top of page

SPACEHOUSE @ Route 66

 

Bileviikonlopun etappi 2/3. Kiva oli käydä kotkassa pitkästä aikaa. Tänä iltana drum'n'bass maailmoissa liikutaan. Meillä ei ollut todellakaan tylsä siirtymätaipale koska vajaa kilometri oli matkaa taitettu niin mopo karkasi rotkoon juttujen tasoa mitattaessa. Paikka oli hieno ja musiikki hyvää kunnes...

 

Joo, meillä oli hyvä porukka kasassa reissuun tänään. Yksi porukasta oli ylitse muiden kyllä. Sieltä tuli juttua kiitettävällä tahdilla ja saikin repeillä koko ajan Teemun jutuille. Ei todellakaan ollut tylsää.

 

Kotkaan saavuttiin ja saatiin vastaan ihan tolkuton sakea lumisade. Paikalle kerettiin suunnitellusti siinä klo 21 pintaan. Paikalle tuleminen oli kyllä ikimuistoinen. Päästiin oikealle kadulle ja pää pyöri kuin väkkärä kun katseltiin ympärillemme. Ensin sattui valomainokset rakennuksessa silmiin että tuolla on paikka jonne olemme menossa.

 

Seuraavaksi löysimme sisääntulo väylän ja päädyimme pihaan. Heti oven ulkopuolella oli tuttua porukkaa vastassa ja meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi. Pilaamaan tunnelmaa.

 

Leuka tippui lattiaan kun pääsi ovesta sisään. Paikka oli aivan hillittömän siisti mesta. Sisustus oli taattua amerikan meininkiä. Todella onnistunut kaikki pienet yksityiskohdat. Aivan loistava paikka. Ei voi kyllin ylistää. Auton keulaa katonrajassa, tuoleja roikkui katossa. Vessaan kuljettiin kuin saluunaan.

 

Soittolava oli kanssa mestan henkeen viimeisen päälle. Amerikan rekan vetonupin henkeen tehty. Lattiassa renkaan jäljet...

 

Ruokalista oli monipuolinen. Oli kevyempää purtavaa ja siitä sitten kunnon pihvi annoksiin asti. Veikkaan silmäiltyäni ruokalistaa että paikasta saa varmasti hyvää ruokaa kohtuullisella hinnalla. Suosittelen paikallisia kokeilemaan talon ruokaa.

 

Niin, musiikkiakin paikassa soitettiin. E-524 oli soittamassa kun paikalle saavuttiin. Makoisaa breiksin maailmoissa likkuvaa settiä. Tästä setistä ei tällä erää bongattu biisiä. Ihan maistuvaa settiä oli tämä. Loppusetissä tuli yksi biisi jonka tunnistin kuulleeni aikaisemminkin mutta ei vielä niin hyvin että olisin biisin nimen saanut puristettua.

 

Screeneillä pyöri hetkittäin aika sekavaa matskua kunnes muuttui vähän rivommaksi. Toisinaan näkyi enemmän paljasta pintaa kuin koskaan ennen yhteensä screeneillä nähnyt.

 

Meidän saapumisen jälkeen klo 21 pintaan rupesi valumaan hissukseen porukkaa paikalle. Porukka paikalla näytti tykkäävän illan musiikkitarjonnasta. Yksi poikkeus taisi olla.

 

Valoja ohjaamassa nähty naiskauneutta sanan varsinaisessa merkityksessä. Hienoa nähdä asiansa osaavia naisia valoja ohjaamassa. Big respect.

 

Big mistake lauteille. Breiksiä, mallia vähän ripeämpää mallia tämä. Setti sisälsi myös muutaman oman biisin. Setin viimeiseksi biisiksi oli jätetty hämärin raita. Illan parasta antia.

 

Rumbus toiseen puristukseen. Ragga junglea. Onhan aikamoista murinaa... Vinyyliä pyöritellään tässä setissä. Tämä setti meni kyllä vahvasti yli hilseen. Turhan outoa ja rankkaa saundia. Tämän setin aikana lahti edustus poistui paikalta. Tavoitteena lahden ravitsemusliikkeet.

 

Paluumatkalla oli sentään hieman rauhallisempaa. Illan parasta autossa kuultua oli Riki Sorsa – Muuttohaukka omanlaisena versiona...

 

Oli paikka kyllä onnistuttu saamaan viimeisen päälle amerikan henkeen. Sisääntulosta paikan sisustukseen. Paikka on pala amerikkaa suomessa meren ääressä. Siinä pimeydessä ei nähnyt oikein mitään ympärilleen mutta vahva tunne oli että meri on siinä lähellä. 

 

Ainoa on että paikka on vähän syrjässä mutta tänään oli järjestetty kuljetus pelimestoille ja yöllä pois. Ei siis jäänyt kuljetuksesta kiinni. Suosittelen paikkaa lämpimästi. Lahden läsnäolo jäi tänään hävettävän lyhyeksi mutta jos seuraavalla kerralla olisi tähdet paremmassa asennossa.

   

 
Tags:

1 view

Comentarios


bottom of page