top of page

ROUND #10 @ Nightlife

 

Kymmenes kerta toden sanoo! Eli vihdoin osui palaset kohdalleen että pääsi tänne bileeseen viimein. Saavuin ajoissa paikalle. Hullun bileviikonlopun etappi 2/3. Toisaalta tänne saavuttiin vähän pelon sekaisin tuntein lähinnä sen takia kun tuo musiikki tarjonta oli todella iso kysymysmerkki mitä tuleman pitää.

 

Soittajat niminä eivät soittaneet kelloja ollenkaan. Tällä en tarkoita että pitäisi olla aina nimi soittajia kun tulen paikalle, ei ja ei. Kyllä se soitettu musiikki painaa enemmän vaakakupissa kuin se että onko soittajalla nimeä vai ei.

 

Tänä iltana kyllä tuo musiikki meni niin vahvasti ohi sektoriin että en kyennyt olemaan täyttä aikaa. Niin, korostan tässä heti että bileessä ei ollut mitään vikaa jonka todisti se väkimäärä joka oli puolenyön tienoilla paikalla. Ja pois lähtiessäni oli pitkä jono ihmisiä tulossa sisälle. Eli väkeä oli mukavasti. Ehkä jopa loppuillasta ruuhkaan asti, en tiedä, en ollut paikalla.

 

Eli siis nyt tänä iltana oli kyllä syy täysin allekirjoittaneessa. Tämä soitettu musiikki oli niin hämärää että vaikka kuinka hammasta purren yritti olla paikalla niin ei pystynyt. Tämä musiikki ei vaan sopinut mun makuuni. Joka on rajoittunut. Musiikkimaku siis.

 

Tuttuja ei ollut paljoa liikkeellä. Muutamat “ylimääräiset” jotka odotettujen ihmisten lisäksi oli paikalle tulleet. Musiikki varmaan toimii porukalle joka on aikaisemmin käynyt roundeissa. Tämä musiikki ei vaan toiminut tähän kohtaan ja sitten kävi näin.

 

Kiitos ja anteeksi. Tällä kertaa oli vika täysin minun korvien välissä.

 


0 views

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page