top of page

RUMBLE IN THE JUNGLE 1v @ Nightlife

 

Tänä iltana vietettiin tripla synttäreitä. Bile organisaatio täytti yhden vuoden. Paljon on varmaan opittu tämän aikana. Tekemään asioita toisella tavalla. Paremmin ja helpommalla.

 

Paikalla suht normaaliin aikaan pian ovien aukeamisen jälkeen. Huomio kiinnittyi heti led tangot olivat tälläkin kertaa kuvioissa mukana. Toimivat kyllä pirulaiset.

 

Ensimmäinen setti meni itseltä ihan ohisektoriin. Korjataan ettei tule väärinkäsityksiä niin musiikki itsessään ei ollut varmasti huonoa. Itselle se ei vaan uponnut. Luulen että yksi synttärisankareista tykkäsi ja se riittää syyksi soittaa juuri tuollaista spessu musaa.

 

Toinen setti jatkoi oikeastaan siitä mihin ensimmäisessä setissä jäätiin. Tässä setissä taisi olla jo toivoa nostattavia kohtia mutta pääosin kyllä tämäkin lipsuu ohisektoriin. Korostan samalla että tällekin setille löytyi varmaan diggaajia. Joiden joukkoon valitettavasti ei pysty taipumaan.

 

Kolmas setti rupesi jo kuullostamaan siltä että tämä potkii ja lujaa. Tämä setti oli heti alusta lähtien huomattavan erilaista että korva jopa reagoi siihen tahtomattaan. Mutta tämä oli parasta settiä illassa jaetulla ykköstilalla. Tässä setissä kuultua... Fatboy slim – Right here, right now, daft funk – Harder, better, faster, stronger.

 

Neljäs ja tällä erää viimeinen soittaja. Eikä huono ollenkaan. Muffler. Tältä herralta kuultua. Prodigy – Voodoo people versio. Toimii vaan aina. Vaikka ei olekaan orginaali. Muutenkin setti oli kyllä kovaa tavaraa. Tämä setti oli toinen joka oli jaetulla ykkössijalla illan seteistä. Samaa mielta taitaa olla vanha herrasmies joka nosti tämän setin aikana antaumuksella polvea.

 

Tekniikka puoleen oli panostettu tällä kertaa enemmän kuin aikaisemmin, onhan nyt sentään synttärit. Porukkaa tuli alussa sisään hitaaseen tahtiin, kaiketi sitten hyytyi johonkin kohtaan kun mielestäni siinä kello 02 nurkilla rupesi olemaan väkeä ihan siedettävasti.

 

Joku oli napannut pillin messiin bileisiin. Niin, ikuinen keskustelu varmaan että onko tuo hyvin käytettynä kivan kuuloista vai sitten ihan totaalista kidutusta kautta linjan.

 

Nyt kun tällä erää ei ollut kuvaus virikkeitä siinä määrin kuin yleensä että kamera vie miestä eikä toisinpäin. Tällä erää olin ensinnäkin päässyt itseäni parempaan seuraan. Kerrankin oli naisia jotka jaksoi pitää seuraa. Ja kaunista sellaista. Niin, kiitos seuralle juttutuokioista. Oli kiva jutella pidemmän kaavan mukaan.

 

Huomasin että oli ainakin itselle uusi kasvo kameran takana bileissä kuvaamassa. Eli sieltä vissiin tulee uutta sukupolvea. No, kunhan eivät aja mua pois kuvaustouhuista.3 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page