top of page

OISKO DISKO? @ Ravintola telakka

 

Oli aika Diffaksen 30v kokoontumis ajojen. Keli suosi terassilla oloa. Aurinko paistoi kilpaa päivänsankarin kanssa. Lahjaksi sai todella selkolukuisen kellon. Sankarille osanottoni tapahtuneen johdosta, 30v mittariin.

 

Paikalle kerkesin vähän ennen klo 20. Minua kehuttiin taas ajoissa saapumisesta paikalle. Normaalia. Ensimmäinen soittaja oli jo levyjä pyörittämässä kun paikalle saavuin.

 

Gerry oli ensimmäinen soittaja illassa. Housen maailmoissa liikuttiin. Kivan kuuloista saundia alkuiltaan. Kelpasi.

 

Allekirjoittanut oli seuraavana soittovuorossa. Tällä kertaa kaikki soitossa olleet levyt kaivettiin levyhyllystä. Setti oli normaalista poiketen hillitympää kuin on totuttu kuulemaan. Laadusta silti tinkimättä. Tiukasti pysyttiin 90-luvulla. Biisilistaus lopussa.

 

ZoneX soittoon. Trancea oli lupa odottaa ja sitä saatiin. Tämä setti sisälti hyväsaundista vähän vanhempaa materiaalia. Mikäli oli uusinta uutta niin on biisit valittu todella hyvin. Tässä setissä korva nautti kuulemastaan. Valitut uusio versiot eivät menneet overiksi mikä tuntuu olevan nykylinjaus. Me don't like. Tässä setissä ei moisia kuultu. Oli valittu hyvät uudelleen lämmitetyt biisit settiin.

 

Muutama biisibongaus. PPK – Resurrection uusio, Paul van Dyk – For an angel uusio, Thrillseekers ft. Sheryl Dean – Synaesthesia,  Rem – Losing my religion uusio, Cosmic gate – Fire wire uusio, 3 drivers on a vinyl – Greece 2000. Viimeinen biisi Binary finary – 1998. Uusio versiot olivat hyvällä maualla valittuja omaan korvaan sopivia versioita, aina ei näin.

 

Itikoita oli todella paljon terassilla (haitaksi asti) ja ne oli ärhäköitä. Niitä oli kertynyt sisällekin "riittäväasti". No, ne kuuluu suomen kesään. Paikalla nähty yllättäviä kasvoja joita ei ole viime aikoina kovin usein nähty bileissä. Väkeä oli alussa runsaasti ja jossain vaiheessa iltaa porukkaa hävisi paikalta ja lopussa oli enää kourallinen sulosointuja kuulemassa.

 

Vuoroon Bates "tirehtööri". Setissä taattua drum'n'bass saundia. Introbiisinä soitettu pätkä vanhempaa prodigya. Mindfields, josta siirryttiin drum'n'bass maailmoihin.

 

En ole varma oliko tämän setin lopussa vai viimeisen setin alussa tämä biisi. Veikkaan viimeisen setin ekaa biisiä. Tomcraft – Loneliness.

 

Lehden päätoimittaja oli myös paikalla. Alan jo huolestua kaverin bilekunnon kestävyyttä kun hän oli jo kolmatta kertaa bileissä tänä vuonna. Ilmeisesti minun kuittailu on mennyt perille? Tai sitten se johtui musiikki tarjonnosta? Hän poistui ennen loppua täysin ymmärrettävistä syistä. Väsymys vei tällä erää hänen kohdalla voiton.

 

Illan viimeinen setti. Diffas & Cobalt. Vuorossa house/club klassikoita. Toden totta, helmiä sioille sanoisin. Semmoista nostalgiaa soiitvat että ei paremmasta väliä. Cobalt taisi nauttia soittamisesta eleistä ja äänistä päätellen. Eikä syyttä!

 

Biisibongauksia setistä. Livin' joy – Dreamer, Tässä välissä "piano housea", nam, Mory Kante – Yeke yeke, Lisää hyvä saundista housea tässä kohtaa, LFO – Lfo, Oudompaa asiallisen hyvää saundia tässä välissä, De lacy – Hideaway, Brainbug – Nightmare, Porn kings – Up to no good, BBE – Seven days and one week, SM trax – Got the groove, Reel 2 real – I like to move it, Mr. Oizo – Flat beat, Winx – Higher state consciousness, Atlantic ocean – Waterfall, Human resource – Dominator, 3 drivers on a vinyl – Greece 2000. Kyllä kelpasi kuulla tämmöistä nannaa... Kiitos sanon minä tästä setistä.

 

Olihan kyllä musiikillisesti täydellinen ilta. Illassa parasta oli viimeinen setti nostalgia rykitys. 

 

Tässä oman setin biisilista:

KRISTINE W – Feel what you want (Junior's factory mix)

2UNLIMITED – Twilight zone (Rave version)

FELIX – Don't you want me (Hooj mix)

THE JUSTIFIED AND ANCIENTS OF MU MU – It's grind up north

U96 – Love sees no colour (Version 1)

DANCE 2 TRANCE – Take  a free fall

MARUSHA – Rave channel

INTER ACTIVE – Dildo (Interdrive mix)

GRID – Swamp thing (Grid southern comfort mix)

KADOC – The nighttrain (Original mix)

Viimeinen biisi jotain ihan muuta

2. MAANANTAI – Mixet tahdo olla munkaa

  

 

 

 0 views

Comments


bottom of page