top of page

RAVERS PARADISE WEEKEND @ UG Day 1

 

Paikalle päästiin puolenpäivän tienoissa. Olin tavoistani poiketen yllättävästi edellä aikataulua. Ja eikun hillitön tavaroiden roudaus sisään ja rakentamaan paikkaa näköisekseen. Paikat saatiin lähes suunniteltuun aikatauluun kuntoon. Tavoite musiikin soimisesta tiettynä ajankohtana, siitä ei montaa minuuttia myöhästytty.

 

Siinä kun testailtiin laitteita että toimivat niin kuin pitää olin ihan täysissä fiiliksissä jo siinä vaiheessa. Sain testailujen jälkeen kunnian lämmitellä ”yleisö” valmiiksi kun oikeat Djt rupeavat soittamaan ihan tosissaan. Itse soitin vanhaa vähän hitaampi tempoista settiä. Tuntui harvalukuiseen kansaan uppoavan tuo hitaampi vanhempi soundi.

 

Minun soittelun jälkeen alkoi DJ COBALTin 3h setti. Aloitettiin varmaan tuolta 80-luvun puolen biiseillä. Tempo senkuin kasvoi setin edetessä ja lopussa mentiin jo aikas vauhdikkaissa merkeissä.

 

Itse laitoin kehiin ensimmäisen vähän nopeamman setin viikonlopun aikana. Raapaisin pikkuisen pintaa syvemmältä poiketen normaalista soitteluistani. Tuntui setti harva lukuiseen kansaan uppoavan sekin. 

 

Diffas pisti pirun hyvän setin sen mitä lopussa kerkesin kuulemaan kun piti noutaa yksi soittaja paikalle. Kuulin paikalla olleilta että oli tullut Dunea ja muuta tämmöistä melodisempaa soundia. Sasha F joutui kalkkiviivoilla perumaan tulemisensa tapahtumaan mutta asiasta ei koitunut isoa harmia. Korvaava soittaja löytyi ja Cosmo sai soittokaverin, samalla myös lisää aikaa. Täältä tuli kovia rave klassikoita.

 

Ironraver & Drifter olivat vuorossa seuraavana. Tähän väliin hieman tempoa laskettiin alemmas. Hitaampaa vanhaa raven helmiä saimme kuulla näiltä herroilta. Heiltä tuli Dance 2 trance – Power of american natives. He saivat ”tuuraajan tupakkataolleen...” Tilanne selvisi nopeasti ja normalisoitui. Saivat soittorauhan.

 

Cobaltin seuraavaa settiä en enää kyennyt jäämään kuuntelemaan kun oli pakko käydä nukkumassa että jaksaisi toisena päivänä tarttua pulloon ja valvoa sitten tappiin asti. Olisi tässäkin setissä kuullut varmasti helmiä mutta väsymys vei tällä erää voiton. Ja olihan tämä perjantai vähän niinkuin lämmittelyä lauantaita varten.

 

Perjantaina olisi mahtunut reilusti väkeä enemmänkin. Mutta halusimme pitää nämä bileet pienimuotoisena ”kaveri tapahtumana”. Yksityistilaisuutena johon ei ollut ulkopuolisilla mahdollista tulla paikalle. Ei nimeä listassa niin valitettava kohtalo odotti että käännytettiin ovelta pois. Mutta tämä tiedettiin perjantan osalta että väkeä ei tule olemaan paljoa. Eli ihan odotusten mukaan hyvin pitkälti. Cobalt ansaitsee ison kiitoksen sillä kaveri soittei sen verran monta eri tyylistä settiä ja soittotunteja kertyi mukavasti. Että hattua pitää nostaa suoritukselle. 


2 views

Comments


bottom of page