top of page

RUMBLE IN THE JUNGLE @ Nightlife

 

Homman nimi oli rumpubassoa koko illan ajalle. Taisi olla kyseisen järjestäjän ensimmäiset ison mittapuun bileet. Muistaisin että ovat järkänneet pienemmissä puitteissa bileitä. Siirto isompaan oli minun fiiliksellä ihan onnistunut.

 

Illan aloitti Pusher tunnin rutistuksella. Kevyen puoleinen aloitus iltaan niinkuin kuuluukin. Hyvän kuuloista soundia kaveri heitti. Hyvä aloitus.

 

Destroy B2B Oscar. Soundi maailma muuttui aika radikaalisti. Vähän ripeämpää poljentoa kaksi tuntia. Hyvän kuuloista oli tämäkin setti. Rumpubasson maailmoissa. Ei onnistunut tekemään biisi spottauksia koko iltana.

 

L.A.O.S. Taattua illan linjaa jatkettiin tässäkin setissä. Genkin kanssa taisi lopussa heitellä kaksistaan levyjä koneeseen. Tältä ainakin hetkittäin toiminta näytti. Pisteet kotiin tästä kohtaa tämänkin herran setille. Toimi omalla kohdalla.

 

GENKI. Ehkä illan odotetuin soittaja. Tämä kaveri ei petä. Loistava setti, osaa asiansa. Ehkä ihan karvan verran mitattuna tämä voisi viedä illan parhaan setin tittelin. Taattua laatua. Tämä oli Genkin toinen keikka saman illan aikana. Kyllä sitä kerkeää kun oikein pinnistää...

 

Aikaa oli vierähtänyt Genkin näkemisestä jo melkein 1,5 vuotta. Herran edellinen visiitti soittopöydän takana menee vieläkin pidemmän ajan taakse. Muistelin oikein että kaveri on käynyt soittamassa aikaisemmin lahdessa. Taitaa mennä niinkin pitkälle edellinen vierailu lahdessa kuin kesäkuu 2006 Furyissa. Tuo on pieni ikuisuus. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa.

 

Oli aika paljon ”outoa” väkeä, ihmisiä joita ei tuntenut. Bileiden teema varmaan toi eri porukkaa mestoille kuin lahden ”normi” bileissä. Ei ole huono juttu. Tuttujakin oli tullut paikalle ettei tarvinnut yksin ihmetellä ihmismassassa. Kiitoksia uusille ja vanhoille tuttavuuksille juttu tuokioista. Oli kiva vaihtaa ajatuksia. Mellua oli kiva nähdä mestoilla. Yksi lahden rumpubasson ikoneista puuttui paikalta, tiedät varmaan itse kuka olet.

 

Paikka oli aika karun näköinen. Mutta se ei minua itseäni haitannut, musiikki toimi koko illan hyvin omaan makuuni. Erittäin hieno ilta oli. Viihdyin koko rahan edestä. Suosittelen kaikille lahtelaisille rumpubasson ystäville. Miksi ei pidemmäkin matkan takaakin...

 

Tanssilattialla oli koko illan ajan enemmän tai vähemmän tanssivaa kansaa. Loppuillasta lattia oli jo tutun näköisesti täynnä iloisen näköistä tanssijaa. Kiinnitin loppuvaiheilla huomiota pariin serious senior sarjan edustajaan tanssilattialla. Kyllä se näemmä vanhemmallakin polvi nousee vielä. Niin antaumuksella siellä jorattiin. Huomasin myös että joku oli saapunut keppien kanssa paikalle. Propsit siitä, intohimoinen bilettäjä tekee tuon. 
0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page