top of page

SUNRISE w DANIEL KANDI @ Gloria

 

Ei sitä aamulla herätessään tiennyt mitä ilta tuo tullessaan. Kovimmat etkot hämeenlinnassa tähän asti ja ne bileet! Täyttä timanttia, torkeen täydellinen ilta.

 

Etkoilu mesta oli uusi. Annettiin normaalin pitopaikan naapureille hengähdys viikonloppu. Luulen että he olivat sen tarpeessa. Uusi mesta oli tarkoitukseen varsin hyvin sopiva. Vähän tämmöiseen pienimuotoiseen bileilyyn tarkoitettukin. Oli kunnon tila mihin olisi mahtunut enemmänkin väkeä kuin nyt oli. Keittiö missä oli tällä kertaa ”vain” CHEFin apuri. CHEF itse oli reissun päällä eli estynyt. Pizzaa tekivät urakalla. Niin saunaa ei voi unohtaa, semmoinenkin oli paikassa. Jouduin ruoskinnan uhriksi. Jouduin huutamaan että olen rauhoitettu eläin... Sitten loppui ja rankaisija valitsi uuden uhrin. Pakkopaidalle olisi ollut käyttöä, ei vaan ollut paikalla...

 

Tekniikkaa roudattiin naapureiden ”iloksi”. Haalittiin tekniikkaa pitkin kyliä. Oli savukonetta, UV-kannu, pikku strobo, yksi t-kaupan valoefektilaite ja sokerina pohjalla laser hässäkkä. Hyvät cd soittimet ja perus mikseri. Kaveri toi kämpältään vahvistimen subbarin ja pikku kaappien kera. Ihan pätevä setup tommoiseen tilaan. Pääsin itse rutistamaan 1,5h wanhaa ravea ja soitto maistui itselle pitkästä aikaa ja vähäinen porukka paikalla tuntui tykkäävän soitannasta. Sain havaita että muutamia musiikki innosti sen verran että yltyivät nostamaan polvea.

 

Oli pieni piuha ongelma mutta sekin saatiin ratkaistua vaihtamalla piuha. Kiitos clubworks tekniikan lainasta. Kuvauksen puolesta ihan hullu ilta. Etkoilta taisi tulla vähän reilu 200 kuvaa. Itse bileistä 'bout 350 kuvaa. Poikkeuksellisen paljon. Joskus näin...

 

Jopa erittäin täydelliset etkotkin loppuu siihen että pitää lähteä liikkeelle kohti varsinaista bilettä. Auton keula sitten kohti helsinkiä. Paikalle saavuttiin juuri kun UNLIVE oli lopettamassa livesettiään. Harmi ettei aikaisemmin päässyt paikalle. Mutta sitä pitää mennä tilanteen mukaan. Olisi mielellään kuullut pidempään tuota livesettiä.

 

Yläkerrassa soi rumpubasso sillä hetkellä kun ekaa kertaa yläkertaan pääsin. Uusi tuttavuus dekkien takana itselle. KALEB. Hyvän kuulosta settiä oli sen mitä kerkesin kuulemaan. Tämä oli taas aikalailla normaalia kahden stagen välillä liikkumista. Välillä jäi fiilistelemään pidemmäksi aikaa musiikkia.

 

DANIEL KANDi. Illan ulkomaan vahvistus. Aloitti kyllä semmoisella biisillä että sitä ei edes tajunnut mitä vielä tuleman pitää. Biisi oli tutun kuuloinen mutta ei saa nimeä päähänsä. Siitä se ajatus sitten lähti... Kaveri heitti kyllä niin kovan setin trancea että ei ole ihan hetkeen semmoista koettu. Kaveri oli niin liekeissä soittamisessaan ja kävi välillä soittopöydän edessä heilumassa. Esiintyi kyllä koko rahan edestä dekkien takanakin. Show mies.

 

Parhaita hetkiä setissä oli kun kaveri hiljensi biisin kokonaan ja tansiilattia jatkoi siitä mihin jäätiin. Kuorolaulatusta. Näin tapahtui useammankin kerran. Kaveri lauloi ja fiilisteli itsekin useamman biisin aikana. Aivan superkova setti kyllä. Jopa yksi biisi bongaus. Helsinki scorchin'. Tanssilattia oli vähintään yhtä liekeissä kuin setin soittaja.

 

NUANCE. Sen mitä mitä kuulin ja hetkeksi ajoittain jäin hetkeksi kuuntelemaan tarjontaa niin hyvää rumpubassoa. Täytyy kyllä myöntää että tuolla alhaalla tai parvella tuli oltua enemmän. Yläkerta oli totaalinen pätsi. Ei tarvinnut kuin mennä yläkertaan ja jo hiki samantien vaikka seisoit paikallaan tekemättä mitään.

 

DNA & ZWEK. Mietin hetken mielessäni kun kaverit näin siellä taustalla odottamassa että pääsevät dekkeihin käsiksi että kovaan paikkaan joutuivat. Tuosta olisi aika paha laittaa paremmaksi. Mutta kaverit eivät jäätyneet. Kovaan paikkaan aivan loistava setti, todellisia helmiä tuli. Meidän vieraileva stara ei malttanut vielä settinsä loputtua lopettaa soittamista.

 

Hetken oli poissa alussa ja sitten välillä heitti biisejä väliin. Kovasta kaksikosta muodostuikin kova kolmikko. Eikä DNA & ZWEK jääneet fiiliksissään yhtään Kandia huonommaksi. Koko kolmikko oli aivan liekeissä. Setin loputtua tanssilattia jäi taputtamaan ja huutamaan lisää. Mutta joskus hyvienkin bileiden on ollut tapana loppua.

 

RINIK & PUISTOKEMISTI. Psykeä yläkerrassa viimeisenä. Yläkertaan oli muodostunut oikein isompi porukka tanssimaan tämän setin aikana. Siellä oli bileet! Siellä ei malttanut eikä kyennyt olemaan kovin pitkiä aikoja yhdellä istumalla, sen kuumuuden takia. Muistan kun ensimmäistä kertaa kävelin kohti yläkertaa niin huomasin että mitä ylemmäs pääsin sitä sakeammaksi savu kävi. 

 

Siis tämä ilta oli niin täydellinen kuin vain ilta voi olla. Törkeän hyvät etkot pohjilla siirryttiin pelipaikalle. Ilokseni tosiaan sai havaita että siellä on hyvät bileet käynnissä. Porukkaa oli mukavasti tullut paikalle. Tuttujakin oli hyvin liikkeellä. Valopöydän takana oltiin niin liekeissä Kandin setin aikana että siihen kiinnitti ohikulkiessaan huomiota. Kivat screenit oli soittajan takana. Sisältöön ei jostain syystä tullut kiinnitettyä kovin paljoa huomiota. Ilmeisesti oli semmoista normaalia tavaraa pyörimässä johon ei niin ”tarrannut” kiinni. Iso peilipallo oli kanssa superia.

 

Ei tätä iltaa pysty hehkuttamaan tarpeeksi. Suuret kiitokset etkoiluporukalle, nightraverille jälleen hienosta houstauksesta. Iso käsi bilejärjestäjille. Heilahti helposti vuoden bileiden top 3een. Jäi todella hienot fiilikset illasta. Tämmöistä lisää. Joku oli ottanut nallensa mukaan reivaamaan. 1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page