top of page

RUMBLE IN THE JUNGLE PRE-XMAS SPECIAL @ Torvi

 

Tämän viikonlopun toinen bile. Allekirjoittanut ekaa kertaa torvessa viikonloppuna. Vähän väsynyt edellisestä vielä mutta yllättävän pitkään sitä jaksoi olla paikalla.

 

Paikalle kerkesi siinä klo 22 pintaan. Kamiz oli pyörittelemässä levyjä. Tässä setissä pyörittiin vähän laajemmalla skaalalla ala genreissä. Mieleen jäi thriller dnb versiointi. Tämä siis ainoa tunnistettu biisi. Kiva setti herralta.

 

Klo 23 isännän ottein dekkien taakse. Dstroy. Hyvän kuuloista settiä tämäkin kaikkineen oli. Muutama biisi aiheutti reaktion että tämähän on tutun kuuloinen biisi. Tämän genren biisejä ei vaan tunnista niin paljoa. Jäi semmoinen fiilis että tänään soitettiin tutumpia biisejä eikä lähdetty kaivamaan sieltä levylaukun pohjalta jotain "hämärän" kuuloisia levyjä.

 

Koitti vuorokauden vaihdos. Oli Kiwan vuoro. Live setti. Mukavan menevää settiä tarjoiltiin tässä. Hyvä lämmittely illan odotetuinta settiä varten.

 

Vähän olen torvessa käynyt ja nyt tosiaan ekaa kertaa viikonloppuna. En ole koskaan nähnyt paikassa näin paljoa väkeä. Paikka oli ihan tukossa. Bile järkkärille on varmasti ollut ilo huomata että porukkaa tulee ihan eri tavalla kuin aikaisemmassa paikassa.

 

Oli porukan seassa myös selvästi poikkeavan vanhaa väkeä jotka olivat varmasti "eksyneet". Näin siis oletus arvoisesti. Paikka oli kuin nuijalla lyöty siinä maagisena hetkenä jolloin porukka valuu paikalle. Puolenyön aikoihin. Silloin tuli myös ensimmäiset tutut sisään. Sitä ennen kuin porukkaa katseli niin ei liikoja tuttuja nähnyt.

 

Valot pääsi paremmin oikeuksiinsa mitä sakeampi savu paikkaan saatiin. Nyt ekaa kertaa näin kitaran näköisen hahmotelman katossa. Kuuma meinasi täälläkin tulla. Harmittaa hitusen kun jäi "illan staran" setti kuulematta. Tuli väsymys ennen aikojaan ja katsoin parhaaksi poistua nukkumaan univelkoja pois. Oli jonoa ovella. Tulkaa ihmiset ajoissa mestoille että pääsette nopeammin sisään. Ehkä ilman jonoa?

 

Kameraa ei paikassa ollut, sitä kyseltiinkin että missä kamera? Ei kyllä siinä tungoksessa olisi mitään kyennyt kuvaamaan. Että senkin puoleen olisi ollut vaan painolastina mukana. Ehkä joskus...

 

Kelpasi musiikin puolesta olla paikalla siihen asti mitä paikalla olin. Kiitos järjestävälle taholle että lahdessa tapahtuu edes jotain. On kuihtunut tarjonta minimiin niistä ajoista joista ei kovin kauaa ole kun lahdessa tapahtui reilummin. Toivotaan että tarjonta piristyisi. Että olisi lahdessa jotain tekemistä. Ettei tarvisi aina lähteä vieraille maille bileisiin.

 

Ei kuvia tällä kertaa, ei ollut kamera mukana.

 

 

 




0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page