top of page

POOL PARTY '11 day 1 @ UG

 

Perjantaina kerkesin paikalle siinä puoli seiskan aikoihin. Tiedossa pari iltaa ja päivä siinä välissä rentoa oleskelua, grillaamista, musiikista nauttimista hyvässä seurassa. Jälleen kerran kiitos tästä yhdestä kesän kohokohdista!

 

Tänä vuonna oli panostettu tekniikkaan jälleen enemmän kuin viime vuonna. Tänäkin vuonna paikalla oli uusia kasvoja paikalla. Paljon tuttuja paikalla. Tämä oli vaan tänä viikonloppuna place to be... Sääkin suosi juhlia.

 

Ensimmäinen musiikillinen kokemus oli ulko stagella RAF jossa pojat aloittivat likapyykin pesun heti ensimmäisenä. Rankemman tekno saundin merkeissä mentiin tämä setti. Aika monta biisi klassikkoa oli "käännetty" uuteen muotoon.

 

Muutaman mainitakseni. Prodigy – Voodoo people, prodigy – omen, Opus III – It's a fine day, Bomfunk mc's – B-boys & flygirls. BBE – resurection. Jotain suomalaista, kaiketi kaija koon biisi laitettu uusiksi... DJ Bobo – Somebody dance with me.

 

Tämän jälkeen ulkona soi semmoista hempeilyä että ihan voin lähes pahoin... Sisällekkään ei päässyt karkuun tuota "erikoista" saundia. Sisällä soi niin sairas hc että ei siellä voinut olla hetkeäkään pidempään kuin oli pakko. Piti valita kahdesta pahasta pienempi. Jäin ulos juttelemaan porukan kanssa. Tähän asti sisä stagen tarjonta oli ollut ihan pimennossa.

 

Tänä vuonna ei jostain syystä jaksanut "juosta" pitkin tonttia koko aikaa vaan välillä ihan istuin alas fiilistelemään. Muutama teltta majoittujakin oli paikalla, itse suosin omaa sänkyä kun se oli ihan kohtuu lähellä.

 

Ulko stagella klo 22.25 pintaan kuultu psykeä. Klo 23.30 kuultu samaa saundia, toinen setti perään. Aika pian tämän kellonajan jälkeen tuli iso väsy ja oli aika poistua nukkumaan että jaksaa seuraavana päivänä heilua. Osin varmaan aikainen herätyskin veroittanut tuota valvomista.

 

Illan aikana pidettiin koko ajan tulta yllä että oli mahdollisuus grillata. Tänä iltana ei ollut suuria ruuhkia grillissä. Semmoista tasaista käyttöä. Tuli grillattua itsekin. Jäänyt tänä kesänä aika vähiin. Niin ja juti ei ollut rillaamassa.

 

Illan aikana kuultu kyllä useamman tyylisuunnan soitantaa monissa eri paikoissa. Rankempaa teknoa saundia, hardstylea, psykeä, käsittämätöntä hempeilyä myös. Hyvää vaihtelua. Tuli vietettyä paljon aikaa ulkona eikä sisä stagen soitoista ole kovin paljoa kerrottavaa. Sauna stagella ei tullut käytyä ollenkaan illan aikana. Sisällä hyvin harvoin.

 

Tästä oli hyvä jatkaa kohti seuraavaa pitkää päivää ja iltaa...

 

  1 view

Comments


bottom of page