slim biisiä? Right here, right now & star 69... Biisien kuulemisen ajankohdasta en ole varma kuka soitti mutta biisit tuli illan aikana. Muuten kaverin setti oli ihan omaan musiikilliseen makuun sopivaa matskua.

 

Kaikki soittajat Dstroyta lukuunottamatta oli enemmän tai vähemmän uusia tuttavuuksia soittimien takana. Tapahtuman tekniikkaan oli panostettu. Paikalle oli järjestetty extra valoa ja ääntä. Tuttuja nimiä visuaaleissa ja valoissa. Äänentoisto oli omalle korvalle riittävä. Elacinit korvissa. Loppuvaiheessa iltaa oli tekniikan toimittajan edustajia runsainmitoin paikalla. Päät kolisi yhteen.

 

En ole ollut hetkeen tässä paikassa bileissä. Reilu puoli vuotta edellisestä. Heti alkuun tuli ihan mukavasti porukkaa sisään. Ei nyt tungokseen asti mutta silleen että näkee kun ympärilleen kattelee että väkeä on paikalla.

 

Täällä oli erilaista porukkaa paikalla kun vertaa ns. "normibileeseen" missä itse on tottunut käymään lahdessa. Tuttuja todella vähän liikenteessä tänään, muutamia sentään. Mitä porukkaa katseli niin aika nuoren oloista väkeä. Hyvä että hekin ovat löytäneet konemusiikki piirit. Uusi porukka on aina tervetullutta bileisiin.

 

Varmasti oli hyvä veto että naiset sisään ilmaiseksi ennen klo 23. Veikkaan että jonkin verran on porukan illanvietto paikan valintaan vaikuttanut tämä. Hyvä niin. Kyllä sitä porukkaa lappasikin aika reilusti sisään ennen tuota klo 23.

 

Puolenyön aikaan jolloin porukka yleensä rupeaa viimeistään valumaan mestoille niin tänä iltana paikka oli jo mukavasti turvoksissa tässä kohtaa iltaa. Jos bilettä pitäisi kuvailla minkälaista fiilistä ja musiikkia tarjotaan niin paikallisilla mittareilla sanoisin että roundin ja rumble in the jungle välimaastoon asettuu tämä aika hyvin. Ihan tervetullut lisä kyllä, itse tykkäsin tarjonnasta ja paikastakin.

 

Nyt jostain syystä ei päässyt semmoiseen tiettyyn rennon puoleiseen kuvausfiilikseen. Ehkä se oli tämä paikka osittain ja kun ei ollut tuttua porukkaa ympärillä. Eikä tainnut kukaan tulla pyytämään että ota kuva. Mutta kyllä sitä jotain kuvamateriaalia sai kuitenkin aikaan.

 

501, 'bout siinä puolenyön aikaan taisi olla vaihto? Musiikkityyli muuttui selkeästi, dubstep maailmaan. Tämä on itselle vähän vielä vähemmän kuultu ja ei niin tuttu genrenä mutta kyllä tätä kuuntelee ihan mielellään. Biisi bongauksia ei tästä setistä saanut irti.

 

Yksi tuttu oli naamioitunut varsin tyylikkäästi niin outoihin laseihin ja pipoon ettei hänen tuttunsakaan ollut tunnistaa häntä. Itse repeilin täysin kyllä kun ekaa kertaa tapasin kaverin illassa.

 

Klo 01.30 Porukka tanssilattialla sekosi ihan täysin! Oli varmaan Koobra hypännyt puikkoihin tällä hetkellä. Ehkä väittäisin että hiuksen hienosti tämä olisi ollut parasta illassa omaan musiikkimakuun sopivaa. Hyvää saundia soitti. Tykkäsin kovasti. Loppua kohti saundi muuttui vähän oudompaan suuntaan.

 

Herra Dstroyn settiä en kuullut kun tuli lähtö ennen pilkkua. Mutta siihen asti mitä paikalla oli ja musiikkia kuulin & fiilistelin niin ei voi kuin hehkuttaa. Sitä en tiedä olisiko "isännän" setti miten kolahtanut kun jäi kuulematta. Ehkä ensi kerralla jos meille suodaan niin pystyy olemaan loppuun asti.

 

Illan loppuvaiheilla sain todistaa pientä kuorolaulantaa jossa oli hyvä biisi valinta. Fatboy slim – Right here, right now. Tanssilattialla oli iloisen näköistä,. Hymyileviä kasvoja tanssimassa. Saivat varmaan rahoilleen vastinetta.

 

Oman mittapuun mukaan kun miettii että ensimmäistä kertaa järjestetään tapahtuma niin sai kyllä niin lentävän lähdön että luulisi jatkoa seuraavan, ainakin porukan määrästä laskien ja eiköhän he ole jotain juomia nauttineet illan aikana. Ehdoton valopilkku konemusiikki puolen bileille tänne lahteen. Kiittää järjestävää tahoa ja toivoo jatkoa, joohan?  

 1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page