top of page

SUB TERRA @ UG

 

Tämä UG mesta heilahtaa kyseisen sarjan top 3 paikkoihin. Niin erilainen ja erikoinen samalla tarkoitukseensa hyvin toimiva paikka, aika karu mutta ei itseä haitannut. Bileputken etappi 2/3.

 

Etkoilla katseltiin ikkunasta kun sumu sen kuin sakenee mitä lähemmäs H-hetki tulee. Muutaman mutkan kautta löysimme perille. Ensivaikutelma paikasta oli todella spesiaali. Ei ole tämmöisessä tilassa ennen bileissä ollut.

 

Psykeä soiteltiin koko ilta. Meni itsellä koko illan tarjonta aika pitkälle taustamusiikkina. Jonkusen tutun bongasin siellä paikalla ja muutaman sitten myöhemmin kuullun perusteella. Porukkaa ihan mukavan oloisesti tuli lopulta mestoille.

 

Paikassa oli mukavan pimeätä jolloin suoraan ylös heijastettu laser pääsi oikeuksiinsa. Siistiltä näytti myös valkoisen valon kanssa "heilunut" kaveri unohtamatta valolla varustettua poi hässäkkää. Nämäkin olivat todella näyttäviä siinä hämärässä.

 

Sana on ilmeisesti kiirinyt siitä päätellen miten oli väkeä saapunut paikalle. Runsain mitoin. Oli totinen UG mesta kun ei puhelimessa ollut kenttää liikoja. Muutamat iso kokoiset valotikut olivat myös siistejä.

 

Yksi tekninen ongelma minun aikana oli joka ei liikoja haitannut menoa. Vika saatiin korjattua varsin ripeästi. Paikalle ei kerennyt ihan heti alkuun vaan jotain tunti aloituksesta kerettiin mestoille.

 

Oli aika levotonta läppää mitä lensi paluumatkalla yöpaikkaan ja sama jatkui vielä yöpaikassa. Hyvä porukka oli taas kasassa, tarpeeksi sekavaa sakkia. Joskus uudestaan?

 

Kiitokset järjestävälle taholle bileestä. Iso kiitos seurasta itselle tärkeälle henkilölle. Uskoisin että tiedät kuka olet. Oli täydellinen ilta. Tämmöisiä ehdottomasti lisää. Me likes.

    1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page