top of page

[reiv:] 6th anniversary @ The Circus

 

[reiv:] on saavuttanut kunnioitettavan 6 vuoden iän. Tänä viikonloppuna on oikein useammat synttärit osunut kohdalle. Tässä ensimmäiset. Ensimmäistä kertaa tässä paikassa.

 

Paikalle kerettiin vähän ennen klo 22. Kuten tyypillistä kaikkialla alkuun väkeä ei ollut kovin paljoa paikalle tullut. Se korjaantui sitten illan edetessä. Saatiin mukavasti porukkaa paikalle lopulta. Allekirjoittaneelta ei kuvia tästä illasta, syynä kuvauskielto.

 

Illan isoin nimi Mauro Picotto italiasta. Toisen kerran olen herran keikalla. Kaapelitehtaalla viimeksi vuonna 2006 joulukuussa.

 

Kaverilla laadukkaat lyhyen puoleiset etkoilut ja siitä siirryttiin pelimestoille.

 

Ensimmäistä kertaa tässä paikassa. Paikka vaikutti kyllä hyvältä tämmöiseen tarkoitukseen. Iso tanssilattia kiinnitti ensimmäisenä huomion kun sinne saapui. Lavan takana ollut screen oli kanssa hieno visuaalinen kokemus. Ylhäällä ollut "mediakuutio".

 

Ulkopaikkakuntalaisena oli ongelmia auton parkkiin saamisen kanssa, lopulta saimme auton parkkiin ja eikun kohti bilepaikkaa. Paikalle tullessamme levyjä veivasi mr.A & Ness. Teknompaa soundia tarjoiltiin. Saundi vaihteli setin edetessä uusiin sfääreihin. Lopussa jo aika hämärää saundia ainakin omaan korvaan.

 

Vähän klo 22 jälkeen ensimmäiset rohkeat uskaltautuivat tanssilatttialle. Loppuvaiheissa oli lattialla jo lähes tungosta. Tuntui illan saundi nostattavan porukan polvea.

 

DJ Mio bongattu paikalta, oli saanut lyhyen varoitusajalla keikan paikalle. Picoton aikana tuli poistuttua paikalta että en Mion mahdollista soitantaa en kuullut. Herran setit ovat olleet kyllä kaikki hyviä mitä olen niitä enemmänkin kuullut.

 

Sädekehä päässä oleva nainen bongattu paikalta. Taatusti viaton yksilö. Eihän muuten sädekehää olisi...

 

Mestoille oli tullut punapukuinen lenkkeilijä, oli kiva nähdä pitkästä aikaa kaveria. Pieni punainen piru, näin halloween viikonlopun kunniaksi olisi kaveri voinut hommata itselleen hiilihangon niin olisi mennyt täysillä pirusta.

 

Illan väriteema oli punainen kunnes väri se vaihtui vihreään osittain. Screenillä pyöri näyttävää matskua koko illan ajan. Ylhäällä ollut "mediakuutio" oli myös aika vaikuttava kapistus myös. Ihan heti alkuunkin jo mutta loppuvaiheissa iltaa se räjäytti tajunnan kokonaan.

 

Äänentoisto oli aika massiivinen ja volumen taso aika kova sen myötä mutta niin se on aina ollut. Onneksi itsellä kulkee tulpat mukana että helpottaa elämää.

 

Klo 23, porukka alkaa löytämään paikalle runsaimmin määrin.

 

APUA! Satiaistanssia!! Väärä häly!! Oli alkuun niin selvät tuntomerkit moiseen suortitukseen mutta selvisin tässä kohtaa säikähdyksellä. Mutta myöhemmin se sitten tapahtui, satiaistanssia harrastettiin.

 

Maaginen puoliyö... Porukkaa tanssilattialla hyvin ja paikalla muutenkin. Yleinen aika ihmisten saapua paikalle. Mutta hyvä näin ettei tarvi maestron soitella tyhjälle tanssilattialle.

 

Lähempänä 00.30 saatiin pienen säädön jälkeen illan odotetuin soittaja väittäisin dekkien taakse.

 

Ylhäällä olleen "mediakuutio" vaihtoi muotoaan. Erään kauhu elokuva sarjan uusimman osan ensi-illan kunniaksi muuttui "silppuriksi". Ainakin jos käyttää liian vilkasta mielikuvista siinä väsyneessä olotilassa. Tämä oli vaikuttavaa. Samalla myös yllättävää, jonka johdosta jäin koko ajan miettimään että mitä vielä on takataskussa heittää peliin.

 

Oli aika Mauro Picoton, saundi muuttui selkeästi. Maestro sai arvoisensa kunniallisen vastaanoton tanssivalta yleisöltä.

 

Valoja oli ohjaamassa tuttua porukkaa. Jonkin verran oli halloween porukkaa liikkeellä jo tänä iltana. Pikkuisen kerkesi Picoton settiä kuulemaan kunnes tuli hetki jota olin jo jonkin verran pelännytkin, väsymys...

 

Tänä iltana joutui lähtemään ennen aikojaan pelipaikalta pois kun oli seuraavana päivänä velvollisuuksia hoidettavana ja pitkän puoleinen kotimatka kulkea väsyneenä. Jota ei helpottanut sakea sumu yhtään. Loppu matka autolla ajaen oli totaalista tuskaa. Mutta ehjin nahoin kotiin.

 

Olisi mieluusti ollut loppuun asti kuulemassa mitä vielä soitettiin loppu illasta. The circus paikkana oli vaikuttava. Toisen kerroksen tiloissa ei tullut käytyä ollenkaan. Ehkä sitä ensi kerralla? Tänne tulee mieluusti toisenkin kerran bilieisiin. Seuraavaan kertaan.

  

Kuvauskiellosta johtuen allekirjoittaneelta ei kuvia tapahtumasta.

 

 
2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page